Spidi Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 U nás začlo ječtě fičet Tak přijeďte do Vaňkovky... A nééé tímhle stylem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 U nás začlo ječtě fičet Tak přijeďte do Vaňkovky... A nééé tímhle stylem... kuwa KING Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 U nás začlo ječtě fičet Tak přijeďte do Vaňkovky... A nééé tímhle stylem... A teď mi někdo vysvětlete,co ten vůl dělal.Trochu mi to hlava nebere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 kuwa KING Jo, když mě bylo 17, taxem takhle podobně zastavoval s Audi 80, ale bylo to decentněji, rozbil jsem akorát spodek předního nárazníku a zrcátko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 A teď mi někdo vysvětlete,co ten vůl dělal.Trochu mi to hlava nebere Asi chtěl zastavit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 (editace) a co dojet takhle http://video.google.com/videoplay?docid=42...2481&q=audi má trochu překobylováno Editováno: 9. Listopad 2007, autor: Vaša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 a co dojet takhle http://video.google.com/videoplay?docid=42...2481&q=audi má trochu překobylováno pán asi potřeboval dojezdit gumy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 a co dojet takhle http://video.google.com/videoplay?docid=42...2481&q=audi má trochu překobylováno Tak to už je jiná liga.Asi to nebude ten samej řidič co v tom BMW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 toto je taky luxusní http://video.google.com/videoplay?docid=42...2481&q=audi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 toto je taky luxusní http://video.google.com/videoplay?docid=42...2481&q=audi To už tu bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 toto je taky luxusní http://video.google.com/videoplay?docid=42...2481&q=audi To už tu bylo jj ale je neskutečný jak se mu to furt štorcuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 tam musi bejt koni jak ve veyronu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 tam musi bejt koni jak ve veyronu to bude teprve krást telefony co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 tam musi bejt koni jak ve veyronu to bude teprve krást telefony co ? to asi jo no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 tam musi bejt koni jak ve veyronu to bude teprve krást telefony co ? to asi jo no budu muset znovu vyzkoušet tu 5-tku, nějak mi to nedá spát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Zdar ve spolek, už je po šichtě? kurec jet do Pardubic vrchem to je na pevné nervy, 4x uzavírky, 2x nadměrný transport, do toho chcalo, sněžilo, super den pro mé nervy Ale obchvat olmiku na mohelnici luxus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Ale obchvat olmiku na mohelnici luxus už je otevřenej ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Ale obchvat olmiku na mohelnici luxus už je otevřenej ? no jéje, za minutku jseš u globusu, paradička, akorat nechapu je tam uprostřed zúžení a esíčko jak sviňa, jinak parada, hodně času uspořeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 uprostřed zúžení a esíčko jak sviňa budu muset otestovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 hm, nikdo nikde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 hm, nikdo nikde Tu som, nečekaně jsem dorazil dříve z jedné pařby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 hm, nikdo nikde Tu som, nečekaně jsem dorazil dříve z jedné pařby... zdar, tak to byla asi blbá pařba co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 zdar, tak to byla asi blbá pařba co? To ani né, ale su od rána na nohách a pomalu inklinuju k zálehu, dnes byl docela náročný den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 zdar, tak to byla asi blbá pařba co? To ani né, ale su od rána na nohách a pomalu inklinuju k zálehu, dnes byl docela náročný den... já z tebe tu adresu asi budu muset vymlátit, dneska jsme tam byl zase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 já z tebe tu adresu asi budu muset vymlátit, dneska jsme tam byl zase Hmmm, posluž si... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky