rolbař Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 já z tebe tu adresu asi budu muset vymlátit, dneska jsme tam byl zase Hmmm, posluž si... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 já z tebe tu adresu asi budu muset vymlátit, dneska jsme tam byl zase Hmmm, posluž si... a jak se jinak máme? dnešek byl u mě taky trošku náročnej a D1 mě zase zlomila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 a jak se jinak máme? dnešek byl u mě taky trošku náročnej a D1 mě zase zlomila Máme se fajne, padlo 8 škopků a proběhl kuřecí plátek s hermelínovou omáčkou a hranolkama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 a jak se jinak máme? dnešek byl u mě taky trošku náročnej a D1 mě zase zlomila Máme se fajne, padlo 8 škopků a proběhl kuřecí plátek s hermelínovou omáčkou a hranolkama... kurňa, to si byl v Líšni na Radnici ne? tam tohle dělaj, co já vím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 kurňa, to si byl v Líšni na Radnici ne? tam tohle dělaj, co já vím V Žideních - Staré Osadě ve Svitavské pivnici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 kurňa, to si byl v Líšni na Radnici ne? tam tohle dělaj, co já vím V Žideních - Staré Osadě ve Svitavské pivnici... to je kousek od točny/smyčky že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 to je kousek od točny/smyčky že? No jistěéééééééééé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 to je kousek od točny/smyčky že? No jistěéééééééééé... koukám, že se ještě vyznám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 nezdá se ti, že sem do hospody chodí nějak málo lidí v poslední době? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 nezdá se ti, že sem do hospody chodí nějak málo lidí v poslední době? Njn, serou na to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 nezdá se ti, že sem do hospody chodí nějak málo lidí v poslední době? Njn, serou na to... jen tak v mimořeči, nevíš o někom, kdo by mohl mít ND na ARO M461? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 prci prci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 členové dnes slaví narozeniny Matys06(26) takže vše nej a ať okta jezdí jak má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Též gratuluji... Jinak přeji pěkné zasněžené ráno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Matys06, též s epřipojuji ke gratulaci a tu kabeláž na světílka pošlu v pondělí Zdar bando, jak se máte, tady pěkně chči** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Zdar bando, jak se máte, tady pěkně chči** tady padá déšť se sněhem, no hummus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Zdar bando, jak se máte, tady pěkně chči** tady padá déšť se sněhem, no hummus... já jsme si včera myslel, že to sem dojde, na D1 jsme tomu ujel a ono prd, i ten včerejší vítr ustal, to počasí nějak blbne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 já jsme si včera myslel, že to sem dojde, na D1 jsme tomu ujel a ono prd, i ten včerejší vítr ustal, to počasí nějak blbne Njn, hold listopad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 (editace) já jsme si včera myslel, že to sem dojde, na D1 jsme tomu ujel a ono prd, i ten včerejší vítr ustal, to počasí nějak blbne Njn, hold listopad... na kterou stranu dejcháš??? ten sníh je už i tady a jak se sype Editováno: 10. Listopad 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 na kterou stranu dejcháš??? ten sníh je už i tady a jak se sype Na pravou... Njn, je to hold hnus, asi si zabalím a skočím za 700 éček na 10 dní k Fidelovi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 na kterou stranu dejcháš??? ten sníh je už i tady a jak se sype Na pravou... Njn, je to hold hnus, asi si zabalím a skočím za 700 éček na 10 dní k Fidelovi... proč tak draho, stačí si koupit letenky a pak se na Kubě setkat s odpůrci režimu a hned máš ubytování jasný na několik dní a zadara Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 proč tak draho, stačí si koupit letenky a pak se na Kubě setkat s odpůrci režimu a hned máš ubytování jasný na několik dní a zadara Dneska už ani tohle nestačí k pobytu v apartmánu v Havaně, po incidentech Bubeník & spol. jsou kubánci vyměklí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 proč tak draho, stačí si koupit letenky a pak se na Kubě setkat s odpůrci režimu a hned máš ubytování jasný na několik dní a zadara Dneska už ani tohle nestačí k pobytu v apartmánu v Havaně, po incidentech Bubeník & spol. jsou kubánci vyměklí... njn, tak se naučit větu: Fidel zemřel, ať žije Kuba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 njn, tak se naučit větu: Fidel zemřel, ať žije Kuba Ha ha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Brý den Matys: Vše nej chlape -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky