rolbař Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 tak koukám, tady už ten sníh leží, co u tebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 u mě? u mě nic, modro, sucho, svití oskar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Brý den Čao Bady, jaký je u vás počásko ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 u mě? u mě nic, modro, sucho, svití oskar Tak už to vím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 u mě? u mě nic, modro, sucho, svití oskar Ahoj, provokuješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 u mě? u mě nic, modro, sucho, svití oskar Ahoj, provokuješ? ale je tu pěkně no Zdarec Spidiku mužiku -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Zdarec Spidiku mužiku -_- Zdar jak sviňa, tak co okta...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Zdar vespolek -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Zdarec Spidiku mužiku -_- Zdar jak sviňa, tak co okta...? Co myslíš? nic, bude dršťková jak sviňa, nasranější jsem nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Co myslíš? nic, bude dršťková jak sviňa, nasranější jsem nebyl No jako jestli už to jezdí... Takže nejezdí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Zdar vespolek -_- -_- Zdar jak sviňa pekelníku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Co myslíš? nic, bude dršťková jak sviňa, nasranější jsem nebyl No jako jestli už to jezdí... Takže nejezdí... včera byl poslední termín který jsem akceptoval, ted si na hlavu srat nenechám, kor od kamarada, jak on do práce, tak já do placení, jednoduché.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Zdar vespolek -_- -_- Zdar jak sviňa pekelníku... Zdarec Lubo , co nového takhle při sobotě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Co myslíš? nic, bude dršťková jak sviňa, nasranější jsem nebyl No jako jestli už to jezdí... Takže nejezdí... včera byl poslední termín který jsem akceptoval, ted si na hlavu srat nenechám, kor od kamarada, jak on do práce, tak já do placení, jednoduché.... to už je docela extrém, jak dlouho, že už to tam máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Zdar vespolek -_- -_- Zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 včera byl poslední termín který jsem akceptoval, ted si na hlavu srat nenechám, kor od kamarada, jak on do práce, tak já do placení, jednoduché.... No tak to samo - přímá úměra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Co myslíš? nic, bude dršťková jak sviňa, nasranější jsem nebyl No jako jestli už to jezdí... Takže nejezdí... včera byl poslední termín který jsem akceptoval, ted si na hlavu srat nenechám, kor od kamarada, jak on do práce, tak já do placení, jednoduché.... A jeje proč tenhle pocit taky znám? Poslední dobou mi připadá že kamkoli se obrátím s opravou vždycky na tom toho víc poserou než udělaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Zdarec Lubo , co nového takhle při sobotě? No nic konstruktivního, venku hummus hnus, zima jak na Sibiři, tak sedím v teple, chlemtám kafe a počítám příklad do škole... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 A jeje proč tenhle pocit taky znám? Poslední dobou mi připadá že kamkoli se obrátím s opravou vždycky na tom toho víc poserou než udělaj tenhle pocit sdílí asi víc lidí, v posledním roce stojej služby za hov** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 tenhle pocit sdílí asi víc lidí, v posledním roce stojej služby za hov** A už se ví, čím to je...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Zdarec Lubo , co nového takhle při sobotě? No nic konstruktivního, venku hummus hnus, zima jak na Sibiři, tak sedím v teple, chlemtám kafe a počítám příklad do škole... Tak to jsi na tom dobře, já musím uklidit letňáky na půdu a pak mazat do hokny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 A už se ví, čím to je...? prý 7 v datumu, začínám to opravdu věřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Tak to jsi na tom dobře, já musím uklidit letňáky na půdu a pak mazat do hokny No neboj, taky budu mít ještě dneska práce nad hlavu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 prý 7 v datumu, začínám to opravdu věřit Tak to ještě ty necelý dva měsíce vydržíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 tenhle pocit sdílí asi víc lidí, v posledním roce stojej služby za hov** A už se ví, čím to je...? Je to v lidech, přístup k jejich vlastní práci, prostě dělaj na cizím a z cizího krev neteče a nějaká spokojenost toho pro koho něco dělaj je jim ukradená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky