Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Rolbare ty svetla ti teda muzu vzit na besidku,jestli chces.

Spidi rad bych,ale mam v hajzlu fotak po te bouracce uz nejak neni fit :(

No já právě chcu zahodit ten svůj letitej Olympus a chcu jít do Nikonu D40x (DSLR 10.2 Mpix), co ty na to ?

Díky Kochte, teď jen sehnat ty blbý lištičky :aggressive::)

A jakýýý...???

No já právě chcu zahodit ten svůj letitej Olympus a chcu jít do Nikonu D40x (DSLR 10.2 Mpix), co ty na to ?

DSLR jedine doporucuju. Zrcadlo je zrcadloa,el treba u te svoji EVF je taky par vyhod,ktery bych u zrcadla postradal,nicmene kvalita fotky je kvalita fotky :palec:

Jo a hele jeste budes potrebovat ten drzak zarovek,to mi badys rikal,ze je taky jinej u predfaceliftu na tech svetlech a ten ja ti k tomu nedam,ja ho mam porad na tech svejch svetlech a bez nej bych se jaksi neobesel :help:

DSLR jedine doporucuju. Zrcadlo je zrcadloa,el treba u te svoji EVF je taky par vyhod,ktery bych u zrcadla postradal,nicmene kvalita fotky je kvalita fotky :palec:

No tak samo, focení letadel nebo vlaků, popřípadě aut za jízdy je s kompaktem trochu na pytel... ;)

A navíc ty Nikony mají hodně hodně dobrou kresbu a při focení ve formátu RAW je to 1A :palec2:

Nazdar kamarádíčkové -_--_-

Ahoj Tome, co novýho a jak se máš ?

Ahoj Tome, co novýho a jak se máš ?

Ahoj, ahoj ;) Novýho čoveče celkem nic, aspoň co se auta týče. Jinak už mám pro tebe připravané dvě CD z toho Liberce :) A jak u tebe?

Ahoj, ahoj ;) Novýho čoveče celkem nic, aspoň co se auta týče. Jinak už mám pro tebe připravané dvě CD z toho Liberce :) A jak u tebe?

Takže stejně jako u mě.... ;) Na CD se moc těším... :palec2:

Jinak motorák je od pátku schovanej v hale, sice to bude stát cca 4.000,- Kč na měsíc, ale zatím je to gratis, platit se bude až od prosince a bude to tam zjevně prosinec až duben...

Ten raw je i na me uz moc velka masaz a udelat 10 fotek v surovym RAWu je docela hukot :D

Ten raw je i na me uz moc velka masaz a udelat 10 fotek v surovym RAWu je docela hukot :D

No masáž to je, ale zase kvalitka... ;)

Takže stejně jako u mě.... ;) Na CD se moc těším... :palec2:

Jinak motorák je od pátku schovanej v hale, sice to bude stát cca 4.000,- Kč na měsíc, ale zatím je to gratis, platit se bude až od prosince a bude to tam zjevně prosinec až duben...

Nj, jinak to nejde a do garáže se nevejde :) Sem tu minulý týden nebyl, tak koukám co je tu nového.

to jo no. Kvalita za nerozumnou cenu. to je fakt jen kdyz si s tim chces hodne vyhrat a chces vyfotit jednu statickou pripravenou vec,jinak mit na tech par rawu jen par pokusu je v hajzlu,protoze pak ti dojde misto a jsi v haji :)

to jo no. Kvalita za nerozumnou cenu. to je fakt jen kdyz si s tim chces hodne vyhrat a chces vyfotit jednu statickou pripravenou vec,jinak mit na tech par rawu jen par pokusu je v hajzlu,protoze pak ti dojde misto a jsi v haji :)

No ten RAW si stačí ponechat na takový ty špeky, zbytek samože nejspíš v .jpeg ;)

pod pojmem špek se rozumí něco na tenhle způsob...

post-272-1194879138_thumb.jpg

No ten RAW si stačí ponechat na takový ty špeky, zbytek samože nejspíš v .jpeg ;)

pod pojmem špek se rozumí něco na tenhle způsob...

Jedno slovo - nádhera ;)

Jedno slovo - nádhera ;)

Souhlas, škoda, že tenhle rychlík je v současné době z klasiky to jediný, co se dá na Palcmanské Maši vyfotit... :feve:

Hezky pekne :)

Tak co, dáme pivko...? -_--_--_-

Tak co, dáme pivko...? -_--_--_-

Jasna vec.. -_- Ja uz tu na stole jedno rozdelany mam,ale je bezalkoholicno.. ;)

Jasna vec.. -_- Ja uz tu na stole jedno rozdelany mam,ale je bezalkoholicno.. ;)

Tak jdeme do toho... :palec2:

Tak jdeme do toho... :palec2:

ok -_-:palec2:

A jedno pro Tebe -_-

A abys mi verl,tak tady mas foto.. ;)

post-1427-1194885804_thumb.jpg

ok -_-:palec2:

A jedno pro Tebe -_-

A abys mi verl,tak tady mas foto.. ;)

:palec2:

Otáčím... ;)

post-272-1194886529_thumb.jpg

Zdravíčko pánové -_-

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.