Petr81 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 no stodolni...tak to jedu taky .-) pojeď no nevim jestli by to delalo dobrotu ty děláš dobrotu všude , a když mi necháš na pokoji kolegyni tak to bude OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Celkově ojeté, opotřebené a tzv. „obouchané“ vozidlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 jsi píča a píčou zůstaneš Ano... ...rozumím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 ty děláš dobrotu všude , a když mi necháš na pokoji kolegyni tak to bude OK co by jsi s ni delal prosim tebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 to mi říká kamarád,jsi píča a píčou zůstaneš mas pomerne chytre a vsimave kamarady :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Celkově ojeté, opotřebené a tzv. „obouchané“ vozidlo. no co, není nad kvalitní popis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 ty děláš dobrotu všude , a když mi necháš na pokoji kolegyni tak to bude OK co by jsi s ni delal prosim tebe... to tobě vykládat nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 to mi říká kamarád,jsi píča a píčou zůstaneš mas pomerne chytre a vsimave kamarady :-) volové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Nevypadá zle, ale ten motor je trochu e éé.. to jo, ale na tahaní cihel by to šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 to jo, ale na tahaní cihel by to šlo opotřebení interiéru se jeví jako neúměrné stáří a počtu ujetých km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 to tobě vykládat nebudu tak ze by ses jen dival...tak to je zbytecny ti ji tam nechavat voe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 to tobě vykládat nebudu tak ze by ses jen dival...tak to je zbytecny ti ji tam nechavat voe ty si v.l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 to tobě vykládat nebudu tak ze by ses jen dival...tak to je zbytecny ti ji tam nechavat voe ty si v.l nebud hubatej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 to tobě vykládat nebudu tak ze by ses jen dival...tak to je zbytecny ti ji tam nechavat voe ty si v.l nebud hubatej nene, upřímnej Jiříčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 to tobě vykládat nebudu tak ze by ses jen dival...tak to je zbytecny ti ji tam nechavat voe ty si v.l nebud hubatej nene, upřímnej Jiříčku ty vis co to slovo znamena jo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 ty vis co to slovo znamena jo?? jj, óbjevil jsem slovník cizích slov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 ty vis co to slovo znamena jo?? jj, óbjevil jsem slovník cizích slov ty pico ty ses prestehoval jo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 ty vis co to slovo znamena jo?? jj, óbjevil jsem slovník cizích slov ty pico ty ses prestehoval jo?? ty pico už před půl rokem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 ty vis co to slovo znamena jo?? jj, óbjevil jsem slovník cizích slov ty pico ty ses prestehoval jo?? ty pico už před půl rokem sem ale nevedel ze do knihovny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 ty vis co to slovo znamena jo?? jj, óbjevil jsem slovník cizích slov ty pico ty ses prestehoval jo?? ty pico už před půl rokem sem ale nevedel ze do knihovny ty toho ještě nevíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 To je zase dyzkuse... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 To je zase dyzkuse... to je moc i na mě. bych řekl, že ty dva se nemaj moc rádi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 mělo by být 7x17 et 32 barva avusské stříbro Dobrá, předpokládám, že jsou to ty klasický šestipaprsky... to co mám já akorát 17" a 5x 100 To mas 18" ? Pujdes podvozkem dolu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 bych řekl, že ty dva se nemaj moc rádi A nebo právě, že se mají rádi až moc, řekl bych tak nějak, lidsky, teple a blízce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky