Spidi Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 a jak víš, že em to vypil? Že nejseš schopnej napsat souvislou větu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 (editace) a jak víš, že em to vypil? Že nejseš schopnej napsat souvislou větu... se sprostej, to je ten problmem, kdyč človek pije jen na silvetra Editováno: 12. Listopad 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 se sprostej, to je ten problmem, kdyč človek pije jen na silvetra Cože...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 (editace) se sprostej, to je ten problmem, kdyč človek pije jen na silvetra Cože...??? no, kdyz piju jen na silvesta, sem abstinent Editováno: 12. Listopad 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 no, kdyz piju jen na silvesta, sem abstnent To já se vždycky bpjím večera, kdy nenajdu nic dobrýho k pití... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 (editace) no, kdyz piju jen na silvesta, sem abstnent To já se vždycky bpjím večera, kdy nenajdu nic dobrýho k pití... ja du spt Editováno: 12. Listopad 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 ja du spt Taky howno vydržíš, co já tady budu sám dělat...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 ja du spt Taky howno vydržíš, co já tady budu sám dělat...? ja su asi oplej, brou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 ja su asi teplej, brou No to je teda S.H.O.C.K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 (editace) ja su asi OPILEJ, brou No to je teda S.H.O.C.K. Spidi, já tě zabiju, v tom slově chybí jen jedno blbý písmenko "I" OPILEJ a ty to překopeš na něco úplně jinýho mě je blbě já to nějak přehnal s tom fernetem Editováno: 13. Listopad 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 brý ránko pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 (editace) brý ránko pánové ahoj, ještě ty provokuj včera ti to s tou Dominikánskou nestačilo? Editováno: 13. Listopad 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 brý ránko pánové ahoj, ještě ty provokuj včera ti to s tou Dominikánskou nestačilo? To víš že bych byl radši s váma na besídce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 (editace) To víš že bych byl radši s váma na besídce však jo, sranda ale aspoň budeš mít lepší počasí než tady, si to užiješ Editováno: 13. Listopad 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 To víš že bych byl radši s váma na besídce však jo, sranda ale aspoň budeš mít lepšé počasí než tady, si to užiješ to určitě,koukal jsem na to včera a je to kolem 35 stupňů.Na mě až moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 zdar bando Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 to určitě,koukal jsem na to včera a je to kolem 35 stupňů.Na mě až moc jéé, tam bych chtěl teď bejt, to by bylo něco na moji rýmu a momentálně i kocovinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 zdar bando zdar pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 to určitě,koukal jsem na to včera a je to kolem 35 stupňů.Na mě až moc jéé, tam bych chtěl teď bejt, to by bylo něco na moji rýmu a momentálně i kocovinu To je z toho Ferneta ze včera,ne? Kocovinu tam budu mít nejspíš každej den. Nazdar Kochte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 To je z toho Ferneta ze včera,ne? Kocovinu tam budu mít nejspíš každej den. Nazdar Kochte jj, z tý mrchy nahořklý, fuj, už dlouho zase nic alk. pít nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Aaaaa,koukam,ze naskakuju do rozjetyho vlaku...Ale i tak preji dobreho rana.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Aaaaa,koukam,ze naskakuju do rozjetyho vlaku...Ale i tak preji dobreho rana.. neboj, přibzdíme, ale nezastavujeme, máme zpoždění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Rolbare mam teda pocitat s tou besidkou? At to tam nevezu zbytecne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Rolbare mam teda pocitat s tou besidkou? At to tam nevezu zbytecne TDi to neuveze, nevyjede kopce na D1 lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Ty mlc ty benzinari zarputilee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky