rolbař Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 tak jako mě sice vypadávali písmenka, ale ty si je doplňoval úplně jiný a rovnou i za ty, který tam byly dobře Já nic já muzikant... rolbar: ja su asi oplej, brou spidi: ja su asi TEPLEJ, brou - reakce: No to je teda S.H.O.C.K. help.gif Ty seš spíš než muzikant, tak slepej, to máš z tý samohonky, co pálíš ve sklepě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 rolbar: ja su asi oplej, brouspidi: ja su asi TEPLEJ, brou - reakce: No to je teda S.H.O.C.K. help.gif Ty seš spíš než muzikant, tak slepej, to máš z tý samohonky, co pálíš ve sklepě To nerozumín... Ve sklepě pálím tak akorát zemní plyn ty joudo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 já běžim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 já běžim Já sedím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 dobre poledne panove :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Ja to videl to tvoje hlep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 zdar Vendelinovi a Jirikovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 dobre poledne panove :-) Zdar Baui, ještě není poledne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 zdar Vendelinovi a Jirikovi Co to meleš...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 dobre poledne panove :-) Zdar Baui, ještě není poledne... ahoj panacku...skoro uz jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 zdar Vendelinovi a Jirikovi Co to meleš...? klasika nech ho bejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 ahoj panacku...skoro uz jo Tak jo, ukecal´s mě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 ahoj panacku...skoro uz jo Tak jo, ukecal´s mě... to su rad ty voe pane...vcera rally letni gumy asi 150km bylo veselo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 klasika nech ho bejt O.K. Seru na něj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 klasika nech ho bejt O.K. Seru na něj... klidne mu muzes i pochcat kotniky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 klidne mu muzes i pochcat kotniky To by šlo, žádost bude kladně vyřízena v Kladně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 klidne mu muzes i pochcat kotniky To by šlo, žádost bude kladně vyřízena v Kladně... necekal jsem ze to bude tak rychle kladne na Kladne vyrizene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 necekal jsem ze to bude tak rychle kladne na Kladne vyrizene Tak to necháme na besídku...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 necekal jsem ze to bude tak rychle kladne na Kladne vyrizene Tak to necháme na besídku...? gut ajda to by mohlo vyjit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 je tady nějakej odborník na zavařování dýně ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 je tady nějakej odborník na zavařování dýně ? tim sem se zivil co potrebujes vedet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 je tady nějakej odborník na zavařování dýně ? Čím Ti mohu být nápomocen...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Denča jela pryč a říká : zavařuju dýnu, jak dojde na 75 udržuj 20 minut pak vypni. tak jsem na o mrkl, bylo tam 70 po 20ti minutách a pár telefonech tam bylo 85. za 20 minut po vypnutí tam bylo 75. otázka: mám to vyhodi rovnou a nebo to ještě nechat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Denča jela pryč a říká :zavařuju dýnu, jak dojde na 75 udržuj 20 minut pak vypni. tak jsem na o mrkl, bylo tam 70 po 20ti minutách a pár telefonech tam bylo 85. za 20 minut po vypnutí tam bylo 75. otázka: mám to vyhodi rovnou a nebo to ještě nechat ? Nevyhazuj, ale správně tam mělo být tak 85°C po těch 20 minut... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 takže jsem to možná udělal líp jak podle návodu doufám že budu pochválen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky