BadyS Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 ahá, nj neznám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 ahá, nj neznám a možná je to tak lepší... Dnes jsem s kolegy konzultoval ten zájezd na Stodolní a byl tam jednoznačnej souhlas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 ahá, nj neznám ono je to dost blbý, tak proto sem si to zapamatoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 ahá, nj neznám a možná je to tak lepší... Dnes jsem s kolegy konzultoval ten zájezd na Stodolní a byl tam jednoznačnej souhlas... akorát to chce patek-sobota, so-neděle, možná někdy čt, dneska to bude poklidné a asi se i uslyšíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 akorát to chce patek-sobota, so-neděle, možná někdy čt, dneska to bude poklidné a asi se i uslyšíme Tak značka ideál by bylo sobota-neděle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 akorát to chce patek-sobota, so-neděle, možná někdy čt, dneska to bude poklidné a asi se i uslyšíme Tak značka ideál by bylo sobota-neděle... ano ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 ano ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Zdary vary,co novýho?Koukám že tu nikdo není,to zas čučíte na Pinkgarden? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 (editace) Zdary vary,co novýho?Koukám že tu nikdo není,to zas čučíte na Pinkgarden? Já tu jsem, jsem si přečetl rubriku v OII o radarech na D1 a je mi volako nevolno Editováno: 13. Listopad 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Zdary vary,co novýho?Koukám že tu nikdo není,to zas čučíte na Pinkgarden? Já tu jsem, jsem si přečetl rubriku v OII o radarech na D1 a je mi volako nevolno taky jsem to pročítal,naštěstí tam často nejezdím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 se máš, je docela často Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 se máš, je docela často Ale zase když už tam jedu,tak to stojí za to.Teď jsem tam vezl prodat Mondeo a zkoušel jsem,co to umí.Naštěstí to byla jen 1,8 TD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 se máš, je docela často Ale zase když už tam jedu,tak to stojí za to.Teď jsem tam vezl prodat Mondeo a zkoušel jsem,co to umí.Naštěstí to byla jen 1,8 TD no právě, zkoušet, co to umí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 se máš, je docela často Ale zase když už tam jedu,tak to stojí za to.Teď jsem tam vezl prodat Mondeo a zkoušel jsem,co to umí.Naštěstí to byla jen 1,8 TD no právě, zkoušet, co to umí A teď mě napadá,že jsem to Mondeo měl asi tři měsíce,stálo doma na zahradě a čekalo na novýho majitele.A samozřejmě nebylo přihlášený a pojištěný,tak nevím,kdyby ho vyfotili,kam přijde fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 (editace) A teď mě napadá,že jsem to Mondeo měl asi tři měsíce,stálo doma na zahradě a čekalo na novýho majitele.A samozřejmě nebylo přihlášený a pojištěný,tak nevím,kdyby ho vyfotili,kam přijde fotka nejspíš na tu adresu, kd ebyla SPZ naposledy registrovaná snad je to zatím OK http://pelhrimovsky.denik.cz/z_domova/neho...st20071108.html Editováno: 13. Listopad 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 A teď mě napadá,že jsem to Mondeo měl asi tři měsíce,stálo doma na zahradě a čekalo na novýho majitele.A samozřejmě nebylo přihlášený a pojištěný,tak nevím,kdyby ho vyfotili,kam přijde fotka nejspíš na tu adresu, kd ebyla SPZ naposledy registrovaná snad je to zatím OK http://pelhrimovsky.denik.cz/z_domova/neho...st20071108.html No na mě to auto bylo jen odhlášený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Kurnik to fakt v klipu Život je boj od Kontrafaktu vyhodí do luftu K-1 Attack...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Kurnik to fakt v klipu Život je boj od Kontrafaktu vyhodí do luftu K-1 Attack...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 No to je žráááádlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 No to je žráááádlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 A ještě tady, opět na devatenáctkách MAM, ale bylo mi tady přes rameno napovězeno, že červený ne-éé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 A ještě tady, opět na devatenáctkách MAM, ale bylo mi tady přes rameno napovězeno, že červený ne-éé... máš dobrou nápovědu, OOOO jedině v černé, ta jí sluší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 máš dobrou nápovědu, OOOO jedině v černé, ta jí sluší No něco na tom je, ale to kabro bych skousl i ve stříbrné... Kurnik zase budu do rána bukovat auta a pak to budu přes den objíždět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 máš dobrou nápovědu, OOOO jedině v černé, ta jí sluší No něco na tom je, ale to kabro bych skousl i ve stříbrné... Kurnik zase budu do rána bukovat auta a pak to budu přes den objíždět... co vlastně děláš? zaměstnání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 co vlastně děláš? zaměstnání práce všeho druhu, stejně jako můj konkurent Ferda Mravenec, ovšem já mám v našem kraji monopol... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky