rolbař Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 (editace) co vlastně děláš? zaměstnání práce všeho druhu, stejně jako můj konkurent Ferda Mravenec, ovšem já mám v našem kraji monopol... myslim to vážně, tak kdyžtak mi to hoď o PM u dost lidí to tady vim, u tebe ještě ne a to s tebou docela dost pokecám Editováno: 13. Listopad 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 myslim to vážně, tak kdyžtak mi to hoď o PM u dost lidí to tady vim, u tebe ještě ne a to s tebou docela dost pokecám No já si zase myslím, že to není až tak důležitý, mě je celkem buřt, co kdo dělá a nešťourám se v tom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 myslim to vážně, tak kdyžtak mi to hoď o PM u dost lidí to tady vim, u tebe ještě ne a to s tebou docela dost pokecám No já si zase myslím, že to není až tak důležitý, mě je celkem buřt, co kdo dělá a nešťourám se v tom... kde půjdeš spát pane? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 koukám, BadyS přišel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 kde půjdeš spát pane? Kde ? No nejspíš doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 kde půjdeš spát pane? Kde ? No nejspíš doma... njn, tam mělo bejt KDY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 koukám, BadyS přišel I s vylitou hlavou... Juj, to toho nejspíš jdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 njn, tam mělo bejt KDY No tak to pro změnu nevím, ale ještě dneska to bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 I s vylitou hlavou... Juj, to toho nejspíš jdu ta cena je zatím super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 ta cena je zatím super No je to letitý Piko, ale já z toho potřebuju urvat jen tu brzdařskou budku, kterou se mě nechce dělat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 ta cena je zatím super No je to letitý Piko, ale já z toho potřebuju urvat jen tu brzdařskou budku, kterou se mě nechce dělat... Ale tak, .. neni to moc velký zvěrstvo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Ale tak, .. neni to moc velký zvěrstvo? Rozhodně ne, bude z toho navíc pajšl pro nějakej další vagón... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 valim do pelechu, respektive odkládám svůj noťas v dál a jdu spát brou noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 valim do pelechu, respektive odkládám svůj noťas v dál a jdu spátbrou noc Ha, jsem tu sám a můžu si dělat, co chcu - dám si škopek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 (editace) A ještě tady, opět na devatenáctkách MAM, ale bylo mi tady přes rameno napovězeno, že červený ne-éé... naživo je ještě hezčí Editováno: 14. Listopad 2007, autor: Vaša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Bré ráno hospodo, vstávat a cvičit bando líná : -_- -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 zdravim...tak jak to tady vypada po ranu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Zdaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 zdravim...tak jak to tady vypada po ranu Na pytel pane stavitel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Co Audinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Co Audinka Už se to leští... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 No ze tebe jsem tu jeste nevidel a najednou takova superrychla odpoved zdarec, to byla náhoda, jinak sem moc nelezu ale včera sem se tak nějak nudil, tak sem si pročítal nový příspěvky v tý vaší knajpě a... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Co Audinka Už se to leští... Spidi, nový autí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Spidi, nový autí? No tak samože, protože tenhle tejden jsem si ještě žádný nekoupil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Spidi: taky bych se takle chtěl mít.. to máš na kšeft nebo opravdu pro sebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky