Spidi Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Mu Spidak priveze kyblik prvni pomoci.. A půjde s ním na recepci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Hlásali nějaké práva a sociální jistoty a prd, nemá na to No řikali, že bude bída, ale že až tak... ZAse takova bida to neni.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Mu Spidak priveze kyblik prvni pomoci.. A půjde s ním na recepci... A vem k tomu radsi i hardik jo..? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 ...pokud by mohla mluvit... Já bych jí dal v rámci solidárnosti vždy prostor k vyjádření... Tak jo,ale jen na chvilinku...Treba jen naky citoslovce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Tak jo,ale jen na chvilinku...Treba jen naky citoslovce... ...například ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Tak prece jen,uz se oblika.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Tak jo,ale jen na chvilinku...Treba jen naky citoslovce... ...například ??? ..ehm ehm.. :smich: A co ja vim,jak ona se vyjadruje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 ..ehm ehm.. :smich: A co ja vim,jak ona se vyjadruje.. Se zeptej Badyho, ten ju poslouchá každej den od devíti do jedenácti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 ..ehm ehm.. :smich: A co ja vim,jak ona se vyjadruje.. Se zeptej Badyho, ten ju poslouchá každej den od devíti do jedenácti... OK! Bady,jak se Ladka vyjadruje? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Háááálóóóóó.... Badýýýý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 brej den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 ...pokud by mohla mluvit... Já bych jí dal v rámci solidárnosti vždy prostor k vyjádření... no a mě by zas zajímaly ty její nové cecíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 no a mě by zas zajímaly ty její nové cecíky Cožééééééé...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 ...pokud by mohla mluvit... Já bych jí dal v rámci solidárnosti vždy prostor k vyjádření... no a mě by zas zajímaly ty její nové cecíky Ma novy?Fungl nagl Wurdebanikova? Slysel Te SPidulo,zabralo to.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Ma novy?Fungl nagl Wurdebanikova? Slysel Te SPidulo,zabralo to.. Asi jako že totok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Zdary vary pánové,jak je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Ma novy?Fungl nagl Wurdebanikova? Slysel Te SPidulo,zabralo to.. Asi jako že totok... NO to sou ale stary ne?Ze by podstoupila nakej stajlink,nebo snad dokonce tuning? Cao Jirko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 NO to sou ale stary ne?Ze by podstoupila nakej stajlink,nebo snad dokonce tuning? Cao Jirko.. Nevím, nerozumím tomu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 NO to sou ale stary ne?Ze by podstoupila nakej stajlink,nebo snad dokonce tuning? Cao Jirko.. Nevím, nerozumím tomu... To ja taky prave ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 To ja taky prave ne... No, takže by jsme potřebovali někoho, kdo nás poučí... Hlásí se někdo...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 To ja taky prave ne... No, takže by jsme potřebovali někoho, kdo nás poučí... Hlásí se někdo...? Tak tak..Bady,co..? Nebo ze by primo Ladka..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Tak tak..Bady,co..? Nebo ze by primo Ladka..? Raděj Laďka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Zdary vary pánové,jak je? zdar, tě nikdo ani nepozdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Zdary vary pánové,jak je? zdar, tě nikdo ani nepozdraví pěkně na mě ser... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 pěkně na mě ser... a víš, jak to začalo? Dominkááána Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky