kocht Vloženo 20. Listopad 2007 Vloženo 20. Listopad 2007 Ak uz se to blizi kuci . Docela se na vas i tesim
Martyp Vloženo 20. Listopad 2007 Vloženo 20. Listopad 2007 Tak...A ja sem rad... Ze jsi klidnej.. lol ty si taky rad za kazdou blbost co :( Ale Kochtakovi to nereknes co?
baurak Vloženo 20. Listopad 2007 Vloženo 20. Listopad 2007 Ak uz se to blizi kuci . Docela se na vas i tesim jen skoda ze to neni oboustranne
baurak Vloženo 20. Listopad 2007 Vloženo 20. Listopad 2007 Tak...A ja sem rad... Ze jsi klidnej.. lol ty si taky rad za kazdou blbost co :( Ale Kochtakovi to nereknes co? co mu mam rict??
Martyp Vloženo 20. Listopad 2007 Vloženo 20. Listopad 2007 Tak...A ja sem rad... Ze jsi klidnej.. lol ty si taky rad za kazdou blbost co :( Ale Kochtakovi to nereknes co? co mu mam rict?? Ze se taky tesi na kazdou blbost.. lol I kdyz osklivej si na nej ted byl taky,tak dobry..Nejsem v tom sam.. lol
baurak Vloženo 20. Listopad 2007 Vloženo 20. Listopad 2007 vy jste svine rikam ti naposled nebud hubatej
Martyp Vloženo 20. Listopad 2007 Vloženo 20. Listopad 2007 vy jste svine Jaky my? To von predsedo,to von.. lol Na me byl taky zlej..
baurak Vloženo 20. Listopad 2007 Vloženo 20. Listopad 2007 aby jste se hosi nepos**li Pozde.. lol uz mas blato na hristi jo??
Martyp Vloženo 20. Listopad 2007 Vloženo 20. Listopad 2007 aby jste se hosi nepos**li Pozde.. lol uz mas blato na hristi jo?? Kochtak jo? lol Uz dáááávno panáčku,uz dááááávno..
baurak Vloženo 20. Listopad 2007 Vloženo 20. Listopad 2007 Kochtak jo? lolUz dáááávno panáčku,uz dááááávno.. tak mate voba...posrankove
BadyS Vloženo 20. Listopad 2007 Vloženo 20. Listopad 2007 já byl umýt auto, než jsem dojel dom už je to zas jak hovado, no nic
baurak Vloženo 20. Listopad 2007 Vloženo 20. Listopad 2007 já byl umýt auto, než jsem dojel dom už je to zas jak hovado, no nic a proc to mejes??
Martyp Vloženo 20. Listopad 2007 Vloženo 20. Listopad 2007 Kochtak jo? lolUz dáááávno panáčku,uz dááááávno.. tak mate voba...posrankove Zavidis co.. Taky bych to mel umejt..
baurak Vloženo 20. Listopad 2007 Vloženo 20. Listopad 2007 Kochtak jo? lolUz dáááávno panáčku,uz dááááávno.. tak mate voba...posrankove Zavidis co.. Taky bych to mel umejt.. tak tohle fakt nezavidim panacku
Martyp Vloženo 20. Listopad 2007 Vloženo 20. Listopad 2007 Kochtak jo? lolUz dáááávno panáčku,uz dááááávno.. tak mate voba...posrankove Zavidis co.. Taky bych to mel umejt.. tak tohle fakt nezavidim panacku Nemas rad myti aut...? lol
Martyp Vloženo 20. Listopad 2007 Vloženo 20. Listopad 2007 Nemas rad myti aut...? lol v zime ne!!! To ja zajedu na horkou wapku na stodulky... lol Taky mi to vadilo,nez sem ji nasel..
baurak Vloženo 20. Listopad 2007 Vloženo 20. Listopad 2007 To ja zajedu na horkou wapku na stodulky... lol Taky mi to vadilo,nez sem ji nasel.. tak ty mas rad vsechno co je horky...to je o tobe znamy...ale kam zajizdis jinde to tady prosim te prezentovat nemusis
Martyp Vloženo 20. Listopad 2007 Vloženo 20. Listopad 2007 To ja zajedu na horkou wapku na stodulky... lol Taky mi to vadilo,nez sem ji nasel.. tak ty mas rad vsechno co je horky...to je o tobe znamy...ale kam zajizdis jinde to tady prosim te prezentovat nemusis Ale kulovy velebnosti..Ale mejt auto v zime studenou vodou,to je hnus...Je to to me znamy jo?To by me teda zajimalo,odkud je to o me znamy.. Nemusim jo?Se bojis,ze bys mohl zavidet,co? lol
baurak Vloženo 20. Listopad 2007 Vloženo 20. Listopad 2007 Ale kulovy velebnosti..Ale mejt auto v zime studenou vodou,to je hnus...Je to to me znamy jo?To by me teda zajimalo,odkud je to o me znamy.. Nemusim jo?Se bojis,ze bys mohl zavidet,co? lol co mas porad s tou zavisti...ne vsechno ti vysichni musi zavidet pane proto v zime auto skoro nemeju
Martyp Vloženo 20. Listopad 2007 Vloženo 20. Listopad 2007 Ale kulovy velebnosti..Ale mejt auto v zime studenou vodou,to je hnus...Je to to me znamy jo?To by me teda zajimalo,odkud je to o me znamy.. Nemusim jo?Se bojis,ze bys mohl zavidet,co? lol co mas porad s tou zavisti...ne vsechno ti vysichni musi zavidet pane proto v zime auto skoro nemeju No ale aspon tu wapku bysta mohli.. :smich: Ja ho prave taky skoro v zime nemejval..nebo sem ho nechaval umyt...Ale letos se na to chystam uuuuplne sam..
Doporučené příspěvky