Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 made in Italia Asi jako s autama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 made in Italia Asi jako s autama... přesně, taky znám, Alfa Romeo 164, potkaná, oholilo se rozvodové kolo, 1/3 kola nebyla cementovaná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 přesně, taky znám, Alfa Romeo 164, potkaná, oholilo se rozvodové kolo, 1/3 kola nebyla cementovaná Njn, Alfa Rodeo, na ty auta už se i nerad dívám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 přesně, taky znám, Alfa Romeo 164, potkaná, oholilo se rozvodové kolo, 1/3 kola nebyla cementovaná Njn, Alfa Rodeo, na ty auta už se i nerad dívám... Jako jinak to bylo super auto, rychlý se sportovním srdcem, stejnak skončila na totálku, když se v protisměru na žel. přejezdu dva borci předjížděli, tak to máma ztrhla, minula šraňky, ale na místě se zastavila o kolej nápravnicí a kasle se trhla v A sloupkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Jako jinak to bylo super auto, rychlý se sportovním srdcem, stejnak skončila na totálku, když se v protisměru na žel. přejezdu dva borci předjížděli, tak to máma ztrhla, minula šraňky, ale na místě se zastavila o kolej nápravnicí a kasle se trhla v A sloupkách No fuj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 http://www.novinky.cz/auto/skoda-octavia--...7310_c7vln.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 http://www.novinky.cz/auto/skoda-octavia--...7310_c7vln.html super, doufám, že pak zkrátí čekací dobu, která mě od nového auta docela odrazuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 super, doufám, že pak zkrátí čekací dobu, která mě od nového auta docela odrazuje Jj, včera jsem mluvil s klukem ze show-roomu, říkal že ze čtyř prodanejch škodovek jsou tři Oktávky Scout a čekačka na ně je brut, někde je tady o tom i diskuzní téma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 zdar chlapy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 zdar chlapy Zdar strejdo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 tak jsem se zas hrabal v jednom máslostroji a doufám že ty ruky do besedy vydrhnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 zdar chlapy Ahoj pane, koukám, změna podpisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 tak jsem se zas hrabal v jednom máslostroji a doufám že ty ruky do besedy vydrhnu jakej pak máslostroj to byl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 zdar chlapy Ahoj pane, koukám, změna podpisu hoj změna podpisu je už delší dobu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 tak jsem se zas hrabal v jednom máslostroji a doufám že ty ruky do besedy vydrhnu jakej pak máslostroj to byl? PKD 12 - konkrétně skládání kompresorové části Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 hojzměna podpisu je už delší dobu joj, to jsem asi fakt slepej, naposled jsem si všimnul změny "mistři fora" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 hojzměna podpisu je už delší dobu joj, to jsem asi fakt slepej, naposled jsem si všimnul změny "mistři fora" bylo to chvilku po mistrách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Mistři mistři mistři..!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Mistři mistři mistři..!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Mistři mistři mistři..!!! njn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Jedeš na besídku Vašo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 (editace) Jedeš na besídku Vašo? máme to naplánovaný možná že pojedu i s podvalem a ty jedeš ? Editováno: 21. Listopad 2007, autor: Vaša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 a ty jedeš ? Já teda jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Jedeš na besídku Vašo? máme to naplánovaný možná že pojedu i s podvalem a ty jedeš ? zatím to vypadá, že jedu ale musim ze sebe dostat nějak to nachlazení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 a ty jedeš ? Já teda jo... tebe se nikdo neptal, ty jet musíš, páč jsi zástupce Vitta, kterej dorazí později Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky