rolbař Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 (editace) Rolbare,pocitam s tvym financnim prispevkem,tak ne ze neprijedes zdar, koukám, že to bude spíš směný obchod, světla za ubytování neboj, dorazím, mám tam mimojiné ještě nějaký obchod a pak v neděli cestou zpět taky něco Editováno: 21. Listopad 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 zdar, koukám, že to bude spíš směný obchod, světla za ubytování To už tu bylo, loni na jaře spal badyS na besídce za faceliftovou lištu nad kasu pro RZ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 a letos ten kokos tam má taky jakési kšefty cosboš mě vyčoruje volant apod :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 a letos ten kokos tam má taky jakési kšefty cosboš mě vyčoruje volant apod :) Já taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 To už tu bylo, loni na jaře spal badyS na besídce za faceliftovou lištu nad kasu pro RZ... já jsme spíš zvědavej, jak zapadnu , přecijem tam jezdí parta stejných lidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 To už tu bylo, loni na jaře spal badyS na besídce za faceliftovou lištu nad kasu pro RZ... já jsme spíš zvědavej, jak zapadnu , přecijem tam jezdí parta stejných lidí tam jsi rozumí všichni, některým sice po pár rumikách ale rozumím neboooooooj to je max pohoda akce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 já jsme spíš zvědavej, jak zapadnu , přecijem tam jezdí parta stejných lidí Klíííd, půjdeš s náma na afterparty na pokoj č.15 a budeš zapadlej na to šup jako já na jaře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Klíííd, půjdeš s náma na afterparty na pokoj č.15 a budeš zapadlej na to šup jako já na jaře Jj, na arterparty jsou si všichni rovni... Akorát šukmajstr s náma bude komunikovat před dveře vod hajzlu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Klíííd, půjdeš s náma na afterparty na pokoj č.15 a budeš zapadlej na to šup jako já na jaře Jj, na arterparty jsou si všichni rovni... Akorát šukmajstr s náma bude komunikovat před dveře vod hajzlu... Ale my mu to co.....my mu to odpustíme protože on má s komunikací co.....on má s komunikací problém a ještě s něčím, ale to tu teď nebudeme rozmazávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 sakra, co je ta afterparty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 sakra, co je ta afterparty? Afterparty začíná, když personál nálevny nazná, že končíme. Pak se nezřízené alkoholické radovánky přesouvají na předem určený pokoj a pokračuje se v konzumaci všeho do ranních hodin... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 sakra, co je ta afterparty? Afterparty začíná, když personál nálevny nazná, že končíme. Pak se nezřízené alkoholické radovánky přesouvají na předem určený pokoj a pokračuje se v konzumaci všeho do ranních hodin... hm, tak to jsem out stačilo mi, jak jsem se tu zhulákal minule a na dlouhou dobu na to dlabu, stejnak mi to nechutná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 (editace) A ja zase beru od Bada listu na beranidlo a ostriky. TAK NA NE NEZAPOMEN VOLE . ZNAS SE!!! A asi jeste prehodim predni naraznik,abych tam nebyl jak debilek s tim cernym . Staci,ze mam ten zadni porad sedivej Editováno: 21. Listopad 2007, autor: kocht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 hm, tak to jsem out stačilo mi, jak jsem se tu zhulákal minule a na dlouhou dobu na to dlabu, stejnak mi to nechutná Hmmm, kofolytyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 hm, tak to jsem out stačilo mi, jak jsem se tu zhulákal minule a na dlouhou dobu na to dlabu, stejnak mi to nechutná Hmmm, kofolytyk kde jí máš?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 A ja zase beru od Bada listu na beranidlo a ostriky. TAK NA NE NEZAPOMEN VOLE . ZNAS SE!!!A asi jeste prehodim predni naraznik,abych tam nebyl jak debilek s tim cernym . Staci,ze mam ten zadni porad sedivej spíš začni shánět ty zadní face lištičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Ehm...... Se musim podelit s kamaradama http://www.redtube.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 A ja zase beru od Bada listu na beranidlo a ostriky. TAK NA NE NEZAPOMEN VOLE . ZNAS SE!!!A asi jeste prehodim predni naraznik,abych tam nebyl jak debilek s tim cernym . Staci,ze mam ten zadni porad sedivej spíš začni shánět ty zadní face lištičky sem taky kupoval novy,jeste je mam bez laku . to stoji par kacek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 (editace) Ehm......Se musim podelit s kamaradama http://www.redtube.com/ http://www.xtube.com/ Editováno: 21. Listopad 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 A ja zase beru od Bada listu na beranidlo a ostriky. TAK NA NE NEZAPOMEN VOLE . ZNAS SE!!!A asi jeste prehodim predni naraznik,abych tam nebyl jak debilek s tim cernym . Staci,ze mam ten zadni porad sedivej spíš začni shánět ty zadní face lištičky sem taky kupoval novy,jeste je mam bez laku . to stoji par kacek cca 440,- bez laku kochte ty to máš furt tak strakaté? Jinak dobré ránko, už jsem dnes stihl vyzvednout new SPZ a docela to ujde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 cca 440,- bez lakukochte ty to máš furt tak strakaté? Jinak dobré ránko, už jsem dnes stihl vyzvednout new SPZ a docela to ujde dalsi protekcni hajzl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 cca 440,- bez lakukochte ty to máš furt tak strakaté? Jinak dobré ránko, už jsem dnes stihl vyzvednout new SPZ a docela to ujde dalsi protekcni hajzl ale prd, takovou vatáž za to přece nedám, stará byla 3663 a nová 1661 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Dobre ranko panove.. Bady,mel si chtit aspon 1881,aby to trochu odpovidalo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 ale prd, takovou vatáž za to přece nedám, stará byla 3663 a nová 1661 tak to je minimalne za nejakou dobrou lahev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Dobre ranko panove.. Bady,mel si chtit aspon 1881,aby to trochu odpovidalo.. jako rok vyroby jo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky