Martyp Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Dobré dopoledne panáčci, už jsem zpět, musel jsem jít tento týden neplánovaně do práce, ale už su zase tady... Hola hej..I ty chudacku,do prace si musel jo? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 ale prd, takovou vatáž za to přece nedám, stará byla 3663 a nová 1661 tak to je minimalne za nejakou dobrou lahev přesně tak tak to ma bejt...i kdyz ja jsem za to teda moc na vyber nedostal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 zdar Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 jinak zdravim vsechny pritomne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 tak to ma bejt...i kdyz ja jsem za to teda moc na vyber nedostal se nediv, tuzemákem už dneska nikoho neuplatíš, ba naopak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Zdar jak sviňa Spidi -_- Zdra ja cyp Bady... -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 tak to ma bejt...i kdyz ja jsem za to teda moc na vyber nedostal se nediv, tuzemákem už dneska nikoho neuplatíš, ba naopak o tuzemaku neni rec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Hola hej..I ty chudacku,do prace si musel jo? lol Ahoj Marty, jo, nejaká pom*daná smlouva se SICKem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 zdar Spidi Zdar Rollle, tak co choroba, léčíš to...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 jinak zdravim vsechny pritomne :-) Já zdravím nápodobně všechny včetně Tebe Baui, tak ještě 2x se vyspíme a bude dámokles... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 zdar Spidi Zdar Rollle, tak co choroba, léčíš to...? já ti dám rollla prolejvám to čajem a dopuju vitamíny, doufám, že z toho nebudu mít otravu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 prolejvám to čajem a dopuju vitamíny, doufám, že z toho nebudu mít otravu No fůůůůůj, ze pět škopků a tři Fernety a su jak rybička, u mě a souseda to funguje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 jinak zdravim vsechny pritomne :-) Já zdravím nápodobně všechny včetně Tebe Baui, tak ještě 2x se vyspíme a bude dámokles... presne tak pane...jiz se velice tesim...mam na patek jeste hlasenou nejakou akci ale asi ji vypustim abych prijel pripraven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 No fůůůůůj, ze pět škopků a tři Fernety a su jak rybička, u mě a souseda to funguje... a ty seš snad někdy nemocnej, já měl za to, že líh dezinfikuje lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 a ty seš snad někdy nemocnej, já měl za to, že líh dezinfikuje lol No většinou když usnu v zimě venku na lavičce a probudím se až druhej den dopoledne s holejma zádama, tak mám pak lehčí příznaky nastupující choroby a tak to musím zase zahnat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 presne tak pane...jiz se velice tesim...mam na patek jeste hlasenou nejakou akci ale asi ji vypustim abych prijel pripraven Nápodobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 presne tak pane...jiz se velice tesim...mam na patek jeste hlasenou nejakou akci ale asi ji vypustim abych prijel pripraven Nápodobně... I ja zdravim vsechyn po me prichozi.. Kuci,to mame dost podobny..ja du v patek zapijet kamosovyho syna,co se prevcirem narodil..Ale musim jen decanko,abych byl na sabato fresh.. Taky uz se tesim..Doufam,ze ryma neprejde v neco horsiho..I kdyz prevcirem sem do sebe vtlacil litr vina a dobry.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 no tak koukam ze pulka lidi ma narocnej i patek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Doufam,ze ryma neprejde v neco horsiho..I kdyz prevcirem sem do sebe vtlacil litr vina a dobry.. Potřeba tlačit hektolitry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 no tak koukam ze pulka lidi ma narocnej i patek :-) Jj, vypadá to tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 no tak koukam ze pulka lidi ma narocnej i patek :-) Jj, vypadá to tak... no nejak to zvladneme ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 tak už jsem zpět z obídku, klasika pilič na grilu s bramborovým salatkem, do pohody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 tohle se asi bude pit :-) http://www.agwabuzz.com/countries.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 tak už jsem zpět z obídku, klasika pilič na grilu s bramborovým salatkem, do pohody a ja pujdu za chvilku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 no tak koukam ze pulka lidi ma narocnej i patek :-) Jj, vypadá to tak... no nejak to zvladneme ne No nic jinyho nam ani nezbejva..Ale vzpomen si,jak sem vypadal,kdyz sem daval do auta hudbu.. lol Spdi,tobe se to rekne..Ja nemel vino,ani nepamatuju..Sem rad,ze sem ho po chuti poznal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky