baurak Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 no nic tak ja jdu cistit a cistit a cistit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 no nic tak ja jdu cistit a cistit a cistit Taky jsem nad tim uvazoval,ale zitra jedu do ''bahna'' tak by to nemelo asi moc velkou cenu-. ... no uz se tesim na nejaky fotky z besidky ,,jedno auti jak druhe,,.jako vyprany v pervolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 nazdar bazar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 prý je zítra na vysočině nějaká akce, nevíte o něčem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 prý je zítra na vysočině nějaká akce, nevíte o něčem? zdar, to bude nějakej Kryštof ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 u nás teď loví o 106 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Zdar,vite nekdo jak je to zitra z PHY? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Zdar,vite nekdo jak je to zitra z PHY? Kochtiku, nečteš diskuze, to se dělá? v 10:45 na 1. Schellu za Prahou nebo v 9:45 u Benziny v Holešovicích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Klid před bouří? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Klid před bouří? dělám pizzu tak si nemožu zasrat klavesnicu od těsta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Klid před bouří? dělám pizzu tak si nemožu zasrat klavesnicu od těsta já smažák, takže nápodobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Klid před bouří? dělám pizzu tak si nemožu zasrat klavesnicu od těsta já smažák, takže nápodobně... jak tě znám dáš si ho zítra na oběd i na večeři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Bady zítra ti beru tu rouru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 jak tě znám dáš si ho zítra na oběd i na večeři nebo smaženej hermelín, nebo smaženou nivu, nebo smažený tvargle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Zdar,vite nekdo jak je to zitra z PHY? Kochtiku, nečteš diskuze, to se dělá? v 10:45 na 1. Schellu za Prahou nebo v 9:45 u Benziny v Holešovicích a ty mas zase casy rozhozeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 a ty mas zase casy rozhozeny A cvaká ti...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Brej vecir chlapi! nadelali jste mi chute,tak jsem si udelal 4 rohliky s maslem..... Jinak Bade ,ty zitra pojedes z OVY pres frydek do toho jicina?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Brej vecir chlapi!nadelali jste mi chute,tak jsem si udelal 4 rohliky s maslem..... Jinak Bade ,ty zitra pojedes z OVY pres frydek do toho jicina?? ee spíš na mošnov jedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Brej vecir chlapi!nadelali jste mi chute,tak jsem si udelal 4 rohliky s maslem..... Jinak Bade ,ty zitra pojedes z OVY pres frydek do toho jicina?? ee spíš na mošnov jedu aha ..vpohode..no a stihal bys to kdybych tak kolem te 9 byl u makra?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Brej vecir chlapi!nadelali jste mi chute,tak jsem si udelal 4 rohliky s maslem..... Jinak Bade ,ty zitra pojedes z OVY pres frydek do toho jicina?? ee spíš na mošnov jedu aha ..vpohode..no a stihal bys to kdybych tak kolem te 9 byl u makra?? jj 9 makro a fičim, musím byt 9:30 v NJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Brej vecir chlapi!nadelali jste mi chute,tak jsem si udelal 4 rohliky s maslem..... Jinak Bade ,ty zitra pojedes z OVY pres frydek do toho jicina?? ee spíš na mošnov jedu aha ..vpohode..no a stihal bys to kdybych tak kolem te 9 byl u makra?? jj 9 makro a fičim, musím byt 9:30 v NJ Dobra,takze pred 9 budu u makra nekde... cyknu si par momentek ,at mam nejakou motivaci na sezonu a nebudu te zdrzovat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Brej vecir chlapi!nadelali jste mi chute,tak jsem si udelal 4 rohliky s maslem..... Jinak Bade ,ty zitra pojedes z OVY pres frydek do toho jicina?? ee spíš na mošnov jedu aha ..vpohode..no a stihal bys to kdybych tak kolem te 9 byl u makra?? jj 9 makro a fičim, musím byt 9:30 v NJ Dobra,takze pred 9 budu u makra nekde... cyknu si par momentek ,at mam nejakou motivaci na sezonu a nebudu te zdrzovat:) no jestli ráno stihnu wapku jinak oun na mě 604 858 434 kdyby něco, budu tam na těch 9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 no jestli ráno stihnu wapku jinak oun na mě 604 858 434 kdyby něco, budu tam na těch 9 dnes slunečno v OVě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Brej vecir chlapi!nadelali jste mi chute,tak jsem si udelal 4 rohliky s maslem..... Jinak Bade ,ty zitra pojedes z OVY pres frydek do toho jicina?? ee spíš na mošnov jedu aha ..vpohode..no a stihal bys to kdybych tak kolem te 9 byl u makra?? jj 9 makro a fičim, musím byt 9:30 v NJ Dobra,takze pred 9 budu u makra nekde... cyknu si par momentek ,at mam nejakou motivaci na sezonu a nebudu te zdrzovat:) no jestli ráno stihnu wapku jinak oun na mě 604 858 434 kdyby něco, budu tam na těch 9 No ja to budu mit zesrany jak jetel,, cisylko mam ulozeny ,kdyby se vyskytly nejake komplikace,,coz se doufam nestane..tak kolnu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 no jestli ráno stihnu wapku jinak oun na mě 604 858 434 kdyby něco, budu tam na těch 9 dnes slunečno v OVě... Chodis trsat na stodolni? .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky