kocht Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 tak v kolik teda,kdyz zase baurak rika,ze je to jinak ? Vzdycky to bylo prece v 10 na Shellce ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 to bude v 10,pac rolbar si asi tajne mysli,ze pojede ten kousek hodinu misto tech 15-ti minut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 takze borci,zejtra v 10 a s prasatama z Moravy ve 12 na miste brutus akce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 to bude v 10,pac rolbar si asi tajne mysli,ze pojede ten kousek hodinu misto tech 15-ti minut ten čas nahodil baurak, mě do toho netahej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 (editace) chyba se vloudil, na tý Schellce v 10 - 10.20h na Benzině v Holeškaách v 9.45 Editováno: 23. Listopad 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 no jestli ráno stihnu wapku jinak oun na mě 604 858 434 kdyby něco, budu tam na těch 9 dnes slunečno v OVě... kura aj budu na chcaní tam dali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 takze borci,zejtra v 10 a s prasatama z Moravy ve 12 na miste brutus akce dostaneš po pi*i hned jak dojedem lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 kura aj budu na chcaní tam dali e to nět klozet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 takze borci,zejtra v 10 a s prasatama z Moravy ve 12 na miste brutus akce dostaneš po pi*i hned jak dojedem lol Zajistééé, a nééé že málo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 takze borci,zejtra v 10 a s prasatama z Moravy ve 12 na miste brutus akce dostaneš po pi*i hned jak dojedem lol Zajistééé, a nééé že málo... přímo facek jak much lol lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Zdar vespolek -_- -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Zdar pekelníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Zdar pekelníku Zdar zdar, uvidím Tě zetra na besídce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 normálně dneska má svátek Klement to je ten borec co ladí s Laurinem ty škodárny tak teda vše nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 normálně dneska má svátek Klementto je ten borec co ladí s Laurinem ty škodárny tak teda vše nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 normálně dneska má svátek Klementto je ten borec co ladí s Laurinem ty škodárny tak teda vše nej jj boreček, já ho vyhnal na mráz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 tak auto vypucovaný, taška zbalená a nemám co dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Tak pánové, otvíráme, kecáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Tak pánové, otvíráme, kecáme Tady bude živo až zítra ráno jak začne pracovní proces!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Tak pánové, otvíráme, kecáme Zdravim!! tak jak ?? povidej.. zatim podle tech nekterych fotecek supa akcicka:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Tak to rozhodně, tentokrát bez průserů, ale afterparty proběhla, tentokrát na pokoji 21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Tak to rozhodně, tentokrát bez průserů, ale afterparty proběhla, tentokrát na pokoji 21 kolik si nakonec vypil toho caje? kdyz jsem videl Spidiho na te jedne fotce ,snad se nebude zlobit,musel jsem se zasmat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 kolik si nakonec vypil toho caje? kdyz jsem videl Spidiho na te jedne fotce ,snad se nebude zlobit,musel jsem se zasmat já asi 5 čajů, pak nějaká Kofola a Jupík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 kolik si nakonec vypil toho caje? kdyz jsem videl Spidiho na te jedne fotce ,snad se nebude zlobit,musel jsem se zasmat já asi 5 čajů, pak nějaká Kofola a Jupík ..... no ,koukam,zes pekne míchal... Kdyz se na to tak koukam,az je mi lito,ze jsem taky nebyl..,musim se nekdy pridat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 ..... no ,koukam,zes pekne míchal... Kdyz se na to tak koukam,az je mi lito,ze jsem taky nebyl..,musim se nekdy pridat maximálně toho lituj, bylo to opravdu super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky