Jero Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 ..... no ,koukam,zes pekne míchal... Kdyz se na to tak koukam,az je mi lito,ze jsem taky nebyl..,musim se nekdy pridat maximálně toho lituj, bylo to opravdu super diky,je mi ted opravdu líp .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Jinak cestou zpět se nějak nelíbilo gumám stabilizátoru v pouzdrech, tak někam odešly divný, že v pátek byly ještě OK a teď nejsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Jinak cestou zpět se nějak nelíbilo gumám stabilizátoru v pouzdrech, tak někam odešly divný, že v pátek byly ještě OK a teď nejsou tyjo,,, no je ted nejaky divny obdobi..v sobotu cestou z ostravy mi zacala klepat predni naprava,tak jeste nevim jestli s-bloky ,nebo tlumice...pak me sutrakem trefil borecek ve fabce do nove shiby,kdyz si pan zacal prehrabovat na ceste zesypane sterkem... no a dneska se octe nechtelo 2krat startovat..takze pred vanocema nic moc vyhlidky ..... mas nejaky fotos z besidky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Jinak cestou zpět se nějak nelíbilo gumám stabilizátoru v pouzdrech, tak někam odešly divný, že v pátek byly ještě OK a teď nejsou tyjo,,, no je ted nejaky divny obdobi..v sobotu cestou z ostravy mi zacala klepat predni naprava,tak jeste nevim jestli s-bloky ,nebo tlumice...pak me sutrakem trefil borecek ve fabce do nove shiby,kdyz si pan zacal prehrabovat na ceste zesypane sterkem... no a dneska se octe nechtelo 2krat startovat..takze pred vanocema nic moc vyhlidky ..... mas nejaky fotos z besidky? nemám ani jednu fotku, hlavně,že sem měl 2 paměťovky startér mám už taky za sebou, nové uhlíky a volnoběžka, vše od Boshe a cena celkem 900,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Jinak cestou zpět se nějak nelíbilo gumám stabilizátoru v pouzdrech, tak někam odešly divný, že v pátek byly ještě OK a teď nejsou mě cestou na besedu začli nad 140 "skákat" stěrače a jelikož chcalo a badyS nemá zástěrky či co tak jsem jel skoro furt poslepu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 mě cestou na besedu začli nad 140 "skákat" stěrače a jelikož chcalo a badyS nemá zástěrky či co tak jsem jel skoro furt poslepu A cesta dom jinak OK? Já jel dneska ráno ještě přes Holice - výhřev a bagy u kadlece, před Chrudimí dostal minik šmíra a jen tak tak jsem to projel, aby mě nesetnul taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Jinak cestou zpět se nějak nelíbilo gumám stabilizátoru v pouzdrech, tak někam odešly divný, že v pátek byly ještě OK a teď nejsou tyjo,,, no je ted nejaky divny obdobi..v sobotu cestou z ostravy mi zacala klepat predni naprava,tak jeste nevim jestli s-bloky ,nebo tlumice...pak me sutrakem trefil borecek ve fabce do nove shiby,kdyz si pan zacal prehrabovat na ceste zesypane sterkem... no a dneska se octe nechtelo 2krat startovat..takze pred vanocema nic moc vyhlidky ..... mas nejaky fotos z besidky? nemám ani jednu fotku, hlavně,že sem měl 2 paměťovky startér mám už taky za sebou, nové uhlíky a volnoběžka, vše od Boshe a cena celkem 900,- 9kilco neni zas tak strasny.... spis se ale bojim ty napravy... uvidime... s tou dnesni technikou je to dneska husty ,clovek si toho nabere,SDcka,XDecka...nahradnich baterek ..a pak parkrat nekomu rubne do ksichtu bleska a konec.... hlavne ,ze zazitky jsou a urcite budou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 mě cestou na besedu začli nad 140 "skákat" stěrače a jelikož chcalo a badyS nemá zástěrky či co tak jsem jel skoro furt poslepu A cesta dom jinak OK? Já jel dneska ráno ještě přes Holice - výhřev a bagy u kadlece, před Chrudimí dostal minik šmíra a jen tak tak jsem to projel, aby mě nesetnul taky cesta dom v poho akorát ty krámy v kufru furt lítali tam a z5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 (editace) mě cestou na besedu začli nad 140 "skákat" stěrače a jelikož chcalo a badyS nemá zástěrky či co tak jsem jel skoro furt poslepu A cesta dom jinak OK? Já jel dneska ráno ještě přes Holice - výhřev a bagy u kadlece, před Chrudimí dostal minik šmíra a jen tak tak jsem to projel, aby mě nesetnul taky ted je to na cestach fakt hnusny.... ostatne jako kazdy rok a todle obdobi.... zaviraj se mi okna a otviraj vrata tak mizim.... Brou vsem..... ! Editováno: 25. Listopad 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 ahoj kucí tak jak to vsechno nakonec dopadlo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 dobré ránoko až dopoledne tak jsem koukal na fotečky a koukám přišli mi to takové komornější co kurňa drát kdyby mi bylo lépe tak bych býval odrazil i později, ale z prevence jsem to nechtěl podenit..a co Bauí ten tam nebyl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Caues lidi..Dobreho dne preji.. Hele baui,dopadlo to dobre,byla celkem sranda.. A jak to dopadlo u Tebe? @Hensel:Baui nebyl Honzi,urco ti to povi sam,proc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 bry den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 bry den NO nazdar pane..Jak ses vydadal v nedeli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 bry den dobrý, dobrý....vyspinkaný? nedoplácel jsi za nocleh??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 dobrý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 dobrý den nažďár Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 (editace) Cao Peto a Franku.. Co ze si dame jedno "Na Žďár?" Editováno: 26. Listopad 2007, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 dobrý den nažďár zase na jaře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Cao Peto a Franku.. Co ze si dame jedno "Na Žďár?" Zdar pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Cao Peto a Franku.. Co ze si dame jedno "Na Žďár?" Může být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Cao Peto a Franku.. Co ze si dame jedno "Na Žďár?" Může být Jaka byla cesta Peto?Vy ste jeli na Hradec,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Cao Peto a Franku.. Co ze si dame jedno "Na Žďár?" Může být Jaka byla cesta Peto?Vy ste jeli na Hradec,ne? De facto - Golčův Jeníkov, Kolín, Nymburk, MB. Cesta v pohodě, mokro takže auto je jak prase, ale jinak pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Odpovedi na vase otazky v tematu Besidka FOTO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 (editace) Ahoj Kochte a zdaz ostatní Editováno: 26. Listopad 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky