Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
:D:) ..... no ,koukam,zes pekne míchal... Kdyz se na to tak koukam,az je mi lito,ze jsem taky nebyl..,musim se nekdy pridat :)

maximálně toho lituj, bylo to opravdu super ;)

diky,je mi ted opravdu líp ;):) ....

Vloženo
Jinak cestou zpět se nějak nelíbilo gumám stabilizátoru v pouzdrech, tak někam odešly :feve: divný, že v pátek byly ještě OK a teď nejsou :kuk:

tyjo,,, no je ted nejaky divny obdobi..v sobotu cestou z ostravy mi zacala klepat predni naprava,tak jeste nevim jestli s-bloky ,nebo tlumice...pak me sutrakem trefil borecek ve fabce do nove shiby,kdyz si pan zacal prehrabovat na ceste zesypane sterkem... no a dneska se octe nechtelo 2krat startovat..takze pred vanocema nic moc vyhlidky .....

mas nejaky fotos z besidky? :)

Vloženo
Jinak cestou zpět se nějak nelíbilo gumám stabilizátoru v pouzdrech, tak někam odešly :feve: divný, že v pátek byly ještě OK a teď nejsou :kuk:

tyjo,,, no je ted nejaky divny obdobi..v sobotu cestou z ostravy mi zacala klepat predni naprava,tak jeste nevim jestli s-bloky ,nebo tlumice...pak me sutrakem trefil borecek ve fabce do nove shiby,kdyz si pan zacal prehrabovat na ceste zesypane sterkem... no a dneska se octe nechtelo 2krat startovat..takze pred vanocema nic moc vyhlidky .....

nemám ani jednu fotku, hlavně,že sem měl 2 paměťovky :)

startér mám už taky za sebou, nové uhlíky a volnoběžka, vše od Boshe a cena celkem 900,- :palec2:

Vloženo

mě cestou na besedu začli nad 140 "skákat" stěrače a jelikož chcalo a badyS nemá zástěrky či co tak jsem jel skoro furt poslepu

Vloženo
mě cestou na besedu začli nad 140 "skákat" stěrače a jelikož chcalo a badyS nemá zástěrky či co tak jsem jel skoro furt poslepu

A cesta dom jinak OK? Já jel dneska ráno ještě přes Holice - výhřev a bagy u kadlece, před Chrudimí dostal minik šmíra a jen tak tak jsem to projel, aby mě nesetnul taky

Vloženo

nemám ani jednu fotku, hlavně,že sem měl 2 paměťovky :)

startér mám už taky za sebou, nové uhlíky a volnoběžka, vše od Boshe a cena celkem 900,- :palec2:

9kilco neni zas tak strasny.... spis se ale bojim ty napravy... uvidime...

s tou dnesni technikou je to dneska husty ,clovek si toho nabere,SDcka,XDecka...nahradnich baterek ..a pak parkrat nekomu rubne do ksichtu bleska a konec.... hlavne ,ze zazitky jsou a urcite budou.. :)

Vloženo

A cesta dom jinak OK? Já jel dneska ráno ještě přes Holice - výhřev a bagy u kadlece, před Chrudimí dostal minik šmíra a jen tak tak jsem to projel, aby mě nesetnul taky

cesta dom v poho :) akorát ty krámy v kufru furt lítali tam a z5

Vloženo (editace)

ted je to na cestach fakt hnusny.... ostatne jako kazdy rok a todle obdobi....

zaviraj se mi okna a otviraj vrata tak mizim.... Brou vsem..... !

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo

dobré ránoko až dopoledne tak jsem koukal na fotečky a koukám přišli mi to takové komornější co ;) kurňa drát kdyby mi bylo lépe tak bych býval odrazil i později, ale z prevence jsem to nechtěl podenit..a co Bauí ten tam nebyl?

Vloženo

Caues lidi..Dobreho dne preji..

Hele baui,dopadlo to dobre,byla celkem sranda.. :D

A jak to dopadlo u Tebe?

@Hensel:Baui nebyl Honzi,urco ti to povi sam,proc.. :(:wallbash::feve:

Vloženo
Cao Peto a Franku.. ;) Co ze si dame jedno "Na Žďár?" :D-_-

Může být -_-

;)-_-

Jaka byla cesta Peto?Vy ste jeli na Hradec,ne?

De facto - Golčův Jeníkov, Kolín, Nymburk, MB. Cesta v pohodě, mokro takže auto je jak prase, ale jinak pohoda

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...