rolbař Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 ti to udělám na kolečko Umíme To BadyS možná na ně mám kupce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 ti to udělám na kolečko si nedělejte násilí, takové bejkárny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 To teda..kluci,kdyz uz tu mluvite o tech autech.. Nevite o nekom,kdo by chtel mondeo,tusim 98-99 vyroba motor 1,8TD ale docela vybava..?Radio,klima,predek eletrika, 2x ABG...Za nakou rozumnou cenu..? JO a je to kombal..Bilej.. Prodával jsem teď Mondeo 1,8 TD se stejnou výbavou,rok 2000.Tady na fóru se nikdo neozval.Ale už je pryč.Kolik by byla cenofka?A KM? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Jinak zdary vary,pánové!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Umíme To BadyS možná na ně mám kupce tak at se zitra staví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Ahoj Jiřiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Ahoj Jiřiku Ahoooj, tak už zase vidím dozadu,navštívil jsem Garnyho a auto je zase jako nový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Ahoooj,tak už zase vidím dozadu,navštívil jsem Garnyho a auto je zase jako nový jo .jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 dobre rano :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Brý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Brý den zdary vary pane...vede se? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 zdary vary pane...vede se? Blbě,nevím kam dřív, za stále stejný prachy takže sháním místo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Bry rano panstvo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Peknej den panove.. Koukam koukam Petre,ze tady porad nekdo pokukuje po praci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Prodával jsem teď Mondeo 1,8 TD se stejnou výbavou,rok 2000.Tady na fóru se nikdo neozval.Ale už je pryč.Kolik by byla cenofka?A KM? Je to vyroba 2000 nakonec,koukl sem do papiru..Kilaky zjistim,ted se dobiji baterka,takze vim kulovy..Cenofka by byla tak 85tis k jednani.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Je to vyroba 2000 nakonec,koukl sem do papiru..Kilaky zjistim,ted se dobiji baterka,takze vim kulovy..Cenofka by byla tak 85tis k jednani.. Tak to je docela luxus cenovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Tak to je docela luxus cenovka Msuim udelat naky fotky a soupnout to do bazarku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Blbě,nevím kam dřív, za stále stejný prachy takže sháním místo ja jsem rad ze hledani uz mam za sebou tak ti preji taky at ti to projde v pohode... jinak jsem v pindeli dostal novy sluzebni tak to vypada ze si me tady i nechaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 ja jsem rad ze hledani uz mam za sebou tak ti preji taky at ti to projde v pohode...jinak jsem v pindeli dostal novy sluzebni tak to vypada ze si me tady i nechaj A co mas,toho Rooma? Nechaj nenechaj..Oni hlavne chtej,aby jim ta Fabka jeste chvili vydrzela.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 A co mas,toho Rooma?Nechaj nenechaj..Oni hlavne chtej,aby jim ta Fabka jeste chvili vydrzela.. lol jj uz mam Růma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 jj uz mam Růma S kofolou? A jakej motor? Co N95? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 S kofolou? A jakej motor?Co N95? Jojo,rům s kofolou to já můžu.Takový český Cuba libre A jak se ti s Růmem jezdí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 S kofolou? A jakej motor?Co N95? motor 1.4 diesel :-) na ten zvuk to celkem jde N95 jeste neni...je to v reseni :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 motor 1.4 diesel :-) na ten zvuk to celkem jdeN95 jeste neni...je to v reseni :-) Motor je hustej zvuk...Proste ho poznas.. Jo tak a jak to vypada?Bude ne? @Jirka3: Jj cesky Kubíčko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Motor je hustej zvuk...Proste ho poznas.. Jo tak a jak to vypada?Bude ne? @Jirka3: Jj cesky Kubíčko... jj zvuk je hustej...kdyz stojis na krizovatce tak to je jak kdyz za tebou stoji Liazka tel bude ale zrusil jsem to kvuli tomu ze udelali tu N95 8GB tak resim za jakej peniz to nechaj a kdy by byl dostupnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky