Pacey Vloženo 6. Prosinec 2007 Vloženo 6. Prosinec 2007 dej klíč do zámku, nech okna dojet dolů, podrž pár sekund a pak to samé nahoru Mam dojezdy na dalku.., Nema to nejaky vliv?
rolbař Vloženo 6. Prosinec 2007 Vloženo 6. Prosinec 2007 Mam dojezdy na dalku.., Nema to nejaky vliv? nn, nemá, tak jak jsme ti napsal, tak je sešteluješ a měl by si mít pokoj
Jero Vloženo 6. Prosinec 2007 Vloženo 6. Prosinec 2007 podarilo se mi dostat k tomu podsviceni radia,ale kdyz jsem to rozebral,presla me chut cokoli menit ,zarovicka by byla jeste vpohode,takze hnedka jak takovou sezenu ji vymenim,ale podsvit tlacitek
Pacey Vloženo 6. Prosinec 2007 Vloženo 6. Prosinec 2007 nn, nemá, tak jak jsme ti napsal, tak je sešteluješ a měl by si mít pokoj ok zkusim to, diky
rolbař Vloženo 6. Prosinec 2007 Vloženo 6. Prosinec 2007 podarilo se mi dostat k tomu podsviceni radia,ale kdyz jsem to rozebral,presla me chut cokoli menit ,zarovicka by byla jeste vpohode,takze hnedka jak takovou sezenu ji vymenim,ale podsvit tlacitek co ty tlačítka?
Jero Vloženo 6. Prosinec 2007 Vloženo 6. Prosinec 2007 co ty tlačítka? no ta zarovka co osvetluje display..s tou snad nebude problem,ale tlacitka .. to uz necham tak jak to je ...
Jero Vloženo 6. Prosinec 2007 Vloženo 6. Prosinec 2007 tak chlapi, Zitra konecne patek,,tak at se vam dari! Mejte se a brou!
rolbař Vloženo 6. Prosinec 2007 Vloženo 6. Prosinec 2007 tak chlapi,Zitra konecne patek,,tak at se vam dari! Mejte se a brou! dobrou
rolbař Vloženo 6. Prosinec 2007 Vloženo 6. Prosinec 2007 Zdarec, co zde nového borci momentálně jsi tu nový teď ty Zdar
Spidi Vloženo 6. Prosinec 2007 Vloženo 6. Prosinec 2007 Zdarec, co zde nového borci Zdar, máme další psa...
Spidi Vloženo 6. Prosinec 2007 Vloženo 6. Prosinec 2007 Zdar Spidi, jak se vede? jako loni touhle dobou...
Martyp Vloženo 7. Prosinec 2007 Vloženo 7. Prosinec 2007 Dobré ranko Cao Peto.. Nekoukal jsi na pocasi na zitra?Ja se k tomu jeste nedostal..Doufam,ze nebude chcat...
Petr81 Vloženo 7. Prosinec 2007 Vloženo 7. Prosinec 2007 Cao Peto..Nekoukal jsi na pocasi na zitra?Ja se k tomu jeste nedostal..Doufam,ze nebude chcat... NEkoukal, jen doufam, že bude líp než dneska
Martyp Vloženo 7. Prosinec 2007 Vloženo 7. Prosinec 2007 NEkoukal, jen doufam, že bude líp než dneska No me prave strasi kamos,ze ma celej vikend chcat..Taky doufam,ze bude lip.. Cao Martas..
Petr81 Vloženo 7. Prosinec 2007 Vloženo 7. Prosinec 2007 No me prave strasi kamos,ze ma celej vikend chcat..Taky doufam,ze bude lip.. Cao Martas.. No tak vezmem bundy a deštníky, no. Aspoň bude víc smyků
Martyp Vloženo 7. Prosinec 2007 Vloženo 7. Prosinec 2007 No tak vezmem bundy a deštníky, no. Aspoň bude víc smyků To jo no..bude sranda.. Kdyz nebude chcat nijak brutal,tak to pujde. @baurak: To ne z vesela ale ze srandy.. Musim ti to taky nedky vratit ne?
Doporučené příspěvky