Spidi Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 nikdo nikde ?-nikde nikdo ?... my slyšíme ! my slyšíme ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 my slyšíme ! my slyšíme ! zdravim,,! jakto ,ze jeste tak pri patku nekde nesedite se znamyma u pivka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Zdarec pracanti ! nikdo nikde ?-nikde nikdo ?... ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 ahoj caucau! .. tak jak pane pri patku?... nevim jak vy,ale tak jsem se na patek snad nidky netesil...jeste ,ze uz nemusim ziotra do prace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 (editace) caucau! .. tak jak pane pri patku?... nevim jak vy,ale tak jsem se na patek snad nidky netesil...jeste ,ze uz nemusim ziotra do prace... já měl dneska hard day, hoďka na poště dobrovolně jsem se ojebal o 100,-Kč a pak lítání po dárkách. Cestou jsem vzal kostku, co lezla ze silnice, tak jsme zvědav, až to zítra zvednu, co to ťaflo, typuju servo a vejfuk (zatim z toho nic neteče) Editováno: 7. Prosinec 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 já měl dneska hard day, hoďka na poště dobrovolně jsem se ojebal o 100,-Kč a pak lítání po dárkách.Cestou jsem vzal kostku, co lezla ze silnice, tak jsme zvědav, až to zítra zvednu, co to ťaflo, typuju servo a vejfuk (zatim z toho nic neteče) No to je neprijemny,,tydlety pred vanocni litacky... Taky me dneska vytrestala dira v ceste,je tostrasny,, jeden usek tady opravi,ale druhy je sama dira.. ,, no ja po tomhle tydnu uz nemuzu skoro ani moc chodit ,, ... no ,ale vikend to snad spravi .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 No to je neprijemny,,tydlety pred vanocni litacky... Taky me dneska vytrestala dira v ceste,je tostrasny,, jeden usek tady opravi,ale druhy je sama dira.. ,, no ja po tomhle tydnu uz nemuzu skoro ani moc chodit ,, ... no ,ale vikend to snad spravi .) jen tiše jsem záviděl Oktě, co stála vedle mě na parkovišti - stejná, jako mám a měl to min 20cm nad zemí, to byl krásnej pohled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 jen tiše jsem záviděl Oktě, co stála vedle mě na parkovišti - stejná, jako mám a měl to min 20cm nad zemí, to byl krásnej pohled jezdit jenom dalnice a podobny silnice,karka by sla stoptro dolu,ale tak je to neskutecny dilema ... Slysels uz o tech novych silnicich vyrabenych z puzitych pneu?... mazec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 jezdit jenom dalnice a podobny silnice,karka by sla stoptro dolu,ale tak je to neskutecny dilema ... Slysels uz o tech novych silnicich vyrabenych z puzitych pneu?... mazec cooo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 (editace) cooo?? No je to nejaka smes... z to nekde zkouseli,,ze to ma pry delsi zivotnost,tolik to nepraska,,a i brzdna draha je na tom mensi... akrorat nevim jaky vliv na to bude mit v lete slunce a teploty nad 30 stupniu... .) hele tady http://auto.idnes.cz/v-cernosicich-maji-un...110943_pneu_fdv Editováno: 7. Prosinec 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 (editace) No je to nejaka smes... z to nekde zkouseli,,ze to ma pry delsi zivotnost,tolik to nepraska,,a i brzdna draha je na tom mensi... akrorat nevim jaky vliv na to bude mit v lete slunce a teploty nad 30 stupniu... .) třeba to budou dělat bílý a tím pádem se to od sluníčka tak neohřeje Editováno: 7. Prosinec 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 třeba to budou dělat bílý a tím pádem se to od sluníčka tak neohřeje Joo :D tak to nevim..... uvidime moznas eto osvedci a za chvili budem kazdy jezdit po gume Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Ještě jednou musim na poštu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Ještě jednou musim na poštu Rikas,, mas poobjednavane vecicky na auti,tak nestihas behat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Zase nikdo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 můžu tu být s tebou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 můžu tu být s tebou ? jééé, já koukal na telku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 jééé, já koukal na telku... co kde bylo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 co kde bylo ? Vrah se skrývá v poli na DVD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 ted bude Eleanora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 ted bude Eleanora Jj, už to sleduju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 zdar jak sviňa -_- -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Koukám, že tu někdo hoví Maj. Zemanovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 zdar jak sviňa -_- -_- -_- Zdar jak sviňa Kájo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Koukám, že tu někdo hoví Maj. Zemanovi no jistěéééééé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky