carlos Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Zdarec Lubo ,potřebuji radu,mám sundanou lištu na dveřích a je i stou lepící páskou,jde tá páska odstranit a čím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Zdarec Lubo ,potřebuji radu,mám sundanou lištu na dveřích a je i stou lepící páskou,jde tá páska odstranit a čím? Pásku ze dveří sundávám gumovým kotoučem do vrtačky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 ze dveří ji mám pryč,ale mám ji na tý liště a potřebuji ji dát dolů,abych mohl na ni dát novou obostrannou pásku a přilepit,nevíš čím by to mohlo jít? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 ze dveří ji mám pryč,ale mám ji na tý liště a potřebuji ji dát dolů,abych mohl na ni dát novou obostrannou pásku a přilepit,nevíš čím by to mohlo jít? Zkus příborovým nožem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Ranní kávičku...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Dobré rano! ... ja si dal kapuchinko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Dobré rano! ... ja si dal kapuchinko... Žádný rozmlsávání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Tak kdyby někdo z místního osazenstva chtěl ještě xeny, tak budou přiští týden, funglovky 11 000,- ty minulé si už jeden znás vyzvedl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Tak kdyby někdo z místního osazenstva chtěl ještě xeny, tak budou přiští týden, funglovky 11 000,- ty minulé si už jeden znás vyzvedl Žádný rozmlsávání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Brý den ve spolek.Tak jsem si tu chtěl dát včera večer jedno pivko ale nějak jsem vytuhnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Brý den ve spolek.Tak jsem si tu chtěl dát včera večer jedno pivko ale nějak jsem vytuhnul. Žádný rozmlsávání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 http://www.tipcar.cz/skoda/skoda-octavia-a...z-15200353.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 http://www.tipcar.cz/skoda/skoda-octavia-a...z-15200353.html nelíbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 mám radši plnější tvary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Brý den ve spolek.Tak jsem si tu chtěl dát včera večer jedno pivko ale nějak jsem vytuhnul. Tak dneska ho tu s váma taky nedám,jdu na reál .Respektive jedu,ale zpatky holt po svejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Další variace na známé téma http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbazar.c...e-o1113434.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Hoja hoja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Hoja hoja Tomu tak nějak - rozumím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Bady, ten plechovej výlisek je zajímavej, hlavně za ty lowe, ale netuším, jak moc je to tuhý. Ve zdejším bazaru bylo cosik podobnýho za 3.000,- Kč, ale týpek zatím neposlal žádný info, co jsem po něm chtěl. No a pak jedna firma ve Žďáru n. S. dělá takovou spešl duralovou vanu pod celej motor a převodovku, je to nezničitelný, ale chtějí za to cca 5.500,- Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Další variace na známé téma http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbazar.c...e-o1113434.html já to cu, si už s ním v kontaktu, aby to neměl jen jeden kus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Bady, ten plechovej výlisek je zajímavej, hlavně za ty lowe, ale netuším, jak moc je to tuhý. Ve zdejším bazaru bylo cosik podobnýho za 3.000,- Kč, ale týpek zatím neposlal žádný info, co jsem po něm chtěl. No a pak jedna firma ve Žďáru n. S. dělá takovou spešl duralovou vanu pod celej motor a převodovku, je to nezničitelný, ale chtějí za to cca 5.500,- Kč. to co tu je v bazaru jsem sledoval, zatím žadné info težko říct jaké to je, každopádně ta ccena 1500,- je myslím fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 já to cu, si už s ním v kontaktu, aby to neměl jen jeden kus Ne, nejsu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 težko říct jaké to je, každopádně ta ccena 1500,- je myslím fajn Cena je 1A, záleží fakt na quality Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Cena je 1A, záleží fakt na quality přesně a ještě by to chtělo okouknout nějaky montážní návod co a jak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky