Spidi Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 přesně a ještě by to chtělo okouknout nějaky montážní návod co a jak Tak tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 jakej koliv kryt pod motor doporučuju, mě zachránil včera servo a vanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 jakej koliv kryt pod motor doporučuju, mě zachránil včera servo a vanu Potvrzuju,máme paket pro špatný cesty a už jsem si taky párkrát škrtnul.Ani jsem nekoukal,z čeho to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 jakej koliv kryt pod motor doporučuju, mě zachránil včera servo a vanu Souhlas... Prvně zadeklujeme a snížíme zu grunt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 jakej koliv kryt pod motor doporučuju, mě zachránil včera servo a vanu nj ale kterej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 nj ale kterej Babo raď... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 já mám udělanej z hliníkových "slz" tluška cca 3mm, základní tvar byl obdelník a pak se to vzalo 3x přes ohejbačku, aby to chytlo zakřivení, přidělané to je do chladičovky, na které je přidělaný závitový pásek se závitem 8 a v zadní části ej to přidělané k nápravnici na origo torxi, které drží plastové boky (když něco naberu, tak to vylítne a nic se tomu nestane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 já mám udělanej z hliníkových "slz" tluška cca 3mm, základní tvar byl obdelník a pak se to vzalo 3x přes ohejbačku, aby to chytlo zakřivení, přidělané to je do chladičovky, na které je přidělaný závitový pásek se závitem 8 a v zadní části ej to přidělané k nápravnici na origo torxi, které drží plastové boky (když něco naberu, tak to vylítne a nic se tomu nestane Zajímáci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Zajímáci... Žádný rozmlsávání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 já vzal v pátek kostku, co vylejala ze silnice a ta po plechu jen sklouzla a trošku orvala ty slzy + trošku ohla kolínko na servu, nebejt tam ten plech, tak nemám servo, resp. mám, ale bez kolínka a zaražený ve vaně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Žádný rozmlsávání... Taxem koukal do svýho archívu a něco jsem k tomu plechu za 1.500,- vyštrachal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 trošku ohla kolínko na servu Já mám to kolínko taky trochu ohlý, od favoritu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Taxem koukal do svýho archívu a něco jsem k tomu plechu za 1.500,- vyštrachal... asi napišá ježiškovi, není to zlé dle foto, a nebude potřeba nic "vymýšlet" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Já mám to kolínko taky trochu ohlý, od favoritu... ale ty si ohnul půlku auta od toho favoritu PS: máš bag spolujezdce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Ještě zbytek - plech na autě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 ale ty si ohnul půlku auta od toho favoritu PS: máš bag spolujezdce? No tak nějaký vedlejší účinky to mělo... Bag mitfáry neni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Ještě zbytek - plech na autě... kuuuurec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Ja a tady je to po demontáži při výměne oleje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Ja a tady je to po demontáži při výměne oleje... no jo doprčic to se musí při oleju sundávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 no jo doprčic to se musí při oleju sundávat No můžeš sundat nárazník, světla, chladič, chladičovku, odpojit lebra, vytáhnout motor a udělat tu výměnu před autem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 No můžeš sundat nárazník, světla, chladič, chladičovku, odpojit lebra, vytáhnout motor a udělat tu výměnu před autem... to by nešlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 No můžeš sundat nárazník, světla, chladič, chladičovku, odpojit lebra, vytáhnout motor a udělat tu výměnu před autem... ale stejnak ten kryt sundavat musíš, aby si se dostal na servo a klimatrubky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Tak se mějte,valím na to pivko.....dokonce jsem našel i kafku,která mě pak odveze domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 to by nešlo A další vychytávka pro O1 http://www.o-bars.com/products.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 ale stejnak ten kryt sundavat musíš, aby si se dostal na servo a klimatrubky Kušuj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky