Jero Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 (editace) Pokud bych měl štěstí a koupil novou OII v tom Dánsku, tak si ji nechám do doby, než mi novou vyroběj a těsně před bych ji prodal. tak to mas vymysleny pekne,, pokud se nekdy hecne tak bych chtel prastit do nejakeho Subaru,ale koukal jsem na udrzbovou stranku a je to docela ranec ,,takze bych byl spokojenej i s nejakou 96PD nebo 132 v RSu .. zatim stradam na kolace,nejakou tu masku a na leto chci zavitat do p. Varechy takze i na folie.... snad se vse podari.. ,Za kolik ji chces prodat?uz mas nejakou predstavu...? Editováno: 9. Prosinec 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 (editace) Pokud bych měl štěstí a koupil novou OII v tom Dánsku, tak si ji nechám do doby, než mi novou vyroběj a těsně před bych ji prodal.tak to mas vymysleny pekne,, pokud se nekdy hecne tak bych chtel prastit do nejakeho Subaru,ale koukal jsem na udrzbovou stranku a je to docela ranec ,,takze bych byl spokojenej i s nejakou 96PD nebo 132 v RSu .. zatim stradam na kolace,nejakou tu masku a na leto chci zavitat do p. Varechy takze i na folie.... snad se vse podari.. ,Za kolik ji chces prodat?uz mas nejakou predstavu...? je to MR 98, 1.majitel (naštěstí jsme byl tak línej to po koupi od rodičů přepsat, že se to při prodeji vyplatí), koupeno v CZ, serviska, elektrika-okna, centrál, zrcátka, DO, klimatizace, nalítáno 115t km a cena tak 120t Kč- za pokus nic nedám, v listopadu je po servisce: svíčky, kabely, zapalovací modul, olej, filtry, silentbloky, stěrače Editováno: 9. Prosinec 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 joo tak to je parada... ja myslim ,ze ta cena je vcelku adekvatni ,,urcite to zkus,,auti je urcite po technicke stracnce v dobrem stavu,no a za vybavu by se nemusel stydet ani ten co jezdi v SLXicku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 nic... uz zacinam byt pomalu neschopny vseho... tak mizim do perin! Takze se mej ,a at se dari zitra jak v praci tak jinak poce ly den ! brou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 nic... uz zacinam byt pomalu neschopny vseho... tak mizim do perin! Takze se mej ,a at se dari zitra jak v praci tak jinak poce ly den ! brou nápodobně, dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 bre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 bre rano Toplý ten.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Toplý ten.. lol no je to dneska tezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 no je to dneska tezky Ploc jako? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Ploc jako? lol plotoc voe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 plotoc voe! No tak vidis.. A nevztekej se prece.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Zdárek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Zdárek! zdar, prej že máš moc práce a už tu zase vysedáváš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 zdar, prej že máš moc práce a už tu zase vysedáváš Dneska pohoda..pšt. mam puceny sefovic notas ,,prosil me abych mu tu nastavil nejaky vecicky.tak toho vyuzivam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Dneska pohoda..pšt. mam puceny sefovic notas ,,prosil me abych mu tu nastavil nejaky vecicky.tak toho vyuzivam... tak hlavně pak zameť stopy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 tak hlavně pak zameť stopy jn to bude treba ,,ok mizim,uz se riti .)... za nejakou hodinku tady budu reguler ..takze zatim hoy! .. uz nba me doma ceka ten rizecek.. juuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Dneska pohoda..pšt. mam puceny sefovic notas ,,prosil me abych mu tu nastavil nejaky vecicky.tak toho vyuzivam... Hlavne nastav skodahome jako homepage.... :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Hlavne nastav skodahome jako homepage.... :smich: spíš by jako homepage měl nastavit svůj profil, aby šéf viděl, kolik má příspěvků (ještě bych udělal přepínání, aby bylo vidět, kolik příspěvků uděláš v pracovní době) lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 spíš by jako homepage měl nastavit svůj profil, aby šéf viděl, kolik má příspěvků (ještě bych udělal přepínání, aby bylo vidět, kolik příspěvků uděláš v pracovní době) lol Nebo tak..Ale to neni moc kamaradsky.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Hlavne nastav skodahome jako homepage.... :smich: talk uz jsem pri svem ... smazal jsem vsecky stopy,sef je stary rendlikař,takze ho moc skodarny neberou... kdyby ,ale na neco prisel,tak co?, reknu jednoduse ,ze jsem to musel otestovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 talk uz jsem pri svem ... smazal jsem vsecky stopy,sef je stary rendlikař,takze ho moc skodarny neberou... kdyby ,ale na neco prisel,tak co?, reknu jednoduse ,ze jsem to musel otestovat Tak to jo..hele ale na ty skodovky bys ho mel naucit..Jezdit renckama..Kdo to kdy videl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 (editace) Tak to jo..hele ale na ty skodovky bys ho mel naucit..Jezdit renckama..Kdo to kdy videl? jn,,ja mu rikal ,ze nedam na skodovky dopustit,..jeho prvni kara byla shade 120,pak presel na rencka megane coupe,na firme mame mastra..,konci mu leasing pude zase do neceho od Reno',,jedine co si pochvaluje je ,kdyz se obcas projede v manzelcine Golf Plusu.,tam je to prej docela pekny... jinak nikde nikdo ? ... Editováno: 10. Prosinec 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 tady někdo někde zdar pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 tady někdo někde zdar pane ale preci jen dobrej ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 je to MR 98, 1.majitel (naštěstí jsme byl tak línej to po koupi od rodičů přepsat, že se to při prodeji vyplatí), koupeno v CZ, serviska, elektrika-okna, centrál, zrcátka, DO, klimatizace, nalítáno 115t km a cena tak 120t Kč- za pokus nic nedám Teď nevím, jestli se mám smát nebo ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky