Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Čao Marty, včera jsem byl in Germany, dnes jsem zde... ;)

Cao kamarade..No tak to koukam mas pekne rozlitany.. ;) Ja byl rano na technicky a ted jsem zde.. :) A nechce se mi nic delat... :feve:

Vloženo
Cao kamarade..No tak to koukam mas pekne rozlitany.. ;) Ja byl rano na technicky a ted jsem zde.. :) A nechce se mi nic delat... :feve:

Jo, to mám. A taky už mám spravený to neposlušný Punto, už to jezdí jak má... ;)

Vloženo
Jo, to mám. A taky už mám spravený to neposlušný Punto, už to jezdí jak má... ;)

Jo tak pan je sikula.. :) Tak pohoda..

@jirka3: No jde to,sem nakej linej dneska....Ted sem dokoukal 4. dil Pekla s Landou. :)

Jinak je venku navic hnusne,auto zaflakany.. :feve:

Vloženo
Jo tak pan je sikula.. :) Tak pohoda..

@jirka3: No jde to,sem nakej linej dneska....Ted sem dokoukal 4. dil Pekla s Landou. :)

Jinak je venku navic hnusne,auto zaflakany.. :feve:

To mi povídej,taky mi to dneska nějak netáhne

Vloženo
Potvrdila se moje pronóza - rozvoďák přeskočenej, ovšem o TŘI ZUBY DOPŘEDU !!!!! Nechápu... :feve:

No joooo.. :palec2: Coze?Tak to je mazec...To kamoska asi "moc rychle chcipla".. :smich: :smich:

Vloženo
Jj je to bida...A to pocasi to moc neumocnuje... :(

No o tom mi ještě chvíli povídej, co bych dal za to oblíct si tričko, kraťasy a žabky, sednout do naleštěné vyvoněné okty na sedmnáctečkách a zajet na pokec na benzinku s holkama, co mejou čelní okna... ;)

Vloženo
No joooo.. :palec2: Coze?Tak to je mazec...To kamoska asi "moc rychle chcipla".. :smich: :smich:

Bylo to při řazení z trojky na čtyřku, tomu se dá věřit, ale většinou jde ten rozvoďák dozadu, dopředu jsem to viděl snad o školy poprvé... lol

Už máš pořešenej rozvoďák u 1.2HTP ?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...