Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Jj sila v ohonu je taktez treba... ;)

Zdarec Martasove.. ;)

taky preju vsecko nej !!! -_- ... a preji dobre rano :D

No nic panove,ja valim dom,uz toho mam dnes plny brejle.. :feve:

No nic panove,ja valim dom,uz toho mam dnes plny brejle.. :feve:

to verim... tak dojed dobre... :)

to verim... tak dojed dobre... :)

;) Diky a zatim..

;) Diky a zatim..

zatíím :)

Marosi zdravim te ! -_-

zaderc i tobe.

Zrovna jsem dojedl.

zaderc i tobe.

Zrovna jsem dojedl.

tak to ti preju z5tne dobrou chut ! :)

tak to ti preju z5tne dobrou chut ! :)

diky ,diky panacku ale nezbylo ;)

tak jak bylo ?

Ze jsem zase zvedavy....co foto sousedovic vonky ;)

Upraveno od maros

diky ,diky panacku ale nezbylo ;)

tak jak bylo ?

Ze jsem zase zvedavy....co foto sousedovic vonky ;)

Dneska docela pohodicka... kratko,takze zadny veliky veci :) ,po obede jsem si dal sloficka,..sel jsem se kouknout na tu octuli ,ale nebyla tam ..takze si asi vytahnu webku z okna a budu sledovat kdy prijede,tedko vcer uz to nema cenu... ikdyz.,za chvilec ven pujdu,takze se tam zkusim mrknout ;) ...

Dneska docela pohodicka... kratko,takze zadny veliky veci :) ,po obede jsem si dal sloficka,..sel jsem se kouknout na tu octuli ,ale nebyla tam ..takze si asi vytahnu webku z okna a budu sledovat kdy prijede,tedko vcer uz to nema cenu... ikdyz.,za chvilec ven pujdu,takze se tam zkusim mrknout ;) ...

az tak akcne :)

Ja pujdu asi do postele. lol

ted mam fon

az tak akcne :)

Ja pujdu asi do postele. lol

ted mam fon

...

Ja se jdu poohlidnout po te krasce :D ,, bude to zase jedna z mych paparazi akcicek :) .... ja uz mam zase nadspane ,takze sem docela cilej ... kdyby te to vzalo,,tak brou.. -_-

jeste neeeee..jeste jsem zivy :D

Tak byl jsem po tme blejsknout tu sousedovic octuli,takze tam toho moc neni videt..prez den to lip vynika ty jeho upravicky :D ..jen co je trosec vyjasnim rubnu je sem ...

Podle me nejvetsi perla odrazky na dverich,o obrovskych napisech nemluve-a stitek VRS hnedka pod GLX taky neni zrovna to prave orechove...,, ale pokud se nekomu libi..,pohoda,... nikoho tady nechci urazit -ja osobne bych raci jezdil do smrti v seriovce nez v tomhle.. :D

post-4984-1197491833_thumb.jpg

post-4984-1197491853_thumb.jpg

Upraveno od Jeronymo

Tak byl jsem po tme blejsknout tu sousedovic octuli,takze tam toho moc neni videt..prez den to lip vynika ty jeho upravicky :D ..jen co je trosec vyjasnim rubnu je sem ...

Opravdovy paparatz :D

Opravdovy paparatz :D

tos me jeste nevidel jak jsem krouzil dookola jeho baraku :) ,at me nikdo nevidi.. a pak narychlo cykcyk..,, nekolik fotek a pryc.. :D

Podle me nejvetsi perla odrazky na dverich,o obrovskych napisech nemluve-a stitek VRS hnedka pod GLX taky neni zrovna to prave orechove...,, ale pokud se nekomu libi..,pohoda,... nikoho tady nechci urazit -ja osobne bych raci jezdil do smrti v seriovce nez v tomhle.. :D

Samo.Jak uz jsem psal.kazdemu se libi neco jineho a at si tam ma co che.Ja take nikoho nehodlam urazet,jen vyjadrim svuj pohled na vec ;) .Jen jak rikas,ja bych nektere veci take na aute NEEEEEEEEE.Treba ty veci na tech svetlech...to ani nahodou ;)

Samo.Jak uz jsem psal.kazdemu se libi neco jineho a at si tam ma co che.Ja take nikoho nehodlam urazet,jen vyjadrim svuj pohled na vec ;) .Jen jak rikas,ja bych nektere veci take na aute NEEEEEEEEE.Treba ty veci na tech svetlech...to ani nahodou ;)

ono clvek by s nim treba o tom pokecal,,jenze s takovyma se moc neda... Kdyz ji koupil byla fakt krasna,zelena metla 15 elegance,,ale kdyz kupil,ty kryty na svetla a rubnul bubny na stribrno,uz mi bylo jasne ,ze pokracuje ve svem tunerskem konicku smele dal :D

tos me jeste nevidel jak jsem krouzil dookola jeho baraku :) ,at me nikdo nevidi.. a pak narychlo cykcyk..,, nekolik fotek a pryc.. :D

To rikam :D

To rikam :D

Jen ted tak uvazuju,,doufam ,ze sem taky nechodi :D :D

Krasavice :D

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.