Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
tak to ti preju z5tne dobrou chut ! :)

diky ,diky panacku ale nezbylo ;)

tak jak bylo ?

Ze jsem zase zvedavy....co foto sousedovic vonky ;)

Editováno: , autor: maros
Vloženo
diky ,diky panacku ale nezbylo ;)

tak jak bylo ?

Ze jsem zase zvedavy....co foto sousedovic vonky ;)

Dneska docela pohodicka... kratko,takze zadny veliky veci :) ,po obede jsem si dal sloficka,..sel jsem se kouknout na tu octuli ,ale nebyla tam ..takze si asi vytahnu webku z okna a budu sledovat kdy prijede,tedko vcer uz to nema cenu... ikdyz.,za chvilec ven pujdu,takze se tam zkusim mrknout ;) ...

Vloženo
Dneska docela pohodicka... kratko,takze zadny veliky veci :) ,po obede jsem si dal sloficka,..sel jsem se kouknout na tu octuli ,ale nebyla tam ..takze si asi vytahnu webku z okna a budu sledovat kdy prijede,tedko vcer uz to nema cenu... ikdyz.,za chvilec ven pujdu,takze se tam zkusim mrknout ;) ...

az tak akcne :)

Ja pujdu asi do postele. lol

ted mam fon

Vloženo
az tak akcne :)

Ja pujdu asi do postele. lol

ted mam fon

...

Ja se jdu poohlidnout po te krasce :D ,, bude to zase jedna z mych paparazi akcicek :) .... ja uz mam zase nadspane ,takze sem docela cilej ... kdyby te to vzalo,,tak brou.. -_-

Vloženo (editace)

Tak byl jsem po tme blejsknout tu sousedovic octuli,takze tam toho moc neni videt..prez den to lip vynika ty jeho upravicky :D ..jen co je trosec vyjasnim rubnu je sem ...

Podle me nejvetsi perla odrazky na dverich,o obrovskych napisech nemluve-a stitek VRS hnedka pod GLX taky neni zrovna to prave orechove...,, ale pokud se nekomu libi..,pohoda,... nikoho tady nechci urazit -ja osobne bych raci jezdil do smrti v seriovce nez v tomhle.. :D

post-4984-1197491833_thumb.jpg

post-4984-1197491853_thumb.jpg

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo
Tak byl jsem po tme blejsknout tu sousedovic octuli,takze tam toho moc neni videt..prez den to lip vynika ty jeho upravicky :D ..jen co je trosec vyjasnim rubnu je sem ...

Opravdovy paparatz :D

Vloženo
Opravdovy paparatz :D

tos me jeste nevidel jak jsem krouzil dookola jeho baraku :) ,at me nikdo nevidi.. a pak narychlo cykcyk..,, nekolik fotek a pryc.. :D

Vloženo

Podle me nejvetsi perla odrazky na dverich,o obrovskych napisech nemluve-a stitek VRS hnedka pod GLX taky neni zrovna to prave orechove...,, ale pokud se nekomu libi..,pohoda,... nikoho tady nechci urazit -ja osobne bych raci jezdil do smrti v seriovce nez v tomhle.. :D

Samo.Jak uz jsem psal.kazdemu se libi neco jineho a at si tam ma co che.Ja take nikoho nehodlam urazet,jen vyjadrim svuj pohled na vec ;) .Jen jak rikas,ja bych nektere veci take na aute NEEEEEEEEE.Treba ty veci na tech svetlech...to ani nahodou ;)

Vloženo
Samo.Jak uz jsem psal.kazdemu se libi neco jineho a at si tam ma co che.Ja take nikoho nehodlam urazet,jen vyjadrim svuj pohled na vec ;) .Jen jak rikas,ja bych nektere veci take na aute NEEEEEEEEE.Treba ty veci na tech svetlech...to ani nahodou ;)

ono clvek by s nim treba o tom pokecal,,jenze s takovyma se moc neda... Kdyz ji koupil byla fakt krasna,zelena metla 15 elegance,,ale kdyz kupil,ty kryty na svetla a rubnul bubny na stribrno,uz mi bylo jasne ,ze pokracuje ve svem tunerskem konicku smele dal :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...