Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
čau, co novýho? Co to u Vás bylo za bitku o víkendu?

novyho cece ani snad nic...vse pri starem :-)

jj pane malinko se to tam popralo :-) a musim teda rict ze jsem mel z prdele kliku protoze jsem tam sel a kdyby jsem tam sli o 5 minut driv tak buh vi jak bych dopadl...jj bulhari

Vloženo
Zdarec bando!!

U vas se to servalo jo Jirko?Ja vim cim to bylo..Urcite tim,ze bulharska mena je leva.. lol lol lol

no nutno dodat ze se i strilelo a malinko to tam vypadalo jak po valce

Vloženo
Hov*o..! :o Takovyhle reseto jo?A to bylo nekde primo u vas?

jj pane i takhle to tam je akce...primo u nas zrovna jsem tam mel namireno...mozna ted muzu mluvit o velkem stesti...

pro toho jednoho letel z Prahy vrtulnik...

Vloženo
no koukám u Vás na venkově je veselo ;)

No Bulhaři jsou kurvy,asi před rokem jsme hráli zápas proti týmu,kde jich pár hrálo.Trochu nerozdejchali porážku a po zápase vyprovokovali rvačku a jakmile viděli,že dostávaj na prdel i v tomhle,tak tahali bouchačky

Vloženo
jj pane i takhle to tam je akce...primo u nas zrovna jsem tam mel namireno...mozna ted muzu mluvit o velkem stesti...

pro toho jednoho letel z Prahy vrtulnik...

No tak tos mel stesti,ze se tam nevozrali ty zveroklestici.. lol lol

Takze se nakej z nich trefil koukam..To je v pr*edli..Vyraz pak nekam mezi lidi vole.. :(

Vloženo
Caues,no jde to..Vikend se blizi,tak je to lepsi..I pracovni moralku mam dnes lepsi,nez vcera..Zatim teda.. ;) Jak u tebe?

Nestěžuju si,ale o víkendu bude líp,ještě vymyslet,co podniknout a bude... ;)

Vloženo

Takze se nakej z nich trefil koukam..To je v pr*edli..Vyraz pak nekam mezi lidi vole.. :(

no přesně :-(. Jinak zdar Marty a Jirko

Vloženo
Nestěžuju si,ale o víkendu bude líp,ještě vymyslet,co podniknout a bude... ;)

To teda..Ja uz tak nejak plany mam..Vim,ze zitra pujdu na -_-,v sobotu chci vypucovat auti a jelikoz ma dnes pritule narozeniny,tak nas v nedeli ceka rodinna oslava.. ;)

Vloženo

no jsou to debilove co vic k tomu rict...jj dva se trefili presne ale tech zmlacenejch co tam bylo...tusim ze tam byly 4 zachranky

Vloženo
no jsou to debilove co vic k tomu rict...jj dva se trefili presne ale tech zmlacenejch co tam bylo...tusim ze tam byly 4 zachranky

no ty vole,zřejmě slušnej oddíl.Tos měl docela kliku

Vloženo
To teda..Ja uz tak nejak plany mam..Vim,ze zitra pujdu na -_-,v sobotu chci vypucovat auti a jelikoz ma dnes pritule narozeniny,tak nas v nedeli ceka rodinna oslava.. ;)

No hezky pěkně to máš nalajnovaný :palec2:

Vloženo (editace)
no ty vole,zřejmě slušnej oddíl.Tos měl docela kliku

STS Chvojkovice brod.. :D Tos teda mel vole...

4 zachranky,to uz je celkem dost.. :o

Cao Peto..

Editováno: , autor: Martyp
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...