HOSPODA č.6 - Stránka 1081 - Hospoda - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

HOSPODA č.6

Sejis

Doporučené příspěvky

Jeronymo napsal:
Zkusim popremejslet.,, ale jestli ti to fachalo na normalnim PC tak by to na notasu melo taky,, kdyby to bylo k necemu jinymu,ocekoval bych pripoj. kabel,ale takhle ... ? ..

diky....prave jsem ani necekal nejaky problem,kdyz jsem to mel odzkusane na pc. Mozna to bude USB a ovladace na neho..... trochu to blblo pri instalaci ovladace com portu,nebo jak to tam je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

maros napsal:
diky....prave jsem ani necekal nejaky problem,kdyz jsem to mel odzkusane na pc. Mozna to bude USB a ovladace na neho..... trochu to blblo pri instalaci ovladace com portu,nebo jak to tam je.

no urcite bych si pohral s tim vstupem....,

tak Kabatky se ti zachtelo ... :) .....

Odkaz ke komentáři

maros napsal:
jj,po dlouhe dobe projizdim jejich starsi cd a i to dvd uz posloucham potreti tento tyden :D

No jo,jenze jak si stim pohrat,kdyz nevim jak na to ;)

urcite si dostal k prisroji ruzne sw a ovladace ,tak zkus jeste jednou osefovat to usb,,a vsecko okolo....

Odkaz ke komentáři

Martyp napsal:
Skoro kamarade...IKEA... :feve: a ted jdu na kratko do nalevny.. -_- Tak sa tu zatial majte..

Spidi,nekoukej do inzerce..Armada ted rozprodavala Migy ne? :D

Tak zatim kamaradi.. :p

tak alepson budes mit v baraku zase nejakou novou policku nebo polstarek, :) ...

moc to neprezen ,,mej se ! -_-

Odkaz ke komentáři

Jeronymo napsal:
:) ... zenskym se tydlety vkusne moderni vecicky libi.... -A KOUKNI TO JE PEKNY,A TO BY SE MI LIBILO,A PROC TO NEMA TAKOVOU BARVU,..A JAK SE TO OTVIRA,.. ,ale i pres to musime bejt radi ,ze je mame :)

to teda mas recht...bez nich by tu bylo na hovno ;) Kdyby zensky nebyly,chlapi by se nudili .....................

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...