Spidi Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 necekal jsem ,ze tady bude pri nedeli takova docela slusna prdel ) .... ale zmenim na chvilec tema..,foti nekdo z vas?,,potreboval bych si poridt stativ,ale nejaky ulpne obyc na rychlovky do 6kilca,.nevite o necem? nemuzu si vybrat,jsem strasne vybiravy kluk Na jakej foťák ? Resp. "výběr dle závitu"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Na jakej foťák ? Resp. "výběr dle závitu"... Mam chrastitko Olympa Sp 500 Uz.... nekdy potrebuju neco cyknout vecer,ale my vyklepany pracky to nezvladaj ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Mam chrastitko Olympa Sp 500 Uz.... nekdy potrebuju neco cyknout vecer,ale my vyklepany pracky to nezvladaj ... Tak to Ti doporučím Fomei W-311, stojí cca 590,- Kč a je fakt dost dobrej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Tak to Ti doporučím Fomei W-311, stojí cca 590,- Kč a je fakt dost dobrej... Tenhleten jo ? http://arcifoto.cz/foto/detail.asp?pid=2529 ,,ok dik .. ,asi ho objednam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Mam chrastitko Olympa Sp 500 Uz.... nekdy potrebuju neco cyknout vecer,ale my vyklepany pracky to nezvladaj ... jo vecer...vyklepane ruce...nekecej a kapni bozskou co fotis vecer,koho a halvne kde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Tak to Ti doporučím Fomei W-311, stojí cca 590,- Kč a je fakt dost dobrej... kua...... hosi vy mate vseobecny prehled jak svina...... ja zasnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Tenhleten jo ? http://arcifoto.cz/foto/detail.asp?pid=2529 ,,ok dik .. ,asi ho objednam Jj, to je on, koukám, že je tam teď za hóóóódně dobrý lowe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 jo vecer...vyklepane ruce...nekecej a kapni bozskou co fotis vecer,koho a halvne kde ... jo tak u nekterych veci se mi klepe neco jinyho ,ale ne vazne,nekdy je potreba vyfoti nejaky detail nabo soucastku po tme zblizka .. ,chsi usetrit tecj nekolik minut co sedim u pc a upravuju osrtost,svetlost apod.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 (editace) Jj, to je on, koukám, že je tam teď za hóóóódně dobrý lowe... ja vzdycky hledam zbozi na tom- jyxo.cz -,od nejlevnejsich a podari se i parkrat usetrit na neco jinyho ... takze rikas je dobrej jo?.... Editováno: 16. Prosinec 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 kua...... hosi vy mate vseobecny prehled jak svina...... ja zasnu On to není až tak všeobecný přehled, kamoš má fotostudio a já k němu chodím na rozumy, protože sám fest fotím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 takze rikas je dobrej jo?.... baže, sám ho mám doma, bral jsem ho ještě na starej Nikon na 35 mm kinofilm, kterej mám už 11 let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 ze ted ja odbocim.... Spido .... vcera jsem zkousel FTP ...neslo mi.....neco se psalo na foru,ze je zastavene ,pak ze jen fotosy z akci tam jsou... nevis jak to teda je ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 baže, sám ho mám doma, bral jsem ho ještě na starej Nikon na 35 mm kinofilm, kterej mám už 11 let... jo tak to je parada... , ok jeste dneska se na to vrhnu poctu kolem co ajak ,a muze se fotit.,zabalim si ho pod pařez ...prave chci kupovat na prez rok neco lepsiho ,rikal jsem si ,ze mi bude ta 5stovka stacit,ale clovek nikdy nema dost..pro zacatek bych chtel vyzkouset toto http://cs24.inshop.cz/inshop/shop.asp?kat=1-7BE nebo nejaky EOS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 ze ted ja odbocim....Spido .... vcera jsem zkousel FTP ...neslo mi.....neco se psalo na foru,ze je zastavene ,pak ze jen fotosy z akci tam jsou... nevis jak to teda je ? Tak to bohužel teď aktuálně nevím, ale prověřím to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 (editace) jo tak to je parada... , ok jeste dneska se na to vrhnu poctu kolem co ajak ,a muze se fotit.,zabalim si ho pod pařez ...prave chci kupovat na prez rok neco lepsiho ,rikal jsem si ,ze mi bude ta 5stovka stacit,ale clovek nikdy nema dost..pro zacatek bych chtel vyzkouset toto http://cs24.inshop.cz/inshop/shop.asp?kat=1-7BE nebo nejaky EOS. No já mám tůdletoť : http://cs24.inshop.cz/inshop/scripts/detai...1&Level=119 Editováno: 16. Prosinec 2007, autor: Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 (editace) No já mám tůdletoť : [url="http://cs24.inshop.cz/inshop/scripts/detail.asp?ItemID=21881&Level=119[/url] .. no vypada zajimave 10,2ka ,jen skoda toho rozliseni u thoho co chci ja,mohlo to byt alespon 8megapixelovka...,ale za ty prasule.... Editováno: 16. Prosinec 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 .. no vypada zajimave 10,2ka ,jen skoda toho rozliseni u thoho co chci ja,mohlo to byt alespon 8megapixelovka...,ale za ty prasule.... Tak pokud nebudeš dělat fotky 70x100 cm, tak ta 6 Mpix úplně stačí, Nikon D70s je taky 6 Mpix a naprosto na pohodu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Taky už žeru... ...zase smažák lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 ...zase smažák lol Nenene, kuřecí řízek ve spolupráci se sestrou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Tak pokud nebudeš dělat fotky 70x100 cm, tak ta 6 Mpix úplně stačí, Nikon D70s je taky 6 Mpix a naprosto na pohodu... To je pravda no,.. asi nebudu fotit zadny plakaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Nenene, kuřecí řízek ve spolupráci se sestrou... slepičí řizek sem nežral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 To je pravda no,.. asi nebudu fotit zadny plakaty Tady mám fotku z toho Nikon D40 6 Mpix, ostrost a barvy Nikonů prostě žeru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 slepičí řizek sem nežral Neser...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Tady mám fotku z toho Nikon D40 6 Mpix, ostrost a barvy Nikonů prostě žeru... ouu.. mooc pekny! ,to jsou fotacky fakt na urovni ...kdysi jsem si myslel ,ze je nikon nic moc,ale zrdcadlovky umi fakt dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 ouu.. mooc pekny! ,to jsou fotacky fakt na urovni ...kdysi jsem si myslel ,ze je nikon nic moc,ale zrdcadlovky umi fakt dobry Podlední dobou Nikon kraluje mezi DSLR společně s Canonem a Pentaxem, zbytek je tak nějak trochu out... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky