Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Zdar jaxviňa... :palec2:

jeej se mi tedko vybavilo veprovy-,jitrnicky :D ...

tak jak po nedeli ?... jinak stativ je objednan ... tak doufam ,ze bude fungovat spravne :)

Vloženo
ahaa... takze pripravujete sefovi prekvapeni, v podobe denni neschopnosti :D ... pekny darek pod parez .)

tak to nikdo nevi jak to bude.Ja budu urco v cajku,musim autem domu :( a kuci,to se vyvyrbi s pribyvajicimi piviskama :D

Vloženo
tak to nikdo nevi jak to bude.Ja budu urco v cajku,musim autem domu :( a kuci,to se vyvyrbi s pribyvajicimi piviskama :D

a jak se spatne dela s kockou :( ... :D

Vloženo
takze chodis po bytech ;) co panicky ? :D

Nejhorsi jsou arogantni debylni frajeri co u tebe stji a kontrolujou kazdy tvuj ukon.... ,ale nekdy se hecnou docela dobry zensky :))) clovek by tam i nekdy zustal...

Vloženo
Nejhorsi jsou arogantni debylni frajeri co u tebe stji a kontrolujou kazdy tvuj ukon.... ,ale nekdy se hecnou docela dobry zensky :))) clovek by tam i nekdy zustal...

to ti verim...jsou chytri jak radio a sami hovno umi....

s zenskyma verim...... a clovek pak zdrzuje praci,co ;):D

Vloženo
lol

Jen blbni... :p

No hlavne aby pak z toho nebylo ... :prc: ,stalo se ze typka otevrela dvere jenom ve spodnim ..,mohla mit 21-22 roku ... jej sem ani akucko nemoh udrzet.,jak chodila a date si kaficko caj ..?? ja nee,dekuju...,,

Vloženo (editace)
No hlavne aby pak z toho nebylo ... :prc: ,stalo se ze typka otevrela dvere jenom ve spodnim ..,mohla mit 21-22 roku ... jej sem ani akucko nemoh udrzet.,jak chodila a date si kaficko caj ..?? ja nee,dekuju...,,

ona vas nebo tebe lakala a ty nic ;) kavu ani cajicek,ale tebe ;)

Editováno: , autor: maros
Vloženo
ona vasnebo tebe lakala a ty nic ;) kavu ani cajicek,ale tebe ;)

no ja tam prijel se sefem,a on pak jel pryc ... montoval jsem vestavenou skrin,,ale rikam ,pila zenská :D.... ja mel svoji matoni a nebyl cas... jinak bych si dal snad i obed :D

Vloženo
No ty bejku, to už by se asi na prácu nedostalo... lollollol

V te dobe jsem mel pritulkyni,peknou milou hodnou,,... nic mi nehcybelo...,ale kurec,,..,tedko :prc:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...