Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

blbe jsem dopadl...vubec to nefunguje :(

Musim se poradit ze skusenejsimi lidma pres pc a VAg

Urcite..je zajimavy,ze to jede prec normal PC a pres Ntb nee.. :( ....

Urcite..je zajimavy,ze to jede prec normal PC a pres Ntb nee.. :( ....

to je to co mne zarazi nejvic..a nevim co s tim...jsem na toto dost lama....... urcite by to nekdo vykutil.

to je to co mne zarazi nejvic..a nevim co s tim...jsem na toto dost lama....... urcite by to nekdo vykutil.

jasne ,kazdopadne to musi no,nejak jit,,, ...

jinak lama nemsuis byt, kazdej je na neco a jak se rika '' učený z oblohy nespadl ;)

jasne ,kazdopadne to musi no,nejak jit,,, ...

jinak lama nemsuis byt, kazdej je na neco a jak se rika '' učený z oblohy nespadl ;)

to je janse ze uceni nepadaji...a kdo nic nedela,nic nezku....

ale takovy problem jsem vuuubec necekal.

jsem cetl,ze mas v patulinek uz volno ;) to bude dobra vigilijovka ;) v CT :D

to je janse ze uceni nepadaji...a kdo nic nedela,nic nezku....

ale takovy problem jsem vuuubec necekal.

Urcite tydle ty situace cloveka pekne na*erou ,... kdyby to neslo resit hodis do garaze naz5 pc... ,ale vazne,nemusis mit podle me strach ,bude v tom nejaka pi*ovinka kere se pak budes smat :)

jsem cetl,ze mas v patulinek uz volno ;) to bude dobra vigilijovka ;) v CT :D

mame no :) ,takze delame co se da ,v patek mam dalsi akci ,vidim to blede :D ,,jeste ze je vilija az v pondeli ;)

mame no :) ,takze delame co se da ,v patek mam dalsi akci ,vidim to blede :D ,,jeste ze je vilija az v pondeli ;)

jak mi dneska rikal kamos v praci...ze jeho bracha sel kupovat s kamosema darky na posledni chvili a nestihnul vanocni vecu :D To pry byl doma mazec ;)

jak mi dneska rikal kamos v praci...ze jeho bracha sel kupovat s kamosema darky na posledni chvili a nestihnul vanocni vecu :D To pry byl doma mazec ;)

tak t verim,,u me to nehorzi,, uz mam nejak vymysleno co budu kupovat a asi zitra po praci skaknu do shopu ,, jestli mi to nevyjde do 23tiho darky nebudou :-P

Upraveno od Jeronymo

tak ja uz neco mam,a neco malo dokoupim snad do patku....ale jak jste psali,ty cenovky za darky co davate,tak to cucuim..... ja se drzim hodne u zeme :D

tak ja uz neco mam,a neco malo dokoupim snad do patku....ale jak jste psali,ty cenovky za darky co davate,tak to cucuim..... ja se drzim hodne u zeme :D

Vis co, nezalezi na cene...,halvne aby se to dotycnemu libilo.. :)

Vis co, nezalezi na cene...,halvne aby se to dotycnemu libilo.. :)

bingo...moje rec ....... a hlavne je to o pohode tech dnu......

bingo...moje rec ....... a hlavne je to o pohode tech dnu......

Presne ták :) ... nekdy se muze stat ,ze i vec za tezky prachy prijde nekomu ,nudna ,nepotrebna.., jak rikas pohoda rodinneho kruhu predevsim :)

ja se dneska poseru...ten net jde jako za dob prvni republiky :D

ja se dneska poseru...ten net jde jako za dob prvni republiky :D

taky se mi to nejak kouše'' :D ,ale da se to jeste vydrzet , neni na horach mlha to je hlavni .) ..jinak bych byl v pr...

Presne ták :) ... nekdy se muze stat ,ze i vec za tezky prachy prijde nekomu ,nudna ,nepotrebna.., jak rikas pohoda rodinneho kruhu predevsim :)

a nejsme prece mali :D Nabstit,posedet,poplkat...proste pohoda,klidek,tabacek ;)

taky se mi to nejak kouše'' :D ,ale da se to jeste vydrzet , neni na horach mlha to je hlavni .) ..jinak bych byl v pr...

az takovy vliv ma pocasi na funkci :D

Od koho mas net a kolik platis ?

Ja silesnet 512 za nejakych 550 kc

a nejsme prece mali :D Nabstit,posedet,poplkat...proste pohoda,klidek,tabacek ;)

:) ... uz se nemuzu dockat na tu zravku co bude na stedreho :) ..

valim se schladit,neboli ohrat :D pod sprchu..,, za nejaky ten time budu z5 ,tak do te doby cus !

az takovy vliv ma pocasi na funkci :D

Od koho mas net a kolik platis ?

Ja silesnet 512 za nejakych 550 kc

Coprosys- cesky tesin ,rychlost silena 256ka :D cena 300-400 ,- ,zalezi... ,pri porizvani jsem si myslel ,ze mi to bude stacit,ale opak je bohuzel pravdou ,...hlavne ,ze mi zatim jede forum,...

kdyz je spatny pocasi ,tak to jede fakt pomalu,nekdy to i vypne,ale kdyz je pekne ..tak to sfiští jako prase :D

Coprosys- cesky tesin ,rychlost silena 256ka :D cena 300-400 ,- ,zalezi... ,pri porizvani jsem si myslel ,ze mi to bude stacit,ale opak je bohuzel pravdou ,...hlavne ,ze mi zatim jede forum,...

kdyz je spatny pocasi ,tak to jede fakt pomalu,nekdy to i vypne,ale kdyz je pekne ..tak to sfiští jako prase :D

Tak to jsi na tom hur nez ja a to jsem si blahove mysle ze za tu cenu mam pomaly net.

poradne se osprsi :D

Ja jdu na kute...... zatim cus bus...... dobrou

[quote name='maros' date='17.12.2007, 21:32 ' post='624673'

poradne se osprsi :D

Ja jdu na kute...... zatim cus bus...... dobrou

taak,,byt stale sěvžíí !! :D .. ok,maj sa !!

zitra cus !!

Upraveno od Jeronymo

Dneska nikde nikdo?Dobre rano.. ;)

dobrí ránko i já už užívám volníčka jediné co tak jdu 24. do práce na noční :(, ale zase mi to tak až neva Štědrý den si uděláme doma 23 a 24 bude Luca s Honzíkem u babičky kam se stejně každýho 25 vypravujeme na Svíčkovou ;)

dobrí ránko i já už užívám volníčka jediné co tak jdu 24. do práce na noční :(, ale zase mi to tak až neva Štědrý den si uděláme doma 23 a 24 bude Luca s Honzíkem u babičky kam se stejně každýho 25 vypravujeme na Svíčkovou ;)

Caues pane..!

Tak to se mas..Ja se tesim na patek jak malej kluk a co teprv na to volno pak.. ;)

NO tak to na ten Stedrej den prezij v rachote a at Ti to utece.. ;) Svickova bude tak jako tak.. ;)

to bude pohodička snad s nám něco nepokazí bude to takovej klidnej večer budeme čumět s kolegou na telku plno pohádek bude takže by to mělo být OK..asi se veme i nějaka ta flanděrka ;)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.