Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Hosi,ted sem byl na dopravaku,prisel sem tam v 11:15 a prej ze poradovy cisla pro dnesek uz jsou rozdany...Ty vole,sem myslel,ze se po*eru.. :feve:

Čao Marty, to je normální stav... ;)

Vloženo
Čao Marty, to je normální stav... ;)

No,jestli je to uplne normalni to nevim.. :) Kolikrat sem tam prisel treba i po poledni pauze a slo to celkem v klidu..Ze by si lidi k Vanocu kupovali auta? ;)

Vloženo
No,jestli je to uplne normalni to nevim.. :) Kolikrat sem tam prisel treba i po poledni pauze a slo to celkem v klidu..Ze by si lidi k Vanocu kupovali auta? ;)

Tak letos je tuším poslední rok, co se to dá ucucat na dépéháčku... ;)

Vloženo

já byl na dovpravce včera a 30 lidi předemnou, pak mě baba elegantě u okénka zdělila, že to nedělá ona, ale technici na druhé straně (když jsem přišel, měl jsem číslo 71) tak jsem se odebral opět k vrátnému pro lístek a zjebal ho že mě poslal špatně, takmě vyjel novej tiket a číslo 250 a šel jsem srát :D :D

Vloženo
já byl na dovpravce včera a 30 lidi předemnou, pak mě baba elegantě u okénka zdělila, že to nedělá ona, ale technici na druhé straně (když jsem přišel, měl jsem číslo 71) tak jsem se odebral opět k vrátnému pro lístek a zjebal ho že mě poslal špatně, takmě vyjel novej tiket a číslo 250 a šel jsem srát :D :D

Kakao Ultra :feve:

Vloženo
Kakao Ultra :feve:

hele Spidi-fenko co vyrazit se kulturně obohatit 23.8.2008 za hranice naší vlasti a to do vzdáleného Maďarska (GYOR)

- z Břeclavi je to 170km

- jedná se o Škoda sraz Hungary s účastí rakouska, slovenska a pár čechů taky jede

- cena celý víken 2500 fr s večeřema - ( 1000fr = 109,-káčé)

- potřebuju někoho jako servisní vůz lol

hmmm :kuk:

a docela postaráno o program:

- spanilka od 11h - 14.30h

- orientační jízda

- soutěže (určitě budem rozumět oč pujde) lol

- disco a madároš fenoš

Vloženo
hele Spidi-fenko co vyrazit se kulturně obohatit 23.8.2008 za hranice naší vlasti a to do vzdáleného Maďarska (GYOR)

- z Břeclavi je to 170km

- jedná se o Škoda sraz Hungary s účastí rakouska, slovenska a pár čechů taky jede

- cena celý víken 2500 fr s večeřema - ( 1000fr = 109,-káčé)

- potřebuju někoho jako servisní vůz lol

hmmm :kuk:

a docela postaráno o program:

- spanilka od 11h - 14.30h

- orientační jízda

- soutěže (určitě budem rozumět oč pujde) lol

- disco a madároš fenoš

Juj, to zní lákavě, pokud nebude 23.8. na programu nějaká rodinná siesta, tak jsem pro... ;)

Z toho programu mě teda zaujala až ta poslední položka, zbytek je paséééé...

Vloženo
Juj, to zní lákavě, pokud nebude 23.8. na programu nějaká rodinná siesta, tak jsem pro... ;)

Z toho programu mě teda zaujala až ta poslední položka, zbytek je paséééé...

program jen co jsem si zapamatoval, je tam toho docela dosti celé 2 dny, taky uvidim je to daleko 10 měsiců :feve:

Vloženo
program jen co jsem si zapamatoval, je tam toho docela dosti celé 2 dny, taky uvidim je to daleko 10 měsiců :feve:

Jasný, deset metrů je fakt daleko, lámeme špejle na jitrnice a ještě nemáme prase... lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...