vittorio Vloženo 27. Prosinec 2007 Vloženo 27. Prosinec 2007 ale pepi na picu znas to v praci nuda, nejaka ta strevni chripka radi v praze takze ani pivo si dat nemuzu ale uz se to lepsi tak uvidime dneska v 16*00 sem vyhlasil zulu time odchodu dom
vittorio Vloženo 27. Prosinec 2007 Vloženo 27. Prosinec 2007 auto je spinavy vevnitr i venku zebych z toho blil
Spidi Vloženo 27. Prosinec 2007 Vloženo 27. Prosinec 2007 Zdravicko panove.. Ahoj Marty, vychrápanej...?
Spidi Vloženo 27. Prosinec 2007 Vloženo 27. Prosinec 2007 ale pepi na picu znas to v praci nuda, nejaka ta strevni chripka radi v praze takze ani pivo si dat nemuzu ale uz se to lepsi tak uvidime dneska v 16*00 sem vyhlasil zulu time odchodu dom Njn, já jdu do práce až zítra, ale su tam domluvenej s kámoškou, že tam budeme spolu dělat neplechu. Nějaký ty zažívací potíže jsem měl od začátku vánoc už 2x, ale to jsem přisuzoval nehnodným kombinacím druhů potravin a alkoholu
Martyp Vloženo 27. Prosinec 2007 Vloženo 27. Prosinec 2007 Ahoj Marty, vychrápanej...? Caues Spidulo..Aaaale,ani ne..Rano sem musel vstavat.. V 10 hodin a pak naky navstevy kramu.. a taky optika..No a ted si du dat konecne polivcicku..Jinak mam na zile jeste 0,2... Ceka nas taky cesta na prahu,ale to nechame na pozdejsi dobu.. lol radsi... lol Cago Vitto..
Spidi Vloženo 27. Prosinec 2007 Vloženo 27. Prosinec 2007 auto je spinavy vevnitr i venku zebych z toho blil Jj, nápodobně, ale je zima, tak to neřeším, navíc se tady nějak extra nesolí, tak do nemusím mejt. Tak v březnu, popřípadě dubnu si s tím zajedu na mycí rampu a všechno z auta opláchnu wapkou a zas budu mí půl roku klidný spaní...
Spidi Vloženo 27. Prosinec 2007 Vloženo 27. Prosinec 2007 Caues Spidulo..Aaaale,ani ne..Rano sem musel vstavat.. V 10 hodin a pak naky navstevy kramu.. a taky optika..No a ted si du dat konecne polivcicku..Jinak mam na zile jeste 0,2... Ceka nas taky cesta na prahu,ale to nechame na pozdejsi dobu.. lol radsi... lolCago Vitto.. No mě se vůbec nechtělo vstávat, takže jsem vylezl z postele v poledne... A do auta vlezu až tak za hodinu, objet pár kravin a pak šup do dílny a makat... V sobotu jsem se byl mrknout na motorák a v hale bylo -1°C, takže jsem musel vypustit vodu z motoru...
FRANK Vloženo 27. Prosinec 2007 Vloženo 27. Prosinec 2007 Už asi vím, jak vypadá zmrzlé sobolí ho*no...
baurak Vloženo 27. Prosinec 2007 Vloženo 27. Prosinec 2007 dobre odpoledne...tak ja uz jsem se taky vratil
Spidi Vloženo 27. Prosinec 2007 Vloženo 27. Prosinec 2007 dobre odpoledne...tak ja uz jsem se taky vratil Buď zdráv příteli...
vittorio Vloženo 27. Prosinec 2007 Vloženo 27. Prosinec 2007 ty jo lamy ja bych jel nejradsi nekam do prdele zrusit skolu a praci a vypadnout, nejdriv na 4 tydny na hory pak k mori a pak se mozna vratit
Jero Vloženo 27. Prosinec 2007 Vloženo 27. Prosinec 2007 ty jo lamy ja bych jel nejradsi nekam do prdele zrusit skolu a praci a vypadnout, nejdriv na 4 tydny na hory pak k mori a pak se mozna vratit tomu se rika,,slovo prezidenta ...
Spidi Vloženo 27. Prosinec 2007 Vloženo 27. Prosinec 2007 ty jo lamy ja bych jel nejradsi nekam do prdele zrusit skolu a praci a vypadnout, nejdriv na 4 tydny na hory pak k mori a pak se mozna vratit Jóóóóóóóó tak to jsme dva, jel bych mrknout do švajcu na Landwasser a pak bych se našponoval pěkně na plážos v RdJ a bylo by to...
baurak Vloženo 27. Prosinec 2007 Vloženo 27. Prosinec 2007 Buď zdráv příteli... ahoj pane...tak jake byly svatky ??
baurak Vloženo 27. Prosinec 2007 Vloženo 27. Prosinec 2007 ty jo lamy ja bych jel nejradsi nekam do prdele zrusit skolu a praci a vypadnout, nejdriv na 4 tydny na hory pak k mori a pak se mozna vratit co ti v tom brani
Spidi Vloženo 27. Prosinec 2007 Vloženo 27. Prosinec 2007 ahoj pane...tak jake byly svatky ?? Náročné...
Doporučené příspěvky