Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

topry teeeeen :)

topry teeeeen :)

Zdar Pepi, jak se máme...?

Zdravicko panove.. ;)

ale pepi na picu znas to :) v praci nuda, nejaka ta strevni chripka radi v praze takze ani pivo si dat nemuzu :(

ale uz se to lepsi ;) tak uvidime ;) dneska v 16*00 sem vyhlasil zulu time odchodu dom :)

auto je spinavy vevnitr i venku zebych z toho blil :D

nazdarek martine ;)

Zdravicko panove.. ;)

Ahoj Marty, vychrápanej...? lol

ale pepi na picu znas to :) v praci nuda, nejaka ta strevni chripka radi v praze takze ani pivo si dat nemuzu :(

ale uz se to lepsi ;) tak uvidime ;) dneska v 16*00 sem vyhlasil zulu time odchodu dom :)

Njn, já jdu do práce až zítra, ale su tam domluvenej s kámoškou, že tam budeme spolu dělat neplechu. Nějaký ty zažívací potíže jsem měl od začátku vánoc už 2x, ale to jsem přisuzoval nehnodným kombinacím druhů potravin a alkoholu lol

Ahoj Marty, vychrápanej...? lol

Caues Spidulo..Aaaale,ani ne..Rano sem musel vstavat.. V 10 hodin a pak naky navstevy kramu.. :feve: a taky optika..No a ted si du dat konecne polivcicku..Jinak mam na zile jeste 0,2... :wacko: Ceka nas taky cesta na prahu,ale to nechame na pozdejsi dobu.. lol lol radsi... lol lol

Cago Vitto.. ;)

auto je spinavy vevnitr i venku zebych z toho blil :D

Jj, nápodobně, ale je zima, tak to neřeším, navíc se tady nějak extra nesolí, tak do nemusím mejt. Tak v březnu, popřípadě dubnu si s tím zajedu na mycí rampu a všechno z auta opláchnu wapkou a zas budu mí půl roku klidný spaní... ;)

Caues Spidulo..Aaaale,ani ne..Rano sem musel vstavat.. V 10 hodin a pak naky navstevy kramu.. :feve: a taky optika..No a ted si du dat konecne polivcicku..Jinak mam na zile jeste 0,2... :wacko: Ceka nas taky cesta na prahu,ale to nechame na pozdejsi dobu.. lol lol radsi... lol lol

Cago Vitto.. ;)

No mě se vůbec nechtělo vstávat, takže jsem vylezl z postele v poledne... lollollol

A do auta vlezu až tak za hodinu, objet pár kravin a pak šup do dílny a makat... ;)

V sobotu jsem se byl mrknout na motorák a v hale bylo -1°C, takže jsem musel vypustit vodu z motoru... :feve:

Zdarec kucíííí v čase povánočním :):):)

dobré vespolek :) ...

Už asi vím, jak vypadá zmrzlé sobolí ho*no... :D

Zdravíčko kamarádi... -_-

dobre odpoledne...tak ja uz jsem se taky vratil

dobre odpoledne...tak ja uz jsem se taky vratil

Buď zdráv příteli... -_-

Ahoj Baui, Spidi a Jeronymo -_--_--_-

Ahoj Baui, Spidi a Jeronymo -_--_--_-

zdarec ! :) ..

ty jo lamy ja bych jel nejradsi nekam do prdele :D zrusit skolu a praci a vypadnout, nejdriv na 4 tydny na hory pak k mori a pak se mozna vratit :)

ty jo lamy ja bych jel nejradsi nekam do prdele :D zrusit skolu a praci a vypadnout, nejdriv na 4 tydny na hory pak k mori a pak se mozna vratit :)

tomu se rika,,slovo prezidenta :D ...

Jóóóóóóóó tak to jsme dva, jel bych mrknout do švajcu na Landwasser a pak bych se našponoval pěkně na plážos v RdJ a bylo by to... :palec2:

Buď zdráv příteli... -_-

ahoj pane...tak jake byly svatky ??

co ti v tom brani ;)

ahoj pane...tak jake byly svatky ??

Náročné... lollollol

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.