Spidi Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Dobry blazen Ja ted spim celkem dlouho,ale ty sny,vam reknu. V pohodě... Ale je fakt že hodina z toho bylo a sny mám taky poslední dobou moc divoký... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Nazdar bazar dáme kafi po O ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Nazdar bazar dáme kafi po O ? Čao Vaši, samo že dáme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 jaký chceš ? pocukřit ? kde se tě ujmou na oslavu novýho roku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 jaký chceš ? pocukřit ?kde se tě ujmou na oslavu novýho roku ? Rozpustný s mlíčkem a 3 cukry Na oslavu Novýho roku se stěhujeme na chalupu, v 10 měl vyrazit Badys z OVy, tak dofán, že už za hodinu dáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 kafi na stole no Bady na ICQ není takže možná už letí doufám že se do 2.1 vrátíte, potřebuju pak s Badym něco pošéfovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 kafi na stoleno Bady na ICQ není takže možná už letí doufám že se do 2.1 vrátíte, potřebuju pak s Badym něco pošéfovat Uctivě děkuji pane... Neboj, já musím 2.1. do práce, takže v pohodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Tak vy uz o kave po O a ja jeste nevim co si udelat na jidlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 doufám teda že na e-bay nepolezou ceny vysoko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Tak vy uz o kave po O a ja jeste nevim co si udelat na jidlo musíš si to doma pořádně vychovat i když u nás jedou zbytky (každej má svou specialitu ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 doufám teda že na e-bay nepolezou ceny vysoko No ty Badýskovy kolesa už jsou pěkně vysoko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 musíš si to doma pořádně vychovati když u nás jedou zbytky (každej má svou specialitu ) jj,mas recht .Nemam to osefovane dobre posla jsem ti SZ s tech dotazkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 jj,mas recht .Nemam to osefovane dobre Veřejné doznání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 já chci na e.baz tyto zbytky :http://cgi.ebay.de/Zuheizer-Standheizung-Audi-A4-B6-Diesel_W0QQitemZ140192683904QQihZ004QQcategoryZ61524QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmd ZViewItem SZ opětována Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Koukám,že už tu probíhá poobědový kafčo.Tak to jsem ve skluzu,za chvilku mě čeká vepřík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Veřejné doznání... jj, ja se za to nestydim ja na to mam ale ted jsem dostal pozvani na obed od mamky,takze vse je vyreseno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 já chci na e.baz tyto zbytky :http://cgi.ebay.de/Zuheizer-Standheizung-Audi-A4-B6-Diesel_W0QQitemZ140192683904QQihZ004QQcategoryZ61524QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Tak Ty s tím topením nedáš pokoj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 jj, ja se za to nestydim ja na to mam ale ted jsem dostal pozvani na obed od mamky,takze vse je vyreseno Hmmm, tak bych se chtěl mít taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Tak Ty s tím topením nedáš pokoj... víš jak mě to sere ??? topení jede, hřeje, ale čadí jak kdybych to podpálil opravná sada 12500,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 víš jak mě to sere ???topení jede, hřeje, ale čadí jak kdybych to podpálil opravná sada 12500,- No to je fakt, za ty lowe, to je 100x lepší vzít jiný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 (editace) No to je fakt, za ty lowe, to je 100x lepší vzít jiný... to co je na e-bay je přesně to co potřebuju, a kdyby to neklaplo tak poláci mají kompletní za 700zl což celkem ujde a aspon jsem už sehnal ten motor 1.6D Editováno: 30. Prosinec 2007, autor: Vaša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 to co je na e-bay je přesně to co potřebujua aspon jsem už sehnal ten motor 1.6D Baže... Takže už nemusím vočumovat nabořený Feldy pick-upy a dvojkový Golfy...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Baže... Takže už nemusím vočumovat nabořený Feldy pick-upy a dvojkový Golfy...? kdybys potřeboval něco z GI tak se ozvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 taková kára s interiérem v barvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 kdybys potřeboval něco z GI tak se ozvy No ty brďo, to jsi mi neměl ukazovat, ale co bych do toho strčil za motor...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky