Hensel Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 čauky jen na skok na posilněnou před zítřkem ...tý jo spidi pěknej supoň a kolejiště také Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 to nic to byla jen ozvěna už sem se lekla, že by tu někdo zdravil Henslíku, drz se zítra a tady máš tedy na posilněnou nějaké to -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 zdravice vsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 zdravice vsem. nikomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 se tu teď vztekám - dělám knihu jízd a neseděj mi kilometry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 se tu teď vztekám - dělám knihu jízd a neseděj mi kilometry nj to se musí hlídat ja za dnešek 568km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 se tu teď vztekám - dělám knihu jízd a neseděj mi kilometry nj to se musí hlídat ja za dnešek 568km no ja prave mela za jeden tyden pres 1600 kilometru a to je vela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 no ja prave mela za jeden tyden pres 1600 kilometru a to je vela pěkný, jen po práglu cestou do práce? to je skoro jako moje kolečko po čr tadle porce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 pěkný, jen po práglu cestou do práce? to je skoro jako moje kolečko po čr tadle porce prave ze morava dvakrat jenze nejdou psat soboty a nedele, tak se to muselo vecpat od patku do patku, aby to sedelo i s benzinem no snad to nebudou kontrolovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 prave ze morava dvakrat jenze nejdou psat soboty a nedele, tak se to muselo vecpat od patku do patku, aby to sedelo i s benzinem no snad to nebudou kontrolovat nebudou jen ted jezdi radši měsíc do práce metrem lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 to ne, MHD to neni pro me kdyz mam sluzebaka - limit sem neprekrocila tak je to oukej este ze mame limity jen na naftu a ne kilometry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 se tu teď vztekám - dělám knihu jízd a neseděj mi kilometry nj to se musí hlídat ja za dnešek 568km Probuh,co delas,ze nalitas denne tolik km ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 to ne, MHD to neni pro me kdyz mam sluzebaka - limit sem neprekrocila tak je to oukej este ze mame limity jen na naftu a ne kilometry Koukam ze take jezdis jak strelanea Jinak dobre ranko vsem...nebo nikomu,jak poznamenala Kacka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2007 bré ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Bré ráno Jiříku. Je tu nějak mrtvo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Jsem tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Jsem tu nejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Koukam ze take jezdis jak strelanea mas asi na mysli strelena, že ne, ja ne - to auti za to může Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Nazdárek Kačko sem tě málem ani nepoznal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Nazdárek Kačko sem tě málem ani nepoznal. až tak někdy lepší být k nepoznání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Bré ráno Jiříku.Je tu nějak mrtvo... čáágo Jiřo tebe jsem dlouho nečetl jak se vejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 čáágo Jiřo tebe jsem dlouho nečetl jak se vejde Jde to ale dře to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2007 čáágo Jiřo tebe jsem dlouho nečetl jak se vejde Jde to ale dře to tak si vem lubrikační gel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 tak si vem lubrikační gel zbytečnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2007 tak si vem lubrikační gel zbytečnost pokud tečeš jako rozvodněnej Dunaj,tak né Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky