Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
přesně, taky znám, Alfa Romeo 164, potkaná, oholilo se rozvodové kolo, 1/3 kola nebyla cementovaná :feve:

Njn, Alfa Rodeo, na ty auta už se i nerad dívám... :feve:

Vloženo
přesně, taky znám, Alfa Romeo 164, potkaná, oholilo se rozvodové kolo, 1/3 kola nebyla cementovaná :feve:

Njn, Alfa Rodeo, na ty auta už se i nerad dívám... :feve:

Jako jinak to bylo super auto, rychlý se sportovním srdcem, stejnak skončila na totálku, když se v protisměru na žel. přejezdu dva borci předjížděli, tak to máma ztrhla, minula šraňky, ale na místě se zastavila o kolej nápravnicí a kasle se trhla v A sloupkách :feve:

Vloženo
Jako jinak to bylo super auto, rychlý se sportovním srdcem, stejnak skončila na totálku, když se v protisměru na žel. přejezdu dva borci předjížděli, tak to máma ztrhla, minula šraňky, ale na místě se zastavila o kolej nápravnicí a kasle se trhla v A sloupkách :feve:

No fuj... :feve:

Vloženo
super, doufám, že pak zkrátí čekací dobu, která mě od nového auta docela odrazuje ;)

Jj, včera jsem mluvil s klukem ze show-roomu, říkal že ze čtyř prodanejch škodovek jsou tři Oktávky Scout a čekačka na ně je brut, někde je tady o tom i diskuzní téma... ;)

Vloženo
tak jsem se zas hrabal v jednom máslostroji a doufám že ty ruky do besedy vydrhnu

jakej pak máslostroj to byl? :)

PKD 12 - konkrétně skládání kompresorové části

Vloženo
hoj

změna podpisu je už delší dobu

joj, to jsem asi fakt slepej, naposled jsem si všimnul změny "mistři fora" lol

bylo to chvilku po mistrách

Vloženo (editace)
Jedeš na besídku Vašo? :)

máme to naplánovaný

možná že pojedu i s podvalem :D

a ty jedeš ?

Editováno: , autor: Vaša
Vloženo
Jedeš na besídku Vašo? :)

máme to naplánovaný

možná že pojedu i s podvalem :D

a ty jedeš ?

zatím to vypadá, že jedu :)

ale musim ze sebe dostat nějak to nachlazení ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...