Martyp Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Nebo mobil? Uz ho mas? jeste ho nemam je objednanej... Tak to budou tak to budou...Zimaky,nebo retezy.. :smich: Tak to jo..A bude do soboty?Ja uz kupil kartu vcera.. nene do soboty nebude urcite jako jsi nakonec koupil? To abych si taky vzal nakej opileckej foun,co radsi.. Hele nakonec sem koupil 4GB SanDisk.. A maka v pohode.. Uz sem ji vcera zamestnal..A dnes nalil nakou hudbu.. A 500MB je v riti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 mobil se kup až po besídce, bo to vykoupem někde v pivu a byla by to škoda ¨ presne tak...proto si sebou beru pevnou linku tak se do pulitru nevejde ale obsah pullitru se do ní vleze s přehledem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 ale obsah pullitru se do ní vleze s přehledem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 mobil se kup až po besídce, bo to vykoupem někde v pivu a byla by to škoda ¨ presne tak...proto si sebou beru pevnou linku tak se do pulitru nevejde ale obsah pullitru se do ní vleze s přehledem dobre s tebou u stolu nesedim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 To abych si taky vzal nakej opileckej foun,co radsi.. Hele nakonec sem koupil 4GB SanDisk.. A maka v pohode.. Uz sem ji vcera zamestnal..A dnes nalil nakou hudbu.. A 500MB je v riti... tak to sis poridil dobre uz se tady tesim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 dobre s tebou u stolu nesedim. v pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 dobre s tebou u stolu nesedim. v pořádku jsem rad ze se shodneme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 dobre s tebou u stolu nesedim. v pořádku Já si s Badem sednu jako vždy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 dobre s tebou u stolu nesedim. v pořádku Já si s Badem sednu jako vždy... tak ja si sednu sam jako vzdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 tak ja si sednu sam jako vzdy Měl bych pro tebe řešení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 tak ja si sednu sam jako vzdy Měl bych pro tebe řešení... a to?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 a to?? Odlož si telefon na bezpečné místo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 a to?? Odlož si telefon na bezpečné místo... a to je velmi dobra rada pane kolego Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 a to je velmi dobra rada pane kolego A přímo na místě bude zpoplatněna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 a to je velmi dobra rada pane kolego A přímo na místě bude zpoplatněna... Tady zase jede velkej byznys.. Jj Jirko,myslim,ze budu spokojen a Ty taky..Mas se na co tesit.. Maka to dobre.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Tady zase jede velkej byznys.. Baže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Tady zase jede velkej byznys.. Baže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Kurnik venku je teda hummus, je mě úplně blbý jít ven... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Kurnik venku je teda hummus, je mě úplně blbý jít ven... No to me povidej...Ale budu muset..Z jednoho sluzebaku vyndat opet betry a druhym ji odvezt dobit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 No to me povidej...Ale budu muset..Z jednoho sluzebaku vyndat opet betry a druhym ji odvezt dobit.. No to je operace jak šlak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 No to me povidej...Ale budu muset..Z jednoho sluzebaku vyndat opet betry a druhym ji odvezt dobit.. No to je operace jak šlak... No to mi povidej ty woe...Neni divu,ze se mi do niceho nechce..A pak mozna ten sluzebak jeste pojedu umyt.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 No to mi povidej ty woe...Neni divu,ze se mi do niceho nechce..A pak mozna ten sluzebak jeste pojedu umyt.. No mě stačí, že jsem v úterý umejval koktu, ale už to bylo nesnesitelný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 No to mi povidej ty woe...Neni divu,ze se mi do niceho nechce..A pak mozna ten sluzebak jeste pojedu umyt.. No mě stačí, že jsem v úterý umejval koktu, ale už to bylo nesnesitelný... No to ja Octu musim umyt zitra... S timhle nemeckym klumpem zajedu normalne na hulvata na mycku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 No to ja Octu musim umyt zitra...S timhle nemeckym klumpem zajedu normalne na hulvata na mycku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 a to je velmi dobra rada pane kolego A přímo na místě bude zpoplatněna... zkapalnena?? nebo co jsem to slysel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky