baurak Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 neni hezci darek k vanocum doufam ze se ho taky nedockam Njn, z třiceti, to znamená polovina... pocty mas vyborny.... sam bych to tak rychle nespocital to budou bohaty vanoce...takovejch penez usetrenejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 pocty mas vyborny.... sam bych to tak rychle nespocital to budou bohaty vanoce...takovejch penez usetrenejch No a jelikož umím tak dobře počítat, tak je mi jasný, že tady ještě pár let skejsnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 pocty mas vyborny.... sam bych to tak rychle nespocital to budou bohaty vanoce...takovejch penez usetrenejch No a jelikož umím tak dobře počítat, tak je mi jasný, že tady ještě pár let skejsnu... protoze to mas dobre spocitany je me to jasny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 protoze to mas dobre spocitany je me to jasny... No tak jako jasnéééé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 protoze to mas dobre spocitany je me to jasny... No tak jako jasnéééé... tak po novym roce napis sefovi ze se ti zda ze tam zacina byt trosku kontraproduktivni a ze vis o skvele nahrade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 tak po novym roce napis sefovi ze se ti zda ze tam zacina byt trosku kontraproduktivni a ze vis o skvele nahrade Nemůžu na něj tak hrrr, on je ve funkci od minulýho pondělí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 tak po novym roce napis sefovi ze se ti zda ze tam zacina byt trosku kontraproduktivni a ze vis o skvele nahrade Nemůžu na něj tak hrrr, on je ve funkci od minulýho pondělí... hezky...novy koste dobre mete tak to nech na unor at se aspon ohreje holomek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 hezky...novy koste dobre mete tak to nech na unor at se aspon ohreje holomek Nebojím se ničeho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 hezky...novy koste dobre mete tak to nech na unor at se aspon ohreje holomek Nebojím se ničeho... a to je jedine dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 a to je jedine dobre Baže, sice mám nabídku do Devínskej Novej Vsi, ale nesce se mě jezdit zhruba každej den 200 km do práce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 a to je jedine dobre Baže, sice mám nabídku do Devínskej Novej Vsi, ale nesce se mě jezdit zhruba každej den 200 km do práce... no tak to by se me taky moc nechtelo...to spis kdyby byla moznost tam obcas nocovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 no tak to by se me taky moc nechtelo...to spis kdyby byla moznost tam obcas nocovat Ale nocovat se zase nechce mě, toho jsem si užil až až v Rumunsku a v Německu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 no tak to by se me taky moc nechtelo...to spis kdyby byla moznost tam obcas nocovat Ale nocovat se zase nechce mě, toho jsem si užil až až v Rumunsku a v Německu... to verim je to na pytel...ale kazdej den to dojizdet...zadna hitparada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 to verim je to na pytel...ale kazdej den to dojizdet...zadna hitparada Takže se zatím přidržím zavedeného korýtka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 to verim je to na pytel...ale kazdej den to dojizdet...zadna hitparada Takže se zatím přidržím zavedeného korýtka... tak tak to bude asi nejlepsi...aspon mas nejakou jistotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 tak tak to bude asi nejlepsi...aspon mas nejakou jistotu Baže... Kurnik jaxme se rozepsali vo té práci, tak přemejšlím, jestli mám zítra jít... Asi ne půjdu za klukama na letiště a pak asi do depa, odpoledne se vykloktám u nás v najpě a pomalu se připravím na besídku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Baže... Kurnik jaxme se rozepsali vo té práci, tak přemejšlím, jestli mám zítra jít... Asi ne půjdu za klukama na letiště a pak asi do depa, odpoledne se vykloktám u nás v najpě a pomalu se připravím na besídku... no ja zitra musim tak moc moznosti nemam...ale pak mam odpoledne celkem dost prace doma...vecer uz jen lehky relax u neceho dobreho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 no ja zitra musim tak moc moznosti nemam...ale pak mam odpoledne celkem dost prace doma...vecer uz jen lehky relax u neceho dobreho Nahlaš si nějakou služebku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 no ja zitra musim tak moc moznosti nemam...ale pak mam odpoledne celkem dost prace doma...vecer uz jen lehky relax u neceho dobreho Nahlaš si nějakou služebku... jo zitra neco mam...tak to potom vemu rovnou domu to uz je vymylseny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 jo zitra neco mam...tak to potom vemu rovnou domu to uz je vymylseny To by šlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Koukam koukam,ze ste kujoni kuciiiiii.... Taky to budu muset zejtra nejak vosmelit,abych vypadl co nejdriv.. aby bylo dosti casu na pucung of Octavia.. Jinak Jirko,k Tvemu dotazu..Baterka vydrzi cca 2 dny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 to já si snad na zítra dam taky volno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Koukam koukam,ze ste kujoni kuciiiiii.... Taky to budu muset zejtra nejak vosmelit,abych vypadl co nejdriv.. aby bylo dosti casu na pucung of Octavia.. Jinak Jirko,k Tvemu dotazu..Baterka vydrzi cca 2 dny.. Jj, taky to nějak vymňoukni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 to já si snad na zítra dam taky volno Jasnááá... V kolik přijedeš do Žďáru ????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Koukam koukam,ze ste kujoni kuciiiiii.... Taky to budu muset zejtra nejak vosmelit,abych vypadl co nejdriv.. aby bylo dosti casu na pucung of Octavia.. Jinak Jirko,k Tvemu dotazu..Baterka vydrzi cca 2 dny.. Jj, taky to nějak vymňoukni... No jo pokusim se..Posledni dobou me to fakt neba.. Kuciiiii,vy nejedete hromadne?Nebo jedete kazdej jinudy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky