Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
neni hezci darek k vanocum ;) doufam ze se ho taky nedockam ;)

Njn, z třiceti, to znamená polovina... ;)

pocty mas vyborny.... ;) sam bych to tak rychle nespocital lol

to budou bohaty vanoce...takovejch penez usetrenejch

Vloženo

No a jelikož umím tak dobře počítat, tak je mi jasný, že tady ještě pár let skejsnu... :mellow::huh:

Vloženo

No a jelikož umím tak dobře počítat, tak je mi jasný, že tady ještě pár let skejsnu... :mellow::huh:

protoze to mas dobre spocitany je me to jasny... lol

Vloženo
protoze to mas dobre spocitany je me to jasny... lol

No tak jako jasnéééé... ;)

tak po novym roce napis sefovi ze se ti zda ze tam zacina byt trosku kontraproduktivni a ze vis o skvele nahrade lol

Vloženo
tak po novym roce napis sefovi ze se ti zda ze tam zacina byt trosku kontraproduktivni a ze vis o skvele nahrade lol

Nemůžu na něj tak hrrr, on je ve funkci od minulýho pondělí... lollollol

Vloženo

Nemůžu na něj tak hrrr, on je ve funkci od minulýho pondělí... lollollol

hezky...novy koste dobre mete lollol

tak to nech na unor at se aspon ohreje holomek lol

Vloženo
a to je jedine dobre ;);)

Baže, sice mám nabídku do Devínskej Novej Vsi, ale nesce se mě jezdit zhruba každej den 200 km do práce... ;)

no tak to by se me taky moc nechtelo...to spis kdyby byla moznost tam obcas nocovat ;)

Vloženo
no tak to by se me taky moc nechtelo...to spis kdyby byla moznost tam obcas nocovat ;)

Ale nocovat se zase nechce mě, toho jsem si užil až až v Rumunsku a v Německu... ;)

Vloženo

Ale nocovat se zase nechce mě, toho jsem si užil až až v Rumunsku a v Německu... ;)

to verim je to na pytel...ale kazdej den to dojizdet...zadna hitparada :feve:

Vloženo
to verim je to na pytel...ale kazdej den to dojizdet...zadna hitparada :feve:

Takže se zatím přidržím zavedeného korýtka... lollollol

tak tak to bude asi nejlepsi...aspon mas nejakou jistotu ;)

Vloženo
tak tak to bude asi nejlepsi...aspon mas nejakou jistotu ;)

Baže... Kurnik jaxme se rozepsali vo té práci, tak přemejšlím, jestli mám zítra jít... Asi ne půjdu za klukama na letiště a pak asi do depa, odpoledne se vykloktám u nás v najpě a pomalu se připravím na besídku... :palec2:

Vloženo
Baže... Kurnik jaxme se rozepsali vo té práci, tak přemejšlím, jestli mám zítra jít... Asi ne půjdu za klukama na letiště a pak asi do depa, odpoledne se vykloktám u nás v najpě a pomalu se připravím na besídku... :palec2:

no ja zitra musim tak moc moznosti nemam...ale pak mam odpoledne celkem dost prace doma...vecer uz jen lehky relax u neceho dobreho ;)

Vloženo
no ja zitra musim tak moc moznosti nemam...ale pak mam odpoledne celkem dost prace doma...vecer uz jen lehky relax u neceho dobreho ;)

Nahlaš si nějakou služebku... ;)

Vloženo

Nahlaš si nějakou služebku... ;)

jo zitra neco mam...tak to potom vemu rovnou domu ;) to uz je vymylseny ;)

Vloženo

Koukam koukam,ze ste kujoni kuciiiiii.... ;) Taky to budu muset zejtra nejak vosmelit,abych vypadl co nejdriv.. :palec2: aby bylo dosti casu na pucung of Octavia.. :D

Jinak Jirko,k Tvemu dotazu..Baterka vydrzi cca 2 dny..

Vloženo
Koukam koukam,ze ste kujoni kuciiiiii.... ;) Taky to budu muset zejtra nejak vosmelit,abych vypadl co nejdriv.. :palec2: aby bylo dosti casu na pucung of Octavia.. :D

Jj, taky to nějak vymňoukni... ;):palec2:

Vloženo

Jj, taky to nějak vymňoukni... ;):palec2:

No jo pokusim se..Posledni dobou me to fakt neba.. :(

Kuciiiii,vy nejedete hromadne?Nebo jedete kazdej jinudy?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...