Jero Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 No snad to nejakou dobu vydrzi..... u nas docela podobne +13..,,a jinak zaludky pripraveny na vikendovku? ja jdu vecer jeste potrenovat tak opatrne, at ma zitra kdo oktuli soferovat.... zazil jsem neprijemny zazitek z dobry koncem pri odjezdu z 3denni akcicky ... policie je vsude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 No snad to nejakou dobu vydrzi..... u nas docela podobne +13..,,a jinak zaludky pripraveny na vikendovku? ja jdu vecer jeste potrenovat tak opatrne, at ma zitra kdo oktuli soferovat.... zazil jsem neprijemny zazitek z dobry koncem pri odjezdu z 3denni akcicky ... policie je vsude ja vim...dnes bude klidecek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Tak Pha Kobylisy hlasí 6°C , což je na Phu kosa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Tak Pha Kobylisy hlasí 6°C , což je na Phu kosa to je dobry ty koso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 jdu vytvářet hodnoty, zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 jdu vytvářet hodnoty, zdar at se dari! a 6ka neni zas tak malo .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 jdu vytvářet hodnoty, zdar ja pojedu za chvilku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Ale kulovy Jiriku,vim co sem lizal..kuzlatka.. Jedes na Plzen Vavro? Zdarec Jeronymo.. Ja budu pulirovat karu odpolko..Ruco,teda wapko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Ale kulovy Jiriku,vim co sem lizal..kuzlatka.. Jedes na Plzen Vavro? Zdarec Jeronymo.. Ja budu pulirovat karu odpolko..Ruco,teda wapko.. tak az budes hazet nejaky novy fotky po tom umyti, napis mi at nasadim brejle jako minule... ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Ale kulovy Jiriku,vim co sem lizal..kuzlatka.. Jedes na Plzen Vavro? Zdarec Jeronymo.. Ja budu pulirovat karu odpolko..Ruco,teda wapko.. tak az budes hazet nejaky novy fotky po tom umyti, napis mi at nasadim brejle jako minule... ... Ne dneska to nebude tak napucovany..Bude to takovy spis rychlo-myti.. Nebude na to dostatecnej klidecek..Ale urcite to prokoukne,to jo... Na jare bude potreba slunecni brejle zase.. Pres zimu to bude bida.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Ale kulovy Jiriku,vim co sem lizal..kuzlatka.. Jedes na Plzen Vavro? Zdarec Jeronymo.. Ja budu pulirovat karu odpolko..Ruco,teda wapko.. tak az budes hazet nejaky novy fotky po tom umyti, napis mi at nasadim brejle jako minule... ... Ne dneska to nebude tak napucovany..Bude to takovy spis rychlo-myti.. Nebude na to dostatecnej klidecek..Ale urcite to prokoukne,to jo... Na jare bude potreba slunecni brejle zase.. Pres zimu to bude bida.. Je uz aby bylo jaro tady... nafasoval jsem stary brejle z 80 let ,jak nosil sylvestr steloun ,to bude panecku v auti machrovinka :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Ale kulovy Jiriku,vim co sem lizal..kuzlatka.. Jedes na Plzen Vavro? Zdarec Jeronymo.. Ja budu pulirovat karu odpolko..Ruco,teda wapko.. tak az budes hazet nejaky novy fotky po tom umyti, napis mi at nasadim brejle jako minule... ... Ne dneska to nebude tak napucovany..Bude to takovy spis rychlo-myti.. Nebude na to dostatecnej klidecek..Ale urcite to prokoukne,to jo... Na jare bude potreba slunecni brejle zase.. Pres zimu to bude bida.. Je uz aby bylo jaro tady... nafasoval jsem stary brejle z 80 let ,jak nosil sylvestr steloun ,to bude panecku v auti machrovinka :D To teda..Jeste by to chtelo ten klóbrc,co nosil jako Rocky a taky tu kozenou rukavici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Ale kulovy Jiriku,vim co sem lizal..kuzlatka.. Jedes na Plzen Vavro? Zdarec Jeronymo.. Ja budu pulirovat karu odpolko..Ruco,teda wapko.. tak az budes hazet nejaky novy fotky po tom umyti, napis mi at nasadim brejle jako minule... ... Ne dneska to nebude tak napucovany..Bude to takovy spis rychlo-myti.. Nebude na to dostatecnej klidecek..Ale urcite to prokoukne,to jo... Na jare bude potreba slunecni brejle zase.. Pres zimu to bude bida.. Je uz aby bylo jaro tady... nafasoval jsem stary brejle z 80 let ,jak nosil sylvestr steloun ,to bude panecku v auti machrovinka :D To teda..Jeste by to chtelo ten klóbrc,co nosil jako Rocky a taky tu kozenou rukavici... cece no vidis... neni mozny ,zeby to nekde na pude nebylo ,takovy pekny kloboucek... rukavicky koupim v cyklooobchode:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Ale kulovy Jiriku,vim co sem lizal..kuzlatka.. Jedes na Plzen Vavro? Zdarec Jeronymo.. Ja budu pulirovat karu odpolko..Ruco,teda wapko.. tak az budes hazet nejaky novy fotky po tom umyti, napis mi at nasadim brejle jako minule... ... Ne dneska to nebude tak napucovany..Bude to takovy spis rychlo-myti.. Nebude na to dostatecnej klidecek..Ale urcite to prokoukne,to jo... Na jare bude potreba slunecni brejle zase.. Pres zimu to bude bida.. Je uz aby bylo jaro tady... nafasoval jsem stary brejle z 80 let ,jak nosil sylvestr steloun ,to bude panecku v auti machrovinka :D To teda..Jeste by to chtelo ten klóbrc,co nosil jako Rocky a taky tu kozenou rukavici... cece no vidis... neni mozny ,zeby to nekde na pude nebylo ,takovy pekny kloboucek... rukavicky koupim v cyklooobchode:) No tak to vidis... Tak postrachej na pude..Kozeny rukavicky spis v nakym motoshopu.. Naky Čoprácký.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Tak uvazuju jestli nestrelit karu ,a nekoupit nejakou poradnou mashinu:) :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Tak uvazuju jestli nestrelit karu ,a nekoupit nejakou poradnou mashinu:) :-P Jako aby si byl uplne stylovej? Hele jako ja chci bike taky,ale abych ti pravdu rekl,zbavit se kvuli tomu auta a mit jen motorku,tak do toho bych nesel.Jak si jednou zvyknes na auto,tak bez nej nemuzes bejt..Na biku nemuzes jet dycky..Vis jak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 (editace) Tak uvazuju jestli nestrelit karu ,a nekoupit nejakou poradnou mashinu:) :-P Jako aby si byl uplne stylovej? Hele jako ja chci bike taky,ale abych ti pravdu rekl,zbavit se kvuli tomu auta a mit jen motorku,tak do toho bych nesel.Jak si jednou zvyknes na auto,tak bez nej nemuzes bejt..Na biku nemuzes jet dycky..Vis jak.. Uz sem si upravil osobni foto,stylovej bych byl,ale jasne,, to jsem jenom tak placl ,,laka me nejaky ten''čopřík'',ale spis bych bral misto octy nejake starsi subaru,nebo EVo.... to jsou jediny auta,ktery me krome silnejsich octavek lakaj... Editováno: 23. Listopad 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Tak uvazuju jestli nestrelit karu ,a nekoupit nejakou poradnou mashinu:) :-P Jako aby si byl uplne stylovej? Hele jako ja chci bike taky,ale abych ti pravdu rekl,zbavit se kvuli tomu auta a mit jen motorku,tak do toho bych nesel.Jak si jednou zvyknes na auto,tak bez nej nemuzes bejt..Na biku nemuzes jet dycky..Vis jak.. Uz sem si upravil osobni foto,stylovej bych byl,ale jasne,, to jsem jenom tak placl ,,laka me nejaky ten''čopřík'',ale spis bych bral misto octy nejake starsi subaru,nebo EVo.... to jsou jediny auta,ktery me krome silnejsich octavek lakaj... To ja kdyz bike,tak bud silnici,nebo nakyho silnyho nahace a nebo poradnej narez treba v podobe KTM 950 Supermoto.. Jako hele,ja si jako dalsi metu co se auta tyce taky vytycil bud Subo STI,nebo asi RS4 model 2001,ty se daj sehnat tak do 600T.. A pojede to asi taky radne.. Jediny,co me na tom tak nejak odrazuje sou ty provozni naklady.. novi37 to udelal presne tak,jak bych si to ja predstavoval.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 (editace) Tak uvazuju jestli nestrelit karu ,a nekoupit nejakou poradnou mashinu:) :-P Jako aby si byl uplne stylovej? Hele jako ja chci bike taky,ale abych ti pravdu rekl,zbavit se kvuli tomu auta a mit jen motorku,tak do toho bych nesel.Jak si jednou zvyknes na auto,tak bez nej nemuzes bejt..Na biku nemuzes jet dycky..Vis jak.. Uz sem si upravil osobni foto,stylovej bych byl,ale jasne,, to jsem jenom tak placl ,,laka me nejaky ten''čopřík'',ale spis bych bral misto octy nejake starsi subaru,nebo EVo.... to jsou jediny auta,ktery me krome silnejsich octavek lakaj... To ja kdyz bike,tak bud silnici,nebo nakyho silnyho nahace a nebo poradnej narez treba v podobe KTM 950 Supermoto.. Jako hele,ja si jako dalsi metu co se auta tyce taky vytycil bud Subo STI,nebo asi RS4 model 2001,ty se daj sehnat tak do 600T.. A pojede to asi taky radne.. Jediny,co me na tom tak nejak odrazuje sou ty provozni naklady.. novi37 to udelal presne tak,jak bych si to ja predstavoval.. jinac obevil se nejaky zajemce na 200konovku co?,ale chce tu cenu jeste o neco zklepat.... Kdysi jeste jako malej kluk jsem si krom auta nepral nic jinyho nez poradne naslapanou a ryhlou motorku,ale potom co se znamy tragicky vysekal,me vsecka ta radoby laska presla... takze jedine copr.. novi to vychytal paradne,ale takovou karu bych si mohl poridit asi fakt jen po vyherni tabulce ve sportce ...ja mam plany trosec mirnejsi.. http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6021614 http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=5781730 pro rodinne ucely .) Editováno: 23. Listopad 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 mam hlad.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 mam hlad.... :)ja prave dojedl,,ale jak se k necemu dostanes ..dobrou chut!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 mam hlad.... :)ja prave dojedl,,ale jak se k necemu dostanes ..dobrou chut!! Ja jdu ted..Pak doresime nasi automobilovou budoucnost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 mam hlad.... :)ja prave dojedl,,ale jak se k necemu dostanes ..dobrou chut!! Ja jdu ted..Pak doresime nasi automobilovou budoucnost.. jasne...taky tobe Dobrou chut...ztm .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Tak uvazuju jestli nestrelit karu ,a nekoupit nejakou poradnou mashinu:) :-P Jako aby si byl uplne stylovej? Hele jako ja chci bike taky,ale abych ti pravdu rekl,zbavit se kvuli tomu auta a mit jen motorku,tak do toho bych nesel.Jak si jednou zvyknes na auto,tak bez nej nemuzes bejt..Na biku nemuzes jet dycky..Vis jak.. Uz sem si upravil osobni foto,stylovej bych byl,ale jasne,, to jsem jenom tak placl ,,laka me nejaky ten''čopřík'',ale spis bych bral misto octy nejake starsi subaru,nebo EVo.... to jsou jediny auta,ktery me krome silnejsich octavek lakaj... To ja kdyz bike,tak bud silnici,nebo nakyho silnyho nahace a nebo poradnej narez treba v podobe KTM 950 Supermoto.. Jako hele,ja si jako dalsi metu co se auta tyce taky vytycil bud Subo STI,nebo asi RS4 model 2001,ty se daj sehnat tak do 600T.. A pojede to asi taky radne.. Jediny,co me na tom tak nejak odrazuje sou ty provozni naklady.. novi37 to udelal presne tak,jak bych si to ja predstavoval.. jinac obevil se nejaky zajemce na 200konovku co?,ale chce tu cenu jeste o neco zklepat.... Kdysi jeste jako malej kluk jsem si krom auta nepral nic jinyho nez poradne naslapanou a ryhlou motorku,ale potom co se znamy tragicky vysekal,me vsecka ta radoby laska presla... takze jedine copr.. novi to vychytal paradne,ale takovou karu bych si mohl poridit asi fakt jen po vyherni tabulce ve sportce ...ja mam plany trosec mirnejsi.. http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6021614 http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=5781730 pro rodinne ucely .) Myslis to cerveny RS? Jako ja chtel motorku taky dycky...V 15 simson,pak sem cekal od nasich nakej sponzoring v 18ti a bike,ale nic z toho nebylo,tak pak prisla Fabule..Porad sem byl ve skole,tak prachy na bike nebyly..Pak prisla prace,moznost RS,tak je kara..Kdyz budou prachy,tak si bike koupim,ale nevim co..taky mam kolem sebe spustu kamosu na bikech a navic maj za sebou taky hodne zly bouracky,ale me to tak nejak neodrazuje..Spis jen usmernuje k nakymu motardu,nebo tak..Ohledne rychlosti se vyradim i v aute.. Jinak hele,to co si vybral nevypada zle,ale sel bych jen do toho 160kW,protoze 92kW neni nic brutalniho a navic kombik uz neco vazi..Ale hlavne Te to sezere..Nemyslim tim,ze by turbo nezralo,ale aspon jede,vis jak..Kdyz uz to ma zrat,tak at za to taky clovek neco ma.. Jako me kdyby se nezadarilo STI,tak bych koual aspon po WRX..Ty uz jdou taky sehnat za rozumny prachy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Myslis to cerveny RS? Jako ja chtel motorku taky dycky...V 15 simson,pak sem cekal od nasich nakej sponzoring v 18ti a bike,ale nic z toho nebylo,tak pak prisla Fabule..Porad sem byl ve skole,tak prachy na bike nebyly..Pak prisla prace,moznost RS,tak je kara..Kdyz budou prachy,tak si bike koupim,ale nevim co..taky mam kolem sebe spustu kamosu na bikech a navic maj za sebou taky hodne zly bouracky,ale me to tak nejak neodrazuje..Spis jen usmernuje k nakymu motardu,nebo tak..Ohledne rychlosti se vyradim i v aute.. Jinak hele,to co si vybral nevypada zle,ale sel bych jen do toho 160kW,protoze 92kW neni nic brutalniho a navic kombik uz neco vazi..Ale hlavne Te to sezere..Nemyslim tim,ze by turbo nezralo,ale aspon jede,vis jak..Kdyz uz to ma zrat,tak at za to taky clovek neco ma.. Jako me kdyby se nezadarilo STI,tak bych koual aspon po WRX..Ty uz jdou taky sehnat za rozumny prachy.. J .ty casy ,dky postacila obycejna 2rychlostni Bětka-babetka uz jsou pryc:) Ta 160ka,je paradni,za take 2-3 roky neco podobneho najit za nizsi cenovku tak bych asi nevahal... Co se tyce toho kombajnu,tak je to jen druha varianta spise ,jak rikam pro rodinne ucely,ale to me jaksi zatim ,doufam:),neceka takze si chci vychutnat tu dravost... donedavna jsem byl odpurce japoncu,ale projizdce ,ikdyz v obyc Legasy ,jsem zmenil nazor.... PS:j to cerveny 190PS ,co se mi o ni zda ve dne v noci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky