Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

:D:) ..... no ,koukam,zes pekne míchal... Kdyz se na to tak koukam,az je mi lito,ze jsem taky nebyl..,musim se nekdy pridat :)

maximálně toho lituj, bylo to opravdu super ;)

diky,je mi ted opravdu líp ;):) ....

Jinak cestou zpět se nějak nelíbilo gumám stabilizátoru v pouzdrech, tak někam odešly :feve: divný, že v pátek byly ještě OK a teď nejsou :kuk:

Jinak cestou zpět se nějak nelíbilo gumám stabilizátoru v pouzdrech, tak někam odešly :feve: divný, že v pátek byly ještě OK a teď nejsou :kuk:

tyjo,,, no je ted nejaky divny obdobi..v sobotu cestou z ostravy mi zacala klepat predni naprava,tak jeste nevim jestli s-bloky ,nebo tlumice...pak me sutrakem trefil borecek ve fabce do nove shiby,kdyz si pan zacal prehrabovat na ceste zesypane sterkem... no a dneska se octe nechtelo 2krat startovat..takze pred vanocema nic moc vyhlidky .....

mas nejaky fotos z besidky? :)

tyjo,,, no je ted nejaky divny obdobi..v sobotu cestou z ostravy mi zacala klepat predni naprava,tak jeste nevim jestli s-bloky ,nebo tlumice...pak me sutrakem trefil borecek ve fabce do nove shiby,kdyz si pan zacal prehrabovat na ceste zesypane sterkem... no a dneska se octe nechtelo 2krat startovat..takze pred vanocema nic moc vyhlidky .....

nemám ani jednu fotku, hlavně,že sem měl 2 paměťovky :)

startér mám už taky za sebou, nové uhlíky a volnoběžka, vše od Boshe a cena celkem 900,- :palec2:

mě cestou na besedu začli nad 140 "skákat" stěrače a jelikož chcalo a badyS nemá zástěrky či co tak jsem jel skoro furt poslepu

mě cestou na besedu začli nad 140 "skákat" stěrače a jelikož chcalo a badyS nemá zástěrky či co tak jsem jel skoro furt poslepu

A cesta dom jinak OK? Já jel dneska ráno ještě přes Holice - výhřev a bagy u kadlece, před Chrudimí dostal minik šmíra a jen tak tak jsem to projel, aby mě nesetnul taky

nemám ani jednu fotku, hlavně,že sem měl 2 paměťovky :)

startér mám už taky za sebou, nové uhlíky a volnoběžka, vše od Boshe a cena celkem 900,- :palec2:

9kilco neni zas tak strasny.... spis se ale bojim ty napravy... uvidime...

s tou dnesni technikou je to dneska husty ,clovek si toho nabere,SDcka,XDecka...nahradnich baterek ..a pak parkrat nekomu rubne do ksichtu bleska a konec.... hlavne ,ze zazitky jsou a urcite budou.. :)

A cesta dom jinak OK? Já jel dneska ráno ještě přes Holice - výhřev a bagy u kadlece, před Chrudimí dostal minik šmíra a jen tak tak jsem to projel, aby mě nesetnul taky

cesta dom v poho :) akorát ty krámy v kufru furt lítali tam a z5

ted je to na cestach fakt hnusny.... ostatne jako kazdy rok a todle obdobi....

zaviraj se mi okna a otviraj vrata tak mizim.... Brou vsem..... !

Upraveno od Jeronymo

ahoj kucí tak jak to vsechno nakonec dopadlo??

dobré ránoko až dopoledne tak jsem koukal na fotečky a koukám přišli mi to takové komornější co ;) kurňa drát kdyby mi bylo lépe tak bych býval odrazil i později, ale z prevence jsem to nechtěl podenit..a co Bauí ten tam nebyl?

Caues lidi..Dobreho dne preji..

Hele baui,dopadlo to dobre,byla celkem sranda.. :D

A jak to dopadlo u Tebe?

@Hensel:Baui nebyl Honzi,urco ti to povi sam,proc.. :(:wallbash::feve:

bry den :)

NO nazdar pane..Jak ses vydadal v nedeli? :D

dobrý, dobrý....vyspinkaný?

nedoplácel jsi za nocleh??? lollollol

dobrý den

dobrý den

nažďár ;)

Cao Peto a Franku.. ;) Co ze si dame jedno "Na Žďár?" :D-_-

Upraveno od Martyp

dobrý den

nažďár ;)

zase na jaře ;)

Zdar pane lol

Může být -_-

Může být -_-

;)-_-

Jaka byla cesta Peto?Vy ste jeli na Hradec,ne?

Může být -_-

;)-_-

Jaka byla cesta Peto?Vy ste jeli na Hradec,ne?

De facto - Golčův Jeníkov, Kolín, Nymburk, MB. Cesta v pohodě, mokro takže auto je jak prase, ale jinak pohoda

Odpovedi na vase otazky v tematu Besidka FOTO :(

Ahoj Kochte ;)

a zdaz ostatní -_-

Upraveno od rolbar

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.