Martyp Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 byla nekde nejaka after party?? Ve Spidakove apartma.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 byla nekde nejaka after party?? Byla...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 ještě že jsem se nedal zlomit a odporoučel se kochta vyhodil se slovy na a dojeď to (ořechovicu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 byla nekde nejaka after party?? Byla...!!! pokoj nebo recepce??? ja jsem mohl vyrazit kolem 21 z domova ale uz jsem toho mel dost a tu dalku uz se me nechtelo...navic nalada nic moc...tak snad priste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Ale ja jsem se taky nedal a nechal jsem ji tam tem zmetkum,co me nechali pul hodiny prosit na chodbe,at otevrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 ještě že jsem se nedal zlomit a odporoučel se kochta vyhodil se slovy na a dojeď to (ořechovicu) Kuš furt taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 ještě že jsem se nedal zlomit a odporoučel se kochta vyhodil se slovy na a dojeď to (ořechovicu) Jj neco takovyho tam tusim zaznelo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 ale pěkně jsem Vás nachytal s tou vrátnicou prďi, takové nejisté hlas najednou v tom telefóně lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 (editace) byla nekde nejaka after party?? Byla...!!! pokoj nebo recepce??? ja jsem mohl vyrazit kolem 21 z domova ale uz jsem toho mel dost a tu dalku uz se me nechtelo...navic nalada nic moc...tak snad priste Pokoj,pokoj..Na "recepsi" spidak volal,ci co..Na vratnici.. Skoda,ale to uz bylo docela pozde,na to abys vyrazil,co? Ale uz to mas v kupe ne? Editováno: 26. Listopad 2007, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Pokoj,pokoj..Na recepci jen spidak volal,ci co..Na vratnici.. Skoda,ale to uz bylo docela pozde,na to abys vyrazil,co? Ale uz to mas v kupe ne? jj v tech 9 vecer jsem to mel hotovy...ale toho skla vsude...hrozny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Ale ja jsem se taky nedal a nechal jsem ji tam tem zmetkum,co me nechali pul hodiny prosit na chodbe,at otevrou NO to byl bobrik vytrvalosti... a ze si pak nezustal,kdyz sme Te pustili..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 ale pěkně jsem Vás nachytal s tou vrátnicou prďi, takové nejisté hlas najednou v tom telefóně lol Ty vole, a mě to bylo divný, když tam měla být slečna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Pokoj,pokoj..Na recepci jen spidak volal,ci co..Na vratnici.. Skoda,ale to uz bylo docela pozde,na to abys vyrazil,co? Ale uz to mas v kupe ne? jj v tech 9 vecer jsem to mel hotovy...ale toho skla vsude...hrozny A to si pis,ze tam jeste naky najdes..Za cas.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 ale pěkně jsem Vás nachytal s tou vrátnicou prďi, takové nejisté hlas najednou v tom telefóně lol Ty vole, a mě to bylo divný, když tam měla být slečna Leda by zacala zrat testosteron... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Ty vole, a mě to bylo divný, když tam měla být slečna No já byl f tu chvílu v takovým stavu, že mě ta vrátnice na druhym konci drátu byla celkem fuk, položil jsem slouchadlo a pravil : "tak prd" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 A to si pis,ze tam jeste naky najdes..Za cas.. no ja doufam ze ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 A to si pis,ze tam jeste naky najdes..Za cas.. no ja doufam ze ne... Ale znas to..jako segre kdyz vybrali auto,tak sem to luxoval fakt dlouho,ale treb i po roce sem normalne nasel stripek v miste,kde bych ho fakt necekal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 A to si pis,ze tam jeste naky najdes..Za cas.. no ja doufam ze ne... Ale znas to..jako segre kdyz vybrali auto,tak sem to luxoval fakt dlouho,ale treb i po roce sem normalne nasel stripek v miste,kde bych ho fakt necekal.. ale tak mozny to je...nerikam ze ne snad toho ale nebude moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 A to si pis,ze tam jeste naky najdes..Za cas.. no ja doufam ze ne... Ale znas to..jako segre kdyz vybrali auto,tak sem to luxoval fakt dlouho,ale treb i po roce sem normalne nasel stripek v miste,kde bych ho fakt necekal.. ale tak mozny to je...nerikam ze ne snad toho ale nebude moc Jasny.. hlavne,ze uz je vokno na svym miste.. A ktery to vubec bylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Ale ja jsem se taky nedal a nechal jsem ji tam tem zmetkum,co me nechali pul hodiny prosit na chodbe,at otevrou NO to byl bobrik vytrvalosti... a ze si pak nezustal,kdyz sme Te pustili..? Dyt jste si tam ze me akorat utahovali,tak co tam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Taky máte takový kopr po obědě? Jsem zralý tak akorát na šlofíka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Jasny.. hlavne,ze uz je vokno na svym miste.. A ktery to vubec bylo? u spolujezdce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Bré zasnezene odpoledne vsem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Jasny.. hlavne,ze uz je vokno na svym miste.. A ktery to vubec bylo? u spolujezdce Ahoj bauraku, co jsme to slyšel za hrozný věci, škoda, že jsi nejel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Taky máte takový kopr po obědě?Jsem zralý tak akorát na šlofíka Ahoj, ani mi nemluv, stále dohánim ten spánkový deficit ze soboty/neděle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky