baurak Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Jojo,rům s kofolou to já můžu.Takový český Cuba libre A jak se ti s Růmem jezdí? jj jezdi se me s tim celkem slusne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 jj zvuk je hustej...kdyz stojis na krizovatce tak to je jak kdyz za tebou stoji Liazka tel bude ale zrusil jsem to kvuli tomu ze udelali tu N95 8GB tak resim za jakej peniz to nechaj a kdy by byl dostupnej To jo no..a taky to je jak kdyz to ma kazdou chvili chcipnout.. Jo tak ty takhle.. To sem zvedavej..Ja sem spokojen..Na karte mam skoro 7,5hod hudby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 To jo no..a taky to je jak kdyz to ma kazdou chvili chcipnout.. Jo tak ty takhle.. To sem zvedavej..Ja sem spokojen..Na karte mam skoro 7,5hod hudby... ale nechcipne to ale jsem prekvapen ze to jezdi celkem slusne a mas tam teda 4GB kartu?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 ale nechcipne to ale jsem prekvapen ze to jezdi celkem slusne a mas tam teda 4GB kartu?? Nechcipne.. Ja mel s timhle motorem jednou pucenou Fabku a byl sem taky prijemne prekvapenej.. Jj mam ji tam,od SanDisku a maka dobre.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Nechcipne.. Ja mel s timhle motorem jednou pucenou Fabku a byl sem taky prijemne prekvapenej..Jj mam ji tam,od SanDisku a maka dobre.. ta 1,4 TDI mě taky mile překvapila,jel jsem s tímhle motorem trasu Kralupy nad Vltavou-Karlovy Vary a zpět a docela to i umí uhánět.A to byla ta starší verze 55 kW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Nechcipne.. Ja mel s timhle motorem jednou pucenou Fabku a byl sem taky prijemne prekvapenej..Jj mam ji tam,od SanDisku a maka dobre.. tak ted uz jen abych to dobre zajel a je to rychly? nejsou s tim problemy? neseka se to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 ta 1,4 TDI mě taky mile překvapila,jel jsem s tímhle motorem trasu Kralupy nad Vltavou-Karlovy Vary a zpět a docela to i umí uhánět.A to byla ta starší verze 55 kW jako od pondeli jsem s tim najel asi 500km tak jeste tezko hodnotit...ale zatim spokojenost...i na dalnici to umi pekne uhanet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 jako od pondeli jsem s tim najel asi 500km tak jeste tezko hodnotit...ale zatim spokojenost...i na dalnici to umi pekne uhanet I spotřeba mě docela překvapila,jel jsem pořád s plynem na podlaze a spotřeba 6,7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 I spotřeba mě docela překvapila,jel jsem pořád s plynem na podlaze a spotřeba 6,7 jj na ty dalnici se da v pohode dostat do tech 7l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 tak ted uz jen abych to dobre zajel a je to rychly? nejsou s tim problemy? neseka se to? Jj ne abys ho hnedka uhnal.. Hele neseka,problemy nerobi..rychlost mi prijde stejna jako bez karty..Ale nemam porovnani treba s origo nokiackou..Tahle by mela zapisovat tusim 10Mb/sec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Jj ne abys ho hnedka uhnal.. Hele neseka,problemy nerobi..rychlost mi prijde stejna jako bez karty..Ale nemam porovnani treba s origo nokiackou..Tahle by mela zapisovat tusim 10Mb/sec. tak to jsou dobry zpravy ze to vse funguje v pohode... neboj se jsem na nej opatrnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 tak to jsou dobry zpravy ze to vse funguje v pohode...neboj se jsem na nej opatrnej Jj maka to pekne... Ok,budu Ti teda verit.. Jinak dobre rano preju..Pokud ovsem bude vubec komu... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Dobré ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Dobré ranko Ja vedel,ze me tu nenechas na samotce.. Ahooooj.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Ja vedel,ze me tu nenechas na samotce.. Ahooooj.. Neboj, nenechám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Neboj, nenechám Tak to jsem rad.. Jak pokracujes s praci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Brý den všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Tak to jsem rad.. Jak pokracujes s praci? Koukám po nabídkách a zvažuju co je zajímavý. Nic mě enormě netlačí, že bych musel, ale začínám cítit, že potřebuju změnu tak sonduju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Koukám po nabídkách a zvažuju co je zajímavý. Nic mě enormě netlačí, že bych musel, ale začínám cítit, že potřebuju změnu tak sonduju JO taaaaak,tak to jo.. To je treba... Mi jednou vypravel kolega,ze ma kamarada,co si jednou rekl,ze kazdy 3 roky zmeni praci,at se deje co sedeje a nezavisle na pozici a prachach.. Ahoj Jirko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 JO taaaaak,tak to jo.. To je treba...Mi jednou vypravel kolega,ze ma kamarada,co si jednou rekl,ze kazdy 3 roky zmeni praci,at se deje co sedeje a nezavisle na pozici a prachach.. Ahoj Jirko.. No až takhle to neberu, ale je to hlavně o penězích a o tom, že chybí perspektiva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 No až takhle to neberu, ale je to hlavně o penězích a o tom, že chybí perspektiva Ja vim,jen jsem si na to vzpomel.. Takze hlavne chybi motivace.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Ja vim,jen jsem si na to vzpomel.. Takze hlavne chybi motivace.. I tak se to dá říct a touha zkusit něco jinýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 I tak se to dá říct a touha zkusit něco jinýho No jo,bez vidiny perspektivy a profesního růstu to stojí za prd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 No jo,bez vidiny perspektivy a profesního růstu to stojí za prd Presne tak,chce to naky kladny vyhlidky..A taky aby to cloveka bavilo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Presne tak,chce to naky kladny vyhlidky..A taky aby to cloveka bavilo.. Správně... Dobrý den všem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky