jirka3 Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Správně... Dobrý den všem... Zdar jak sviňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Správně... Dobrý den všem... Hoj.. -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Presne tak,chce to naky kladny vyhlidky..A taky aby to cloveka bavilo.. Což o to bavení, to by šlo, ale perspektiva byla, ale vzhledem k určitým organizačním změnám se zasekla :-( Jinak zdar Lubo a Jirko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Což o to bavení, to by šlo, ale perspektiva byla, ale vzhledem k určitým organizačním změnám se zasekla :-(Jinak zdar Lubo a Jirko Hoj, tak jsem trochu poptával a zdá se,že je zatím mrtvá sezóna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Což o to bavení, to by šlo, ale perspektiva byla, ale vzhledem k určitým organizačním změnám se zasekla :-(Jinak zdar Lubo a Jirko To je taky zlo,kdyz to vypada v pohode a pak prijde nekdo a "procese" to tam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Už su zase tadýk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Kurnik teh cristal look se teda rozjel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 (editace) Kurnik teh cristal look se teda rozjel... To teda....ja tyhle na OII videl prvne ted v Doksech..Premyslim,ze bych je sopl otci na RS.. A sobe o nich premyslim taky...Spidulo,mas webovku na ty typky z HK,co je prodavaji?Ja ji nemam u sebe.. Otazka jeste je,co do nich za zarovky..? Editováno: 6. Prosinec 2007, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 To teda....ja tyhle na OII videl prvne ted v Doksech..Premyslim,ze bych je sopl otci na RS.. A sobe o nich premyslim taky...Spidulo,mas webovku na ty typky z HK,co je prodavaji?Ja ji nemam u sebe.. Otazka jeste je,co do nich za zarovky..? No je to tohle http://www.obautodily.cz/ Ale celkem prd se tam dovíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Nějak mě tyhle světla už neberou,ale 5 let zpátky,když jsem měl feldu jsem po nich hodně slintal a než jsem je sehnal,felda byla pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Nějak mě tyhle světla už neberou,ale 5 let zpátky,když jsem měl feldu jsem po nich hodně slintal a než jsem je sehnal,felda byla pryč. Já nápodobně, navíc mám stříbrný auto, vypadalo by to divně... Marty, nějaké instrukce jsou zde http://fabiaclub.skodahome.cz/493-zadni-cira-svetla-skoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Hoj,tak jsem trochu poptával a zdá se,že je zatím mrtvá sezóna Nevadí, před chvíli mi říkal, že něco sehnal. Ale moc dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Taky o nich průběžně uvauju, ale mám obavy ze svítivosti a nevím jak by nakonec na autě vypadali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Taky o nich průběžně uvauju, ale mám obavy ze svítivosti a nevím jak by nakonec na autě vypadali Máš recht Peťo, jedzím každodenně a opravdu jediný, po čem prahnu, je to, aby do mě někdo nakouřil zezadu. Ač by to šlo z povinnýho nakouřitele, je mě jasný, že pokud by viděl likvidátor PU ty bílý lampy, určitě by to mělo následky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 JJ obautodily..to je presne ono.. No nevim,jestli by to vypadalo divne.Nekde tady na foru byla fotka stribrny kokty s temahle svetlama a nebylo to zly.. Ja nejak mam tendenci mit ty zadni svetla jiny,ale ty co tam ted mam nejsou nic extra..Tak ze bych to prostridal..Ale spis me zajimaji ty smerovky..A myslim,ze by ty svetla na modry RSII nebyly zly.. Skoda,ze jeste nekdo nedela neco jako Hella tenkrat na A6 nebo GIII,takovy ty mirne zacouzeny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 JJ obautodily..to je presne ono.. No nevim,jestli by to vypadalo divne.Nekde tady na foru byla fotka stribrny kokty s temahle svetlama a nebylo to zly.. Ja nejak mam tendenci mit ty zadni svetla jiny,ale ty co tam ted mam nejsou nic extra..Tak ze bych to prostridal..Ale spis me zajimaji ty smerovky..A myslim,ze by ty svetla na modry RSII nebyly zly.. Skoda,ze jeste nekdo nedela neco jako Hella tenkrat na A6 nebo GIII,takovy ty mirne zacouzeny.. Je to věc vkusu.Mně osobně se OII RS líbí nejvíc tak,jak sjede z pásu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Máš recht Peťo, jedzím každodenně a opravdu jediný, po čem prahnu, je to, aby do mě někdo nakouřil zezadu. Ač by to šlo z povinnýho nakouřitele, je mě jasný, že pokud by viděl likvidátor PU ty bílý lampy, určitě by to mělo následky... Přesně tak předsedo, to je to co se mi nelíbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Je to věc vkusu.Mně osobně se OII RS líbí nejvíc tak,jak sjede z pásu Souhlas, akorát třeba s dvacetipalcovejma kolama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Jdu vařit odpolení kafe, hlaste se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Kurnik teh cristal look se teda rozjel... jj tyhle uz jsem videl live...ale nic moc svetlo :-( jinak ahoj vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Nějak mě tyhle světla už neberou,ale 5 let zpátky,když jsem měl feldu jsem po nich hodně slintal a než jsem je sehnal,felda byla pryč. jj na feldu to byl velkej hit a taky za to chteli vsichni sileny penize Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Jdu vařit odpolení kafe, hlaste se... Děkuji, ne. Před chvíli mi bylo doneseno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 jj tyhle uz jsem videl live...ale nic moc svetlo :-(jinak ahoj vsem Zdar Jiřiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Jdu vařit odpolení kafe, hlaste se... dekuji mnohokrate ale ted jsem jedno dokonzumoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Zdar Jiřiku ahoj Petre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky