Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Správně... :palec2:

Dobrý den všem... -_-

Zdar jak sviňa :palec2:

Správně... :palec2:

Dobrý den všem... -_-

:palec2:

Hoj.. -_- -_-

Presne tak,chce to naky kladny vyhlidky..A taky aby to cloveka bavilo..

Což o to bavení, to by šlo, ale perspektiva byla, ale vzhledem k určitým organizačním změnám se zasekla :-(

Jinak zdar Lubo a Jirko ;)

Což o to bavení, to by šlo, ale perspektiva byla, ale vzhledem k určitým organizačním změnám se zasekla :-(

Hoj,

tak jsem trochu poptával a zdá se,že je zatím mrtvá sezóna

To je taky zlo,kdyz to vypada v pohode a pak prijde nekdo a "procese" to tam.. :(

Už su zase tadýk... ;)

Kurnik teh cristal look se teda rozjel... ;)

post-272-1196940717_thumb.jpg

To teda....ja tyhle na OII videl prvne ted v Doksech..Premyslim,ze bych je sopl otci na RS.. ;) A sobe o nich premyslim taky...Spidulo,mas webovku na ty typky z HK,co je prodavaji?Ja ji nemam u sebe.. ;)

Otazka jeste je,co do nich za zarovky..?

Upraveno od Martyp

To teda....ja tyhle na OII videl prvne ted v Doksech..Premyslim,ze bych je sopl otci na RS.. ;) A sobe o nich premyslim taky...Spidulo,mas webovku na ty typky z HK,co je prodavaji?Ja ji nemam u sebe.. ;)

Otazka jeste je,co do nich za zarovky..?

No je to tohle http://www.obautodily.cz/

Ale celkem prd se tam dovíš... lol

Nějak mě tyhle světla už neberou,ale 5 let zpátky,když jsem měl feldu jsem po nich hodně slintal a než jsem je sehnal,felda byla pryč.

Nějak mě tyhle světla už neberou,ale 5 let zpátky,když jsem měl feldu jsem po nich hodně slintal a než jsem je sehnal,felda byla pryč.

Já nápodobně, navíc mám stříbrný auto, vypadalo by to divně...

Marty, nějaké instrukce jsou zde http://fabiaclub.skodahome.cz/493-zadni-cira-svetla-skoda

Hoj,

tak jsem trochu poptával a zdá se,že je zatím mrtvá sezóna

Nevadí, před chvíli mi říkal, že něco sehnal. Ale moc dík

Taky o nich průběžně uvauju, ale mám obavy ze svítivosti a nevím jak by nakonec na autě vypadali

Taky o nich průběžně uvauju, ale mám obavy ze svítivosti a nevím jak by nakonec na autě vypadali

Máš recht Peťo, jedzím každodenně a opravdu jediný, po čem prahnu, je to, aby do mě někdo nakouřil zezadu. Ač by to šlo z povinnýho nakouřitele, je mě jasný, že pokud by viděl likvidátor PU ty bílý lampy, určitě by to mělo následky... ;)

JJ obautodily..to je presne ono.. ;)

No nevim,jestli by to vypadalo divne.Nekde tady na foru byla fotka stribrny kokty s temahle svetlama a nebylo to zly.. ;)

Ja nejak mam tendenci mit ty zadni svetla jiny,ale ty co tam ted mam nejsou nic extra..Tak ze bych to prostridal..Ale spis me zajimaji ty smerovky..A myslim,ze by ty svetla na modry RSII nebyly zly.. ;) Skoda,ze jeste nekdo nedela neco jako Hella tenkrat na A6 nebo GIII,takovy ty mirne zacouzeny.. ;)

JJ obautodily..to je presne ono.. ;)

No nevim,jestli by to vypadalo divne.Nekde tady na foru byla fotka stribrny kokty s temahle svetlama a nebylo to zly.. ;)

Ja nejak mam tendenci mit ty zadni svetla jiny,ale ty co tam ted mam nejsou nic extra..Tak ze bych to prostridal..Ale spis me zajimaji ty smerovky..A myslim,ze by ty svetla na modry RSII nebyly zly.. ;) Skoda,ze jeste nekdo nedela neco jako Hella tenkrat na A6 nebo GIII,takovy ty mirne zacouzeny.. ;)

Je to věc vkusu.Mně osobně se OII RS líbí nejvíc tak,jak sjede z pásu

Máš recht Peťo, jedzím každodenně a opravdu jediný, po čem prahnu, je to, aby do mě někdo nakouřil zezadu. Ač by to šlo z povinnýho nakouřitele, je mě jasný, že pokud by viděl likvidátor PU ty bílý lampy, určitě by to mělo následky... ;)

Přesně tak předsedo, to je to co se mi nelíbí

Je to věc vkusu.Mně osobně se OII RS líbí nejvíc tak,jak sjede z pásu

Souhlas, akorát třeba s dvacetipalcovejma kolama... :palec2:

Jdu vařit odpolení kafe, hlaste se... ;)

jj tyhle uz jsem videl live...ale nic moc svetlo :-(

jinak ahoj vsem

jj na feldu to byl velkej hit a taky za to chteli vsichni sileny penize

Děkuji, ne. Před chvíli mi bylo doneseno

jj tyhle uz jsem videl live...ale nic moc svetlo :-(

jinak ahoj vsem

Zdar Jiřiku

dekuji mnohokrate ale ted jsem jedno dokonzumoval ;)

Zdar Jiřiku

ahoj Petre ;)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.