Přejít na obsah

HOSPODA č.6

Sejis

Doporučené příspěvky

Kurnik teh cristal look se teda rozjel... ;)

To teda....ja tyhle na OII videl prvne ted v Doksech..Premyslim,ze bych je sopl otci na RS.. ;) A sobe o nich premyslim taky...Spidulo,mas webovku na ty typky z HK,co je prodavaji?Ja ji nemam u sebe.. ;)

Otazka jeste je,co do nich za zarovky..?

Editováno: , autor: Martyp
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky o nich průběžně uvauju, ale mám obavy ze svítivosti a nevím jak by nakonec na autě vypadali

Máš recht Peťo, jedzím každodenně a opravdu jediný, po čem prahnu, je to, aby do mě někdo nakouřil zezadu. Ač by to šlo z povinnýho nakouřitele, je mě jasný, že pokud by viděl likvidátor PU ty bílý lampy, určitě by to mělo následky... ;)

Odkaz ke komentáři

JJ obautodily..to je presne ono.. ;)

No nevim,jestli by to vypadalo divne.Nekde tady na foru byla fotka stribrny kokty s temahle svetlama a nebylo to zly.. ;)

Ja nejak mam tendenci mit ty zadni svetla jiny,ale ty co tam ted mam nejsou nic extra..Tak ze bych to prostridal..Ale spis me zajimaji ty smerovky..A myslim,ze by ty svetla na modry RSII nebyly zly.. ;) Skoda,ze jeste nekdo nedela neco jako Hella tenkrat na A6 nebo GIII,takovy ty mirne zacouzeny.. ;)

Odkaz ke komentáři

JJ obautodily..to je presne ono.. ;)

No nevim,jestli by to vypadalo divne.Nekde tady na foru byla fotka stribrny kokty s temahle svetlama a nebylo to zly.. ;)

Ja nejak mam tendenci mit ty zadni svetla jiny,ale ty co tam ted mam nejsou nic extra..Tak ze bych to prostridal..Ale spis me zajimaji ty smerovky..A myslim,ze by ty svetla na modry RSII nebyly zly.. ;) Skoda,ze jeste nekdo nedela neco jako Hella tenkrat na A6 nebo GIII,takovy ty mirne zacouzeny.. ;)

Je to věc vkusu.Mně osobně se OII RS líbí nejvíc tak,jak sjede z pásu

Odkaz ke komentáři

Máš recht Peťo, jedzím každodenně a opravdu jediný, po čem prahnu, je to, aby do mě někdo nakouřil zezadu. Ač by to šlo z povinnýho nakouřitele, je mě jasný, že pokud by viděl likvidátor PU ty bílý lampy, určitě by to mělo následky... ;)

Přesně tak předsedo, to je to co se mi nelíbí

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...