Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Souhlas, akorát třeba s dvacetipalcovejma kolama... :palec2:

Ze Ty to dycky reknes za me covece.. ;):palec2:

No jo,to je fakt no..Ale to muze likvidator rict i me za ty ciry... :feve:

Vloženo
Ze Ty to dycky reknes za me covece.. ;):palec2:

No jo,to je fakt no..Ale to muze likvidator rict i me za ty ciry... :feve:

On tady u nás totiž jeden kouuzelník naznal, že když firma Sportwheels z germany staví Golfy V GTI na dvacetipalce Eta Beta, tak on tu Oktu RS dá na to stejný taky... ;)

Ty In.Pro by měly bejt údajně schválený ve smyslu E8/S8 ;)

Vloženo
On tady u nás totiž jeden kouuzelník naznal, že když firma Sportwheels z germany staví Golfy V GTI na dvacetipalce Eta Beta, tak on tu Oktu RS dá na to stejný taky... ;)

A foto?

Vloženo

Tak jsem zpátky,byl jsem opláchnout autí,doplnit ostřikovače,kouknout na olej atd.To jsem pečlivka,co?....Večer totiž jedu na skok ke špageťákům do I.Tisíc kiláků tam,2 hodiny zařizování a tisíc kiláků zpět....

Vloženo
Tak jsem zpátky,byl jsem opláchnout autí,doplnit ostřikovače,kouknout na olej atd.To jsem pečlivka,co?....

U mě vcelku denodenní rutina... ;)

Vloženo
No jo,já jsem sváteční řidič,"kloboučkář" lol

Nezapomeň omrknout všechny světla, mrkni na hydrauliku a podívej se pod auto, jestli někde něco neplandá nebo nedej bože neteče, mě už se to párkrát vyplatilo... ;)

Vloženo
Nezapomeň omrknout všechny světla, mrkni na hydrauliku a podívej se pod auto, jestli někde něco neplandá nebo nedej bože neteče, mě už se to párkrát vyplatilo... ;)

Já si dělal srandu,nalítám toho ažaž :palec2:

Ale díky za radu

Vloženo
Pane, Vy jste takový znalec, nechystá se do našich tuzemských končin pan Armin van Buuren...?

hele nevim o tom ze by v nejake blizek dobe mel dorazit :kuk:

Vloženo
Já si dělal srandu,nalítám toho ažaž :palec2:

Ale díky za radu

Šak rozumim... ;)

Kurnik taky bych to mohl jít opláchnout, jen si říkám, jestli to není zbytečný... ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...