Spidi Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Taxi polibte p*del... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Taxi polibte p*del... misto hvezdicky melo byt asi pismeno r ze?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Souhlas, akorát třeba s dvacetipalcovejma kolama... Ze Ty to dycky reknes za me covece.. No jo,to je fakt no..Ale to muze likvidator rict i me za ty ciry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Taxi polibte p*del... Nene, žádný usmiřování nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Jdu vařit odpolení kafe, hlaste se... Zadna libacka nebude... lol ja bych si jedno dal..MAm hlad,jeste sem nebyl ani na obede.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 misto hvezdicky melo byt asi pismeno r ze?? ...snad... ...možná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 ...snad... ...možná... tak ze urcite ja to znam z krizovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Ze Ty to dycky reknes za me covece.. No jo,to je fakt no..Ale to muze likvidator rict i me za ty ciry... On tady u nás totiž jeden kouuzelník naznal, že když firma Sportwheels z germany staví Golfy V GTI na dvacetipalce Eta Beta, tak on tu Oktu RS dá na to stejný taky... Ty In.Pro by měly bejt údajně schválený ve smyslu E8/S8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 tak ze urcite ja to znam z krizovek I Ty kujóóóne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 I Ty kujóóóne... neco ve smyslu damokles atd atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 neco ve smyslu damokles atd atd Ano ano, klasifikace, bonifikace, silikoza atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Zadna libacka nebude... lol ja bych si jedno dal..MAm hlad,jeste sem nebyl ani na obede.. Marty, nezajedeme si na víkend do Korutan...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 On tady u nás totiž jeden kouuzelník naznal, že když firma Sportwheels z germany staví Golfy V GTI na dvacetipalce Eta Beta, tak on tu Oktu RS dá na to stejný taky... A foto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 A foto? Prozatím nemohu sloužit. Večer nahodím vzorové foto modré RS II, podle které to kómal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Ano ano, klasifikace, bonifikace, silikoza atd. presne tak pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Tak jsem zpátky,byl jsem opláchnout autí,doplnit ostřikovače,kouknout na olej atd.To jsem pečlivka,co?....Večer totiž jedu na skok ke špageťákům do I.Tisíc kiláků tam,2 hodiny zařizování a tisíc kiláků zpět.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Tak jsem zpátky,byl jsem opláchnout autí,doplnit ostřikovače,kouknout na olej atd.To jsem pečlivka,co?.... U mě vcelku denodenní rutina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 presne tak pane Pane, Vy jste takový znalec, nechystá se do našich tuzemských končin pan Armin van Buuren...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 U mě vcelku denodenní rutina... No jo,já jsem sváteční řidič,"kloboučkář" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 No jo,já jsem sváteční řidič,"kloboučkář" Nezapomeň omrknout všechny světla, mrkni na hydrauliku a podívej se pod auto, jestli někde něco neplandá nebo nedej bože neteče, mě už se to párkrát vyplatilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Nezapomeň omrknout všechny světla, mrkni na hydrauliku a podívej se pod auto, jestli někde něco neplandá nebo nedej bože neteče, mě už se to párkrát vyplatilo... Já si dělal srandu,nalítám toho ažaž Ale díky za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Pane, Vy jste takový znalec, nechystá se do našich tuzemských končin pan Armin van Buuren...? hele nevim o tom ze by v nejake blizek dobe mel dorazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 hele nevim o tom ze by v nejake blizek dobe mel dorazit To je škoda, tohohle chlapa bych si nechtěl nechat ujít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 To je škoda, tohohle chlapa bych si nechtěl nechat ujít... myslis ze by dorazil na nejake mistni prazske disko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Já si dělal srandu,nalítám toho ažaž Ale díky za radu Šak rozumim... Kurnik taky bych to mohl jít opláchnout, jen si říkám, jestli to není zbytečný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky