Spidi Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 myslis ze by dorazil na nejake mistni prazske disko Spíš do kolbenky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Šak rozumim... Kurnik taky bych to mohl jít opláchnout, jen si říkám, jestli to není zbytečný... To jsem si taky říkal,ale už byla holka fakt jako prase,a to jsem ji myl naposledy v pondělí.Každopádně teď uvidím na cestu.......teda aspoň na chvilku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 To jsem si taky říkal,ale už byla holka fakt jako prase,a to jsem ji myl naposledy v pondělí.Každopádně teď uvidím na cestu.......teda aspoň na chvilku Asi na to taky vlítnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 A koukám, Marty už to asi ve dvě zapíchl či co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 A koukám, Marty už to asi ve dvě zapíchl či co... Ale neeeee...Byl som sa nažrať.. Co v Korutanech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Ale neeeee...Byl som sa nažrať.. Co v Korutanech? Tak to jo... v Korutanech je pěkně, fajne lyžování a tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Tak to jo... v Korutanech je pěkně, fajne lyžování a tak... No to bycho nakej vikend mohli..Nebo mas na mysli neco konkretniho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 No to bycho nakej vikend mohli..Nebo mas na mysli neco konkretniho? No kokud máš na mysli něco zcela konkrétního, tak snad 21.-25.5.2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Spíš do kolbenky... no tak to minimalne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 No kokud máš na mysli něco zcela konkrétního, tak snad 21.-25.5.2008 A nebude na lyze uz malicko pozde?Nebo je tam nakej ledovecek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 A nebude na lyze uz malicko pozde?Nebo je tam nakej ledovecek? No tak to samože na lyže ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 No tak to samože na lyže ne... No ja si rikam..A s babama nebo bez bab? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Juj, krasavičník... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 a ja bych na lyze jo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 To teda.Me se nejvic libi ten "komin".. To ja bych taky na lyze jo Jiriku..Na konci ledna na nas cekaj zabozrouti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 To teda.Me se nejvic libi ten "komin".. To ja bych taky na lyze jo Jiriku..Na konci ledna na nas cekaj zabozrouti.. ja Francii neee... jinak jsem si o vikendu koupil nove boticky tak se tesim na prvni test Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 No nic panove,na chvili se odporoucim...Mam nake pojizdky po metropoli..Tak za hodku,hodku a pul som z5.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 ja Francii neee...jinak jsem si o vikendu koupil nove boticky tak se tesim na prvni test Ja uz ve F asi 3 nebo 4 roky nebyl...Sice to taky moc nemusim,ale pry je to naky mensi stredisko,takze ne ta jejich klasicka masovka..tak se celkem tesim..Hlavne ze se vubec dostanu na lyze.. Jo?A co si koupil?Ty Dalbella? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 No nic panove,na chvili se odporoucim...Mam nake pojizdky po metropoli..Tak za hodku,hodku a pul som z5.. to uz budu doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 to uz budu doma Vole.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Ja uz ve F asi 3 nebo 4 roky nebyl...Sice to taky moc nemusim,ale pry je to naky mensi stredisko,takze ne ta jejich klasicka masovka..tak se celkem tesim..Hlavne ze se vubec dostanu na lyze.. Jo?A co si koupil?Ty Dalbella? ale oni tam maj samou louku jj Dalbello Reflex 9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Vole.. neco se ti nezda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 neco se ti nezda? Mě fšechno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Mě fšechno... me se zdaj obcas strasny veci...ale tohle je realita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 ale oni tam maj samou louku jj Dalbello Reflex 9 Ale vis jak,vydrzim to.. Nekde je pohledam na netu..to sou ty co si o nich uz mluvil minule,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky