baurak Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 @baurak: To ne z vesela ale ze srandy.. Musim ti to taky nedky vratit ne? ja jsem si to myslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Zdar jak sviňa kamarádi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Zdar jak sviňa kamarádi... ahoj kamarade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 ahoj kamarade Zdravíčko, dáme kafíčko...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Zdravíčko, dáme kafíčko...? ja pujdu teprve na obidek pane...tak ze z moji strany bude kava dele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 ja pujdu teprve na obidek pane...tak ze z moji strany bude kava dele Dobrá tedy... Kurnik jsem chtěl jet na víkend na Slovensko a to počasí je teda řádnej tyfus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Dobrá tedy... Kurnik jsem chtěl jet na víkend na Slovensko a to počasí je teda řádnej tyfus... no me to povidej...taky je pekne hnusne...ja jsem chtel zase na hory a opet to asi vzdam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 no me to povidej...taky je pekne hnusne...ja jsem chtel zase na hory a opet to asi vzdam Njn, co naděláme, prd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Takez misto hor pojedes na Strahov?To je taky kopec.. Cao kamarade.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Cao kamarade.. Čao Marty, nějaká novinka...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Njn, co naděláme, prd... bohuzel vubec nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Takez misto hor pojedes na Strahov?To je taky kopec.. Cao kamarade.. tak to se jeste uvidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Čao Marty, nějaká novinka...? No vesmes nic..jen ze me v brzke dobe ceka udela dvoje rozvody.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 No vesmes nic..jen ze me v brzke dobe ceka udela dvoje rozvody.. Já jen jedny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 ja zadny kuci...kdyby jste to potrebovali vedet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Já jen jedny... Tak to mas jeste dobry.. Do toho vanoce a podobny pitchoviny.. Nepotrebujes jo Jirko?Ty uz si je delal?Nebo si jeste pockas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Tak to mas jeste dobry.. Do toho vanoce a podobny pitchoviny.. Nepotrebujes jo Jirko?Ty uz si je delal?Nebo si jeste pockas? delal jsem v 90t tak ze mam casu dosti mozna ze uz je ani na tom aute delat nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Tak to mas jeste dobry.. No, ale po přeskočeným rozvoďáku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 delal jsem v 90t tak ze mam casu dosti mozna ze uz je ani na tom aute delat nebudu To jo no..Ale treba bych je na tom aute pak mohl delat ja.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 No, ale po přeskočeným rozvoďáku... No...tak to uz tak dobry zase neni.. a to jako tobe,nebo nekomu na aute? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 No...tak to uz tak dobry zase neni.. a to jako tobe,nebo nekomu na aute? Kámošce Janičce na benzinovým Puntu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 CULTurní vložka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 a už chčije i tu, njn klasika, když umeju kháru Servuz chlopci -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 CULTurní vložka... co to je za indiánku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 To jo no..Ale treba bych je na tom aute pak mohl delat ja.. hihi i to je moznost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky