Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Zdarec Lubo -_- ,potřebuji radu,mám sundanou lištu na dveřích a je i stou lepící páskou,jde tá páska odstranit a čím?

Pásku ze dveří sundávám gumovým kotoučem do vrtačky ;)

Vloženo

ze dveří ji mám pryč,ale mám ji na tý liště a potřebuji ji dát dolů,abych mohl na ni dát novou obostrannou pásku a přilepit,nevíš čím by to mohlo jít?

Vloženo
ze dveří ji mám pryč,ale mám ji na tý liště a potřebuji ji dát dolů,abych mohl na ni dát novou obostrannou pásku a přilepit,nevíš čím by to mohlo jít?

Zkus příborovým nožem... ;)

Vloženo

Tak kdyby někdo z místního osazenstva chtěl ještě xeny, tak budou přiští týden, funglovky 11 000,- ty minulé si už jeden znás vyzvedl :palec:

Vloženo
Tak kdyby někdo z místního osazenstva chtěl ještě xeny, tak budou přiští týden, funglovky 11 000,- ty minulé si už jeden znás vyzvedl :palec:

Žádný rozmlsávání... ;)

Vloženo
Brý den ve spolek.Tak jsem si tu chtěl dát včera večer jedno pivko ale nějak jsem vytuhnul.

Tak dneska ho tu s váma taky nedám,jdu na reál -_- .Respektive jedu,ale zpatky holt po svejch :feve:

Vloženo

Bady, ten plechovej výlisek je zajímavej, hlavně za ty lowe, ale netuším, jak moc je to tuhý. Ve zdejším bazaru bylo cosik podobnýho za 3.000,- Kč, ale týpek zatím neposlal žádný info, co jsem po něm chtěl. No a pak jedna firma ve Žďáru n. S. dělá takovou spešl duralovou vanu pod celej motor a převodovku, je to nezničitelný, ale chtějí za to cca 5.500,- Kč.

Vloženo
Bady, ten plechovej výlisek je zajímavej, hlavně za ty lowe, ale netuším, jak moc je to tuhý. Ve zdejším bazaru bylo cosik podobnýho za 3.000,- Kč, ale týpek zatím neposlal žádný info, co jsem po něm chtěl. No a pak jedna firma ve Žďáru n. S. dělá takovou spešl duralovou vanu pod celej motor a převodovku, je to nezničitelný, ale chtějí za to cca 5.500,- Kč.

to co tu je v bazaru jsem sledoval, zatím žadné info :(

težko říct jaké to je, každopádně ta ccena 1500,- je myslím fajn ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...