Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
jakej koliv kryt pod motor doporučuju, mě zachránil včera servo a vanu ;)

Potvrzuju,máme paket pro špatný cesty a už jsem si taky párkrát škrtnul.Ani jsem nekoukal,z čeho to je

Vloženo

já mám udělanej z hliníkových "slz" tluška cca 3mm, základní tvar byl obdelník a pak se to vzalo 3x přes ohejbačku, aby to chytlo zakřivení, přidělané to je do chladičovky, na které je přidělaný závitový pásek se závitem 8 a v zadní části ej to přidělané k nápravnici na origo torxi, které drží plastové boky (když něco naberu, tak to vylítne a nic se tomu nestane

Vloženo
já mám udělanej z hliníkových "slz" tluška cca 3mm, základní tvar byl obdelník a pak se to vzalo 3x přes ohejbačku, aby to chytlo zakřivení, přidělané to je do chladičovky, na které je přidělaný závitový pásek se závitem 8 a v zadní části ej to přidělané k nápravnici na origo torxi, které drží plastové boky (když něco naberu, tak to vylítne a nic se tomu nestane

Zajímáci... ;)

Vloženo

já vzal v pátek kostku, co vylejala ze silnice a ta po plechu jen sklouzla a trošku orvala ty slzy + trošku ohla kolínko na servu, nebejt tam ten plech, tak nemám servo, resp. mám, ale bez kolínka a zaražený ve vaně ;)

Vloženo
Taxem koukal do svýho archívu a něco jsem k tomu plechu za 1.500,- vyštrachal... ;)

asi napišá ježiškovi, není to zlé dle foto, a nebude potřeba nic "vymýšlet" ;)

Vloženo
no jo doprčic to se musí při oleju sundávat :doh

No můžeš sundat nárazník, světla, chladič, chladičovku, odpojit lebra, vytáhnout motor a udělat tu výměnu před autem... ;)

Vloženo
No můžeš sundat nárazník, světla, chladič, chladičovku, odpojit lebra, vytáhnout motor a udělat tu výměnu před autem... ;)

:palec2: to by nešlo

Vloženo

:smich:

ale stejnak ten kryt sundavat musíš, aby si se dostal na servo a klimatrubky lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...