Spidi Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Tak se mějte,valím na to pivko.....dokonce jsem našel i kafku,která mě pak odveze domů Kušuj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Kušuj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Tak se mějte,valím na to pivko.....dokonce jsem našel i kafku,která mě pak odveze domů MHD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 MHD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 A pojede s Korozou LC 734 a řidičem DP panem Kafkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Koroze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Koroze Yeees my lord... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Kua tak je Kája zase zlatej pták, no pecka lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Kua tak je Kája zase zlatej pták, no pecka lol Ale teď je tam Benny, to je lepčí kafčo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Ale teď je tam Benny, to je lepčí kafčo... černovláska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 černovláska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Zdarec navečer Spidi ty máš řidičův bag ??? chybí jen spolujezdcův ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Zdarec navečerSpidi ty máš řidičův bag ??? chybí jen spolujezdcův ? čao Váši -_- tak jsem dneska zapojil to JBL, paráda, koupil jsem na to zesík od DLS a dost dobré, kombinace optimální Spidi tam má sáček-svačinový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Zdarec navečerSpidi ty máš řidičův bag ??? chybí jen spolujezdcův ? Ahoj Vaši, jj mám komplet řidičův bag, ale je K.O. ta jednotka, šak jsme se o tom bavili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Spidi tam má sáček-svačinový Kušuj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Kušuj... Váša se asi utopil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Váša se asi utopil V kompotu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 V kompotu... ....ze švestek :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 ....ze švestek :D Já myslel že z dýně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 neutopil chystám drátky pro Speedyho 20V na ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 čao Váši -_-tak jsem dneska zapojil to JBL, paráda, koupil jsem na to zesík od DLS a dost dobré, kombinace optimální Spidi tam má sáček-svačinový já ju měl chvilku v hnidce s Mac Audio 1kW max a slušně to větralo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 neutopil chystám drátky pro Speedyho 20V na ráno a jéé, bude se tjůningovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 a jéé, bude se tjůningovat climatron kdy doladíme lucerny na tom tvým kočáru ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 a jéé, bude se tjůningovat No tak to rozhodně, jen nevím, v čemu drátky při výměně spojky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 já ju měl chvilku v hnidce s Mac Audio 1kW max a slušně to větralo tady do toho jde poctivých 200 rms a moc dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky